Campionat 2016-2017

Translate

luni, 30 ianuarie 2012

Blogul sportiv al anului 2011 , Let's Vote!!

Din data de 31-ianuarie ,timp de 2 saptamani , blogurile inscrise la consursul Blogul  sportiv al anului 2011 , vor putea fi votate de catre cititori si au sansa de a castiga concursul organizat de Gazeta Sporturilor si mysport.gsp.ro. Blogul nostru , intra in concurs si astept voturile voastre ., daca considerati ca merita , accesand linkurile de mai jos:











Pasul 3 – Cum votezi "Blogul de sport al anului 2011"?
Acceseaza widgetul de concurs postat in blogul preferat si vei ajunge in sectiunea de vot de pe mysport.gsp.ro 
Votul pentru blogurile de sport inscrise in concurs va avea loc in perioada 31 ianuarie – 14 februarie 2012 
De pe un IP se va putea vota o singura data pe zi

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Viitorul fotbalului judetean

 Duminica asta gerul si zapada mare au amanat amicalul programat contra celor de la Mioveni asa ca ramane skiul pe partia de la Matau!   Cum vantul si frigul de duminica trecuta , nu ne-au indemnat sa iesim la joaca , singurul amical din acest an a ramas cel contra pustilor de la CSS Dinicu si de mult vroiam sa vorbesc despre generatia de maine. Este de laudat prezenta unor copii la cest nivel ,indiferent de valoarea lor, deoarece multi dintre ei vor continua traditia sportului rural si mai ales vor evita mai mult cluburile ( de noapte) si barurile.
 Imbucurator sa vezi tinerii venind catre sport , intr-o vreme in care tentatiile unei vieti usoare sunt mari , mai ales cand termini adolescenta.
 Cred ca daca s-ar face o statistica ,  media de varsta in liga a 5-a , este undeva peste 30-35 de ani la majoritatea echipelor, ceea ce intr-un fel e normal , multi din jucatori preferand sa amane trecerea in tribune , din dragoste de fotbal.. Fiecare echipa are nevoie de jucatori tineri , dispusi la efort , capabili sa rupa ritmul uneori monototn al jocului si sa aduca mai multa prospetime , tineri ce insa au nevoie de cei in varsta , pentru a invata tainele jocului.
 Ar fi timpul ca acesti tineri sa se bucure de o infrastructura solida , de terenuri amenajate , de echipament decent si de o motivatiein plus. Putine echipe pot face asta , de aceea implicare factorilor locali in  sport este necesara.
  De aceea , viitorul sportului la orice nivel sta si in mainile noastre , tot ce trebuie este sa il, incurajam si sa ajutam la dezvoltarea lui.

marți, 24 ianuarie 2012

Lerestias blog , in "campionatul national al blogurilor

Plecata mai mult in gluma , ideea blogului AS Leresti a capatat o amploare peste asteptari la nivelul cititiorilor pasionati de fotbalul mic al ligii a 5-a asa ca ,am decis sa continuu pentru a informa asupra unor jocuri ce nu apar des in stirile locale.





 Ca un cititor fidel al Gazetei Sporturilor , fie pe hartie fie online, am aflat de concursul celui mai bun blog din 2011 si am zis , de ce nu , sa incerc  sa fac cunoscuta seria judeteana de fotbal nord a ligii a 5-a Arges, mai departe de limitele judetene.
 Pentru asta , voi avea nevoie de voturile voastre , cititorii fideli , dar si al celor care rasfoind acest blog , l-au gasit decent , interesant si mai ales util!        



 Multi m-au intrebat de ce nu tin blogul updatat cu stiri din fotbalul national si international , pentru a-l face mai vizitat. Raspunsul e unul simplu ,  poate l-am mai expus in alte dati, si are legatura  directa cu numele blogului si cu scopul lui , acela de a promova si a informa cititorii asupra rezultatelor si activitatii echipei de fotbal AS Leresti , dar si a celorlalte echipe  angrenate in campionatul judetean Nord Arges.
 Pentru stiri mondene , noutati din sport exista site-uri specializate , profesioniste care merita vizitate si sunt utile in ce priveste stirea de ultima ora.
 Noi incercam sa informam asupra ligii a 5-a, sa comentam impreuna asupra jocurilor litigioase  si de ce nu , prin polemica sa imbunatatim imaginea dar si calitatea jocului in acest ultim esalon.
  De aceea , ii astept pe cei implicati in fotbal sa vina cu comentarii si idei asupra a ce poate fi imbunatatit in fotbalul judean( si slava domnului sunt multe de facut), pentru ca e in interesul nostru sa crestem in calitate!
  Numai bine.

duminică, 15 ianuarie 2012

Primul amical , prima victorie,start cu dreptul

Primul joc al lui 2012 pentru AS Leresti , a insemnat si prima victorie , un inceput cu dreptul , printr-un gol cu stangul. 1-0!
 Pe o vreme insorita dar extrem de rece , la vreo -3 C si un vant uscat, Lerestiul , ca de obicei intr-o formula de joc inedita, a disputat primul amical , pe terenul II al municipalului muscelean , contra celor de CSS Dinicu Golescu, o echipa de copii intr-o forma fizica cel putin teoretic mai buna. Doua loturi diferite , Lerestiul cu o echipa ce abia a strans 11 jucatori , CSS cu un lot de vreo 25 de copii
 Pe teren in schimb , lucrurile au fost altfel decat se asteptau cei de la CSS, care desi au inceput bine ajutati de vant si au dominat primele 20 de minute, au inceput usor usor sa cedeze initiativa . Lerestiul a inscris la prima ocazie prin Alex Popescu.
 A doua repriza a fost la fel de animata , cu Lerestiul la conducerea jocului si un penalty ratat de acelasi Alex Popescu
Plusurile de astazi sunt pe langa pofta de joc,efortul facut in frig si sacrificiul celor ce au avut placerea de a fi la joc astazi ,a fost o aparare extrem de exacta a Lerestiului .
 Urmatorul amical , duminica viitoare!

miercuri, 11 ianuarie 2012

2012-- NU filmul ! :) si primele amicale

Cum multi au vazut filmul cu acelasi nume , in prima postare din acest an ma ocup numai de fotbal si de urari de bine , nu de scenarii  apocaliptice .
 Deja Ianuarie 2012 a scapat de toate sarbatorile si cum zapada nu am prea vazut decat la televizor , vremea ne indeamna catre fotbal. Cum pauza competitionala a fost destul de lunga si lipsa de activitate a multora dintre noi a adus cateva kilograme in plus e timpul pentru miscare.
  AS Leresti incepe repede jocurile amicale , fara multa pregatire, si deja a format un program pentru a umple duminicile ramase pana la inceperea returului , amicale destul de interesante avand in vedere echipele adverse.
  Astfel duminica 15 ian , in primul amical , Lerestiul joaca pe municipalul din Campulung , contra celor de la CSS Dinicu- Poenari. Vor urma apoi amicale contra celor de la AS Rucar , AS Mioveni ( liga a 5-a ) si a altor doua echipe din liga a 4-a , in functie de program.
  Astfel , Lerestiul , ca de obicei , deschide balul amicalelor si sper ca si jocul din aceste amicale sa fie de un nivel bun.

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!