Campionat 2016-2017

Translate

joi, 2 septembrie 2010

Unora le place jazzul

Am sperat ca aceasta saptamana sa fie mai linistita si conflictul ce a mocnit toata vara , dupa ce s-a aprins la inceputul campionatului, sa se stinga usor. Se pare ca unora" le place jazzul"( ca si titlul celebrului film cu Tony Curtis si Marlen Monroe)si nu vor sa renunte la a intarata spiritele. Consider ca, indiferent de tabara , ar fi momentul sa terminati acum aceste acte infantile si sa va vedeti fiecare de echipa lui. Campionatul a inceput si importante sunt rezultatele si prestatia echipei.
 Nu am sa vorbesc despre AS Leresti 2010, din simplu motiv ca nu cunosc ce se intampla acolo. Pot spune ca odata cu plecarea lui Vio Dumitrascu la ei , echipa are o linie mediana mult mai solida si implicit sanse mai mari.
 Problema ce s-a iscat in aceste zile este cea a legitimatiilor vs  echipament.  Problema e spinoasa si pot spune ca ea trebuie rezolvata deorace daca nu se vrea flexibilitate din partea celor de la 2010, e greu sa rezolve aceste probleme. Asa ca , tind sa cred, ca unora le place jazzul si sper ca aceasta parodie sa ia sfasit , sa ne vede de treburile noastre, nu de alta dar chiar se exagereaza cu ambitiile. Cred ca e de ajuns ca AS Leresti a ramas o echipa fara sustinere financiara, daca chiar se vrea omorata , inseamna rautate.
  Numai bine

3 comentarii:

  1. Spre rusinea mea, astazi am intrat prima data pe acest blog. Si asta la sugestia ta, Gica. Esti un tip deosebit. Daca as fi primar , te-as face cetatean de onoare al comunei. Meriti cu prisosinta asta ,mai mult decat altii.Folosesc fraze scurte dar cuprinzatoare in aceasta duminica de toamna, in care soarele deja apune la umbra minuscula a unei beri ce-ti ingheata gatul dar iti incalzeste sufletul.Multumesc, Gica !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca ar trebui cineva sa-l faca cetatean de onoare, macar sa aibe multumirea pentru sprijinul adus echipei(nu cunosc toata situatia de la Leresi) "parerea mea"

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi A1 ! Cred ca am facut bloggul doar pentru echipa nu neaparat pentru comuna. Importante si pozele de la tine........

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!