Campionat 2016-2017

Translate

joi, 30 august 2012

Etapa a 3-a, rezultate



Etapa a 3-a , aduce la randul ei rezultate interesante ,
Aninoasa face scor cu Partizanul Valdesti , Valea Mare revine dupa pauza si inscrie zdrobeste Hartiestiul, Vulturestiul trece de al treilea meci greu  si invinge la limita vecina din Cetateni, Balilestiul pierde greu cu Dragoslavele,Berevoiestiul mai face 3 puncte si dupa contestatia de marti are maximul de puncte ca si Real Vladesti , ce arata o forma mare si iarasi face scor contra Cotestiului, iar Bughea aduna primele puncte invingand la Stoenesti.

A.S. INTER. ANINOASA--A.S. PARTIZANUL VLADESTI=5-2(4-1)

A.S. GODENI--A.S. LERESTI=1-1(1-1)

A.S. CIMENTUL VALEA MARE--A.S. PETROLUL HIRTIESTI= 7-3(1-3)

A.S. VULTURUL VULTURESTI--A.S. CETATENI=3-2(1-1)

A.S. SPORTING MIHAESTI--A.S. SCHITU GOLESTI

A.S. BALILESTI--A.S. DRAGOSLAVELE=1-2(1-2)

A.S. BEREVOIESTI--A.S. FLACARA BOTENI=2-0(2-0)

A.S. REAL VLADESTI--A.S. INTER. COTESTI=4-1( 4-0)

A.S. STOENESTI--A.S. BUGHEA DE JOS=3-5(1-2)

Primul derby pentru AS Leresti a avut loc astazi, in etapa a 3-a,  la Godeni , contra campioanei en titre.
Pe o vreme calduroasa , chiar daca de la ora 6, si pe un teren extrem de rau , poate cel mai rau din seria Nord ,
 ambele echipe au fost preocupate de joc , spectacolul rezultat fiind unul agreabil si palpitant pentru specatorii prezenti.
 Jocul a inceput cu  doua mari ocazii in chiar primul minut , gazdele trecand pe langa deschiderea scorului la o lovitura de cap si un sut de la 16 m ambele respinse de portarul oaspetilor.
 Meciul se echilibreaza si Lerestiul iroseste la randul ei doua mari ocazii la bara lui Alex Badulescu si sutul lui Vasi Slaninoiu pe langa vinclu. Ocaziile se succed la ambele porti , gazdele ataca mai mult si inscriu prin minutul 30 prin Romel cu un sut plasat pe coltul lung  de la 15 m, bara gol si 1-0 pentru Godeni. Gazdele incearca sa profite si mai rateaza prin Soare si Sergiu Coman , iar Lerestiul isi revine si inscrie un gol superb prin Alex Baduleascu , sut din foarfeca de la 6m dupa o pasa cu capul a lui C Popa.
 Pana la pauza nu se mai intampla multe , doar alte cateva ocazii de ambele parti.
 La reluare , Lerestiul se aseaza bine in teren si domina jocul tactic cu o linie de fundasi sigura , lasa impresia ca nu poate pierde , iar pe contraatac , rateaza ocazii mari prin Alex Badu , Boata si Vasi.
De partea cealalta , Godeniul este impinsa din spate de Sergiu Coman si ataca relativ steril , dar si rateaza mari ocazii prin Romel si Coman.
Meciul se incheie cu un rezultat de egalitate echitabil , dupa unul din cele mai frumoasa jocuri calitativ peste nivelul ligi a 5-a , mai ales in  conditiile terenului extrem de tare , ingust si denivelat.
 Lerestiul a crescut in joc fata de prima etapa , cu un fundas central nou venit la echipa extrem de sigur, dar inca mai e un pic de munca la linia mediana. Altfel ambele echipe par candidate la locul 1.

marți, 28 august 2012

Programul etapei a 3-a/ joi 30-august ora 18.oo

A.S. INTER. ANINOASA-A.S. PARTIZANUL VLADESTI

A.S. GODENI--A.S. LERESTI

Arbitri Observator
Musetoiu Elena (Campulung) Nicolae Laurentiu (Campulung)
Dobrescu Ovidiu (Campulung)  
Richiteanu Elena (Campulung)

