Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 4 noiembrie 2018

Final dramatic la Rucar, cu fotbalul pe locul 2

      Intr-o dupa amiaza superba de noiembrie , derby-ul seriei  de la Rucar a avut de toate, lume multa schimbari de scor dar din pacate accente dramatice pe final de meci.
 Accidentarea lui Vlad Popovici din minutul 89 a facut ca fotbalul sa treaca pe locul doi , viata avand prioritate!
  Inceput intr-o nota de echilibru, meciul de la Rucar dintre AS Rucar si AS Leresti , a adus primele atacuri ale gazdelor de prin minutul 15 si a continuat intr-o nota de usoara dominare a Rucarului , cu Lerestiul periculos pe contraatac. 
  Fara Flavius in fata , Lerestiul s-a bazat pe veteranul Cr Popa care a hartuit ca in tinerete apararea gazda si alaturi de Romel a adus pericol in careul gazdelor. 
 De partea cealalata , fratii Jenaru au iutit jocul pe faza de atac si au venit cu centrari multe dar fara a pune in real pericol poarta Lerestiului. Undeva in minutul 38 , Lerestiul are o lovitura libera lateral dreapta de  la 30 m de care profita Cr. Tanase , sutul acestuia cu pamantul fiind resins in poarta de portarul gazdelor 0-1.
   Rucarul se straduie , alearga dar apararea Lerestiului cu Vlad Popovici si Avrigeanu  in mare forma, este exacta si nu da prea multe sperante , dar cu un minut inainte de pauza , la o centrare de pe dreapta , mingea il loveste in mana pe Tanase si penaly-ul este transformat , 1-1.
  Pauza nu a duce nimic nou in jocul celor doua echipe , se joaca deschis , si asta place publicului, Rucarul tot mai prezenta in atac, beneficiaza de o lovitura libera de la 18m , si mingea sutata sare din terenul denivelat peste portar 2-1.
 Lerestiul simte ca poate pierde primul loc si ataca , Vlad Popovici si Avrigean ies si ei  in atac si aduc un plus de consistenta dar in minutul 65 Marica este accidentat de portarul gazda si lasa locul lui Castoru', in timp ce Ilie schimba pe Mohor accidentat la randu-i. la picior.
Lerestiul preseaza , Ilie rateaza singur cu portarul , Castoru e impins in careu dar nu se considera penalty , si ultimele 10 minute sunt parca din alt film:

    Vlad Popovici ataca o minge centrata de Tanase , se loveste de portarul gazda si cade inconstient la pamant. Minute de groaza pe stadionul din Rucar , Avrigeanu sare si asigura respiratia corecta a lui Vlad care contuzionat risca sa isi inghita limba ,  Vlad se ridica dupa 5-6 minute de inconstienta si dupa ce vine Ambulanta este trimis la spital. Jucatorii sunt ingroziti , la fel si arbitrii dar meciul continua si Lerestiul parca se ambitioneaza mai mult si in cele 9 minute ramase  se arunca in atac si rateaza prin Castoru si Ilie , iar pe final reuseste egalarea prin acelasi Castorul, la o minge urmarita de Cr Popa. 2-2 minutul 95 si gazdele sunt resemnate cu egalul.
  Norocul insa tine cu Rucarul care are un  ultim corner , pe care il fructifica cand nimeni nu se mai gandea , lipsa de marcaj si atentie a lerestiului ducand drama la cote maxime 3-2 in minutul 98.
 Degeaba se arunca Lerestiul in atac, meciul e jucat si frustarea se vede pe chipul Lerestenilor care sunt mai preocupati de soarta lui Vlad Popovici decat de finalul de meci.

    Rucarul invinge dar fara a convinge , un meci extrem de disputat , poate peste nivelul ligii a 5-a , un derby adevarat , si termina turul pe locul 1, in detrimentul Lerestiului!
  Sanatate multa Vlad!!!!!

    In rest , rezultate normale , poate doar scorul de la Cetateni sa aduca o mare surpriza.
   Iata rezultatele:

A S Vulturii Vulturesti --- A S Partizanul Vladesti =2 - 1( 2-0) 
 C S Rucar--- A S Leresti =3 - 2  (1-1)


 A S Flacara Boteni A S Godeni Pauza: 2 - 2 (1-1) 
 A S Cimentul Valea Mare Pravat---A S Petrolul Hirtiesti =4 - 3 ( 3-2) 
 A S Schitu Golesti  ---A S Dragoslavele =1 - 2 (1-0) 
 A S Cetateni --- A S Unirea Bughea de Jos =1 - 3 (0-2)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!