Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 25 noiembrie 2018

Etapa a 14-a , Lerestiul revine

 Etapa a 14-a ,  Lerestiul isi ia revansa pentru infrangerea din tur si invinge la Schitu , dupa un meci pe care l-a controlat in mare parte. Etapa asta aduce multe goluri , poate un record pentru cele 6 meciuri de astazi , nu mai putin de 31 de goluri , o medie de peste 5 goluri pe meci!
 Vreme buna la Schitu , unde soarele a iesit dupa 5 zile de ceata si burnita si un meci in care gazdele sperau sa faca din nou o surpriza , mai ales ca Lerestiul pierduse ultimele 3 meciuri.
 Meciul incepe tare si Schitu are prima ocazie cand lovitura libera de la 18m executata de Istrate , e repinsa de portar , in timp ce pe contraatac Tanase suteaza pe langa lansat bine de Iulica. De altfel , in opinia mea , Iulica a fost jucatorul meciului , filtrand mingile la jumatate si fiind extrem de generos in efort!
  La urnatorul atac , gazdele inscriu cand la lipsa de marcaj , atacantul gazdleor suteaza din 12m , mingea fiind deviata de un fundas al Lerestiului si se duce langa bara 1-0.
 Lerestiul reactioneaza ca o mare echipa si incepe de jos , cu pase multe si un joc elaborat , reusind sa egaleze prin Flavius , cu un sut de la 20 m 1-1. Lerestiul se dezlantuieste si in 10 minute face 1-3 pe tabela , acelasi Flavius sutand langa bara , apoi Marian Branescu are o executie asemanatoare si Lerestiul se distanteaza decisiv. Romel isi permite sa rateze golulde 4-1 cand reia pe langa de la 6m si se intra la pauza cu o repriza controlata clar de Leresti, un 1-3 bland in comparatie cu jcul din teren.
  Repriza secunda , Lerestiul ataca sus si gazdele il trimit pe Istrate in atac,un  plus de control si mai multe mingi aduse in fata portii , dar tot Lerestiul e periculoasa cand Branescu suteaza pe langa din unghi , Tanase suteaza in bara de la 6m , sau Flavius putin pe langa. Schitu reduce din handicap cand Suseanu respinge gresit o minge si inscrie in proprie poarta. 2-3.
 Gazdele simt ca se poate si ies cu toate fortele in atac si au 2 ocazii mari de a egala , respinse de portar , iar pe final Flavius e faultat clar in careu , penalty fructificat de Mohor , se termina 2-4 , victorie meritata si muncita a Lerestiului care iese din conul de umbra in care intrase.
      Felicitari baietilor pentru efort si daruire , de remarcat efortul lui Flavius , Fabian , Vlad si Avrigeanu  care joaca accidentati de etape bune!!!!

  Surpriza mare astazi la Dragoslavele unde gazdele s-au incurcat in meciul cu Hartiesti si pierd un tempo , suprinde scorul mare de la Valea Mare , si sper sa primim informatii despre ce a fost acolo , Rucarul la randu-i s-a distrat la Cetateni , facand scor , iar Vulturestiul revine repriza secunda la Boteni si invinge. Victorie la limita la Bughea pentru Godeni , si lupta pentru ultimrele locuri din play off se inteteste! Iata rezultatele de astazi:

 A S Flacara Boteni --- A S Vulturii Vulturesti =2 - 4 (2-1)
A S Cimentul Valea Mare Pravat---A S Partizanul Vladesti = 8 - 0 ( 3-0)
 A S Schitu Golesti--- A S Leresti = 2 - 4( 1-3)
A S Unirea Bughea de Jos ---A S Godeni =0 - 1( 0-0)
 A S Dragoslavele---- A S Petrolul Hirtiesti=1 - 1 ( 1-0 )
A S Cetateni--- C S Rucar Pauza: 1 - 7( 1-2)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!