A.S. CIMENTUL VALEA MARE--A.S. PETROLUL HIRTIESTI

A.S. VULTURUL VULTURESTI--A.S. CETATENI

A.S. SPORTING MIHAESTI--A.S. SCHITU GOLESTI

A.S. BALILESTI--A.S. DRAGOSLAVELE

A.S. BEREVOIESTI--A.S. FLACARA BOTENI

A.S. REAL VLADESTI--A.S. INTER. COTESTI

A.S. STOENESTI--A.S. BUGHEA DE JOS

Etapa a 3-a aduce multe meciuri interesante, cap de afis fiind meciul de la Godeni.
Jocuri interesante si echilibrate au loc intre vecine la Aninoasa, Vulturesti, Mihaesti, dar si celelalte jocuri pot aduce dispute placute si surprinzatoare.
Fiind etapa intermediara , jocurile se vor disputa de la ora 18.00
Bafta multa tuturor!

duminică, 26 august 2012

Rezultatele etapei a 2-a


A.S. PARTIZANUL VLADESTI--A.S. STOENESTI= 3-1 ( 1-1)

A.S. BUGHEA DE JOS--A.S. REAL VLADESTI = 1-6 ( 0-6)

A.S. INTER. COTESTI--A.S. BEREVOIESTI= 5-1( 2-0)

A.S. FLACARA BOTENI--A.S. BALILESTI= 2-2(0-1)

A.S. DRAGOSLAVELE--A.S. SPORTING MIHAESTI= 5-1 ( 0-1)

A.S. SCHITU GOLESTI--A.S. VULTURUL VULTURESTI= 2-2( 1-1)

A.S. CETATENI--A.S. CIMENTUL VALEA MARE= 2-2( 2-2)

A.S. PETROLUL HIRTIESTI--A.S. GODENI= 4-5 (3-3)

A.S. LERESTI--A.S. INTER. ANINOASA= 9-3(5-2)

 Etapa plina , cu multe goluri, cateva semisurprize dar altfel , rezultate asteptate. Real Vladesti pare o echipa cu pofta de gol ,cu un inceput bun de sezon.
 Festival de goluri la Leresti , meci extrem de echilibrat la Hartiesti , egal surpriza la Cetateni si uite asa , se arata o editie extrem de interesanta!
 Nu am fost azi la meci dar din ce am inteles , notele ar fi:
Joc=7
Arbitraj =7
Fairplay=9

Rezultate prono:  1-2-1-X-1-X-X-2-1
Urmatoare etapa , joi 30/08.....

vineri, 24 august 2012

Etapa a 2-a program

Iata programul etapei a 2-a , programata duminica 26 August de la ora 11.oo:


A.S. PARTIZANUL VLADESTI--A.S. STOENESTI

A.S. BUGHEA DE JOS--A.S. REAL VLADESTI

A.S. INTER. COTESTI-A.S. BEREVOIESTI

A.S. FLACARA BOTENI--A.S. BALILESTI

A.S. DRAGOSLAVELE--A.S. SPORTING MIHAESTI

A.S. SCHITU GOLESTI--A.S. VULTURUL VULTURESTI

A.S. CETATENI--A.S. CIMENTUL VALEA MARE

A.S. PETROLUL HIRTIESTI--A.S. GODENI

A.S. LERESTI--A.S. INTER. ANINOASA

Etapa interesanta,cu cateva meciuri echilibrate din care se remarca un meci echilibrat la Dragoslavele , dar mai ales la Schitu. In rest , calculul hartiei poate fi oricand intors, atat timp cat echipele nu sunt inca legate si surprize pot aparea la orice pas.
 Ca si pronostic :     1-2-1-2-1-2-1-2-1 
Bafta multa tuturor!

 

duminică, 19 august 2012

Rezultatele primei etape

     Inceput de sezon , in liga a 5-a ,seria Nord , un sezon ce a adunat la start 18 echipe , lucru bun , avand in vedere ca in editiile trecute numarul echipelor a fost de 16.
    Prima etapa a fost una normala , cu 2-3 surprize , avand in vedere numele echipelor , dar greu de spus , caci , multe echipe au suferit schimbari la nivel de lot , ceea ce face interesanta lupta pentru primele locuri.
   In primul derby , Godeniul a trecut cu 2-0 de Cetateni si se arata ca si o candidata serioasa la titlu .
Un alt derby  la Vulturesti , unde gazdele au remizat cu AS Dragoslavele , doua echipe ce la randul lor vor sa isi adjudece titlul la final.
 Schitu si-a respectat statutul si ca si anul trecut a inceput cu scorul lor favorit , 3-2 in deplasare la Valea Mare , o echipa ce din acest sezon nu il mai are pe Victoras ca si lider.
Nou reintrata in serie , Berevoiesti  face scor de forfait cu Bughea , Aninoasa aduna primele 3 puncte cu Hartiesti.si Mihaestiul incepe randul ei cu dreptul.
 Noua echipa a primariei din Vladesti , se instaleaza ca si lider dupa prima etapa cu un golaveraj de invidiat dupa meciul cu Stoenesti.
 Balilestiul la randul lor fac scor cu Cotestiul , echipa ce anii trecuti tragea la primele locuri.
 

A.S. LERESTI--A.S. PARTIZANUL VLADESTI=2-2(0-1)

A.S. INTER. ANINOASA--A.S. PETROLUL HIRTIESTI= 3-1 (0-0)

A.S. GODENI--A.S. CETATENI= 2-0(0-0)

A.S. CIMENTUL VALEA MARE --A.S. SCHITU GOLESTI= 2-3(1-2)


A.S. VULTURUL VULTURESTI--A.S. DRAGOSLAVELE =1-1(1-1)

A.S. SPORTING MIHAESTI--A.S. FLACARA BOTENI=4-2 ( 0-0)


A.S. BALILESTI--A.S. INTER. COTESTI= 5-0 (3-0)


A.S. BEREVOIESTI--A.S. BUGHEA DE JOS=3-0(0-0)


A.S. REAL VLADESTI--A.S. STOENESTI=11-0(5-0) 


Ramasa singura echipa a comunei , AS Leresti ataca primele locuri ca in fiecare sezon , indiferent de situatie  si chiar daca prima etapa a insemnat doua puncte pierdute , a fost si o lectie pentru a nu uita ca fotbalul se joaca pe goluri, numarul mare de ocazii ratate cu senitatate aratand o urma de imaturitate in jocul gazdelor.
 AS Leresti , a inceput cu un semiesec acest campionat, fiind aproape de o infrangere neasteptata.
  Jocul de duminica , disputat pe un teren uscat si denivelat, care face greu  jocul de pase, a inceput in nota de dominare a echipei gazda , ce a ratat doua mari ocazii ibn primele minute , la suturile lui Alex Popescu si lovitura de cap a a lui Vasi Slaninoiu.
  Oaspetii echilibreaza jocul la jumatate , dar tot Lerestiul are ocazii  . La singura actiune mai periculoasa , oaspetii inscriu printru-un sut pe colt de la 11 m , beneficiind de neatentia fundasilor gazda.
0-1 si Lerestiul reia joaca de a ocaziile prin Cristi Popa , Alex Popescu si mai ales ocazia lui Boata care , scapat singur cu portarul , lobeaza dar mingea sare dintr-un damp pe langa poarta.
  Repriza secunda nu aduce nimic nou , gazdele in atac dar , tot oaspetii inscriu cu o lovitura de cap de la 6 m , la singura faza mai legata.  0-2. Lerestiul acuza socul si ataca haotic , jocul scartaie mai mult decat in prima repriza la constructie. Chiar si asa ocaziile sunt multe, si mari , spre exasperarea spectatorilor .
 Abia prin minutul 80 Alex Popescu prinde un sut senzational de la 35 de metrii si reduce din handicap.
Odata relansat jocul , se desfasoara pe contre , Lerestiul cu toata echipa in careul celor din Vladesti , oaspetii extrem de norocosi, incercand sa profite pe contraatac in cateva randuri. In minutele de prelungire Lerestiul egaleaza printr-un sut sub bara a lui Nica , gol contestat de oaspeti deoarece mingea a cazut in apropierea liniei portii. In putinul timp ramas Lerestiul mai rateaza doua ocazii mari prin Nica asa ca , primul joc se incheie cu un egal nesperat pentru oaspeti , o echipa divizata dupa formarea celeilalte, Real VladestiChiar si asa , oaspetii merita respect pentru modul cum s-au daruit in teren.
Cu 3 jucatori noi in teren ,Lerestiul arata ca nu e inca o echipa legata , noile achizitii neconfirmand in totalitate, de unde si primul pas gresit. Altfel , lucrurile se vor mai aseza in timp si sigur echipa Lerestiului va castiga in calitate a jocului.

miercuri, 15 august 2012

Start in noul sezon 2012-2013

Dupa o vacanta de vara binevenita , noul sezon al ligii a 5-a seria Nord , e gata de drum, incepand cu 19-08-2102 , de la ora 11.
 O vacanta lunga si fierbinte plina de sport la TV , cu finale de cupe europene , un campionat European dar mai ales Jocurile Olimpice , abia incheiate!
    Ca de fiecare data , la start, au aparut noi echipe fata de editia trecuta , altele disparand , astfel ca si aceasta editie se anunta din start interesanta, mai ales ca programul primei etape aduce in atentie nu mai putin de 4 meciuri extrem de echilibrate , intre echipe ce se vor candidate la locul 1.
 
  Dar iata programul primei etape:

A.S. BEREVOIESTI--A.S. BUGHEA DE JOS

A.S. BALILESTI--A.S. CIMENTUL VALEA MARE

A.S. LERESTI--A.S. PARTIZANUL VLADESTI

A.S. SPORTING MIHAESTI--A.S. FLACARA BOTENI

A.S. INTER. COTESTI--A.S. SCHITU GOLESTI

A.S. GODENI--A.S. CETATENI

A.S. PETROLUL HIRTIESTI--A.S. INTER. ANINOASA

A.S. VULTURUL VULTURESTI--A.S. DRAGOSLAVELE

A.S. REAL VLADESTI--A.S. STOENESTI

Mult succes tuturor echipelor inscrise in aceasta editie de campionat!!

luni, 13 august 2012

Primele amicale ale verii si singurele

Amanata cu o saptamana, etapa a 1-a a noii editii de campionat , a fost inlocuita de catre multe echipe cu jocuri de pregatire , extrem de utile , mai ales dupa torida vara , dar mai ales din cauza schimbarilor din lotul de jucatori.
 Astfel duminica , la Campulung , pe municipalul muscelean , s-a desfasurat o interesanta serie de jocuri amicale , intre 3 echipe din CJ Nord si Sporting Campulung , noua echipa antrenata de Sendy Popovici.
 Duminica racoroasa, ideala pentru fotbal dupa ploile din zilele trecute, a inceput cu un joc de 60 de  minute intre Sporting si AS Godeni , scor 2-2, apoi un alt joc de 60 de minute intre aceeasi Sporting si AS Leresti , scor 1-1, ultimul joc dintre AS Schitu si AS Godeni , s-a incheiat dupa plecarea mea de la stadion.
  Primul amical al Lerestiului , a inceput cu 3-4 jucatori noi , dar pe scheletul echipei din anii trecuti . Cu un joc bun , destul de consistent , Lerestiul nu s-a diferentiat de mai tanara si mult mai bine pregatita  adversara, avand cateva mari ocazii de a inscrie.
 Sporting a inscris prin Anghelina din penalty , Alex Popescu egaland printr-un gol frumos din lovitura libera de la 20m. Un joc bun de pregatire , in care Lerestiul a testat o noua formula de joc , in lipsa multor titulari din editiile trecute , absenti din diverse motive.
  Duminica viitoare , incepe adevarata joaca , placerea noastra de duminica !

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!