Campionat 2016-2017

Translate

miercuri, 5 decembrie 2018

Lerestiul face scorul etapei si revine pe 2

Etapa a 15-a,penultima din sezonul de toamna, a fost una de iarna disputata la temperaturi negative si pe terenuri inghetate.
 Lerestiul a a avut meci pe teren propriu , adica pe municipalul Campulungului, contra vecinei Bughea , un meci de ambitii pentru oaspeti , care de multe ori au incurcat calculele Lerestiului.
 Si duminica , Bughea a inceput mai bine pe terenul inghetat, alergand mai mult si ducand mingea in fata portii gazdelor , , primul sut sub bara fiind respins in corner de portarul gazda , in timp ce Lerestiul incepe sa isi faca pasii si sa deschida jocul catre poarta oaspetilor , Romel sutand in doua randuri pe langa poarta din pozitii favorabile.
Antrenorul gazdelor il trece foarte inspirat pe Mohor mijlocas  dreapta , din postul de fundas central si  in timp ce oaspetii mai replica odata si atacantul lor e blocat in ultima clipa de Suseanu la 12m de poarta , Lerestiul inscrie prin Flavius care pleaca cu mingea la picior de la 30 de m si suteaza fara sperante pentru Bolt. portarul oaspetilor  facut dealtfel un meci foarte bun , in ciuda scorului , avand 3-4 interventii salvatoare. 1-0.
  Bughea incepe sa termine benzina si Lerestiul trece la conducerea jocului , Flavius mai are o ocazie , sutul lui Sfart e repsins de bolt si se termina 1-0 ptr Leresti.
    Repriza secunda , terenul se mai dezgheata si devine un patinoar , dar gazdele parca se simt mai bine si ies la joc , facand o repriza excelenta , Romel inscrie pe langa Bolt , lansat de Iulica , 2-0, Flavius mai inscrie odata cu n sut de la 10m ,3-0, Mohor intra si el pe lista marcatorilor cu un sut plasat de la 6m langa bara 4-0. Lerestiul se distreaza in fata portii adverse , pe fondul lipsei de reactie a fundasilor laterali ai Bughei , dar chiar si asa , Bughea are doua mari ocazii de 1-1 , aparate de portar si cateva suturi periculoase.
  Romel inscrie din nou dupa un 1-2 prelungit cu Mohor , 5-0 , acelasi Mohor face 6-0 , pentru ca Flavius sa inchida tabela  cu un 7-0 , poate prea aspru, dar meritat.
 Lerestiul mai trece pe langa gol cand Bolt scoate mingea lui Romel din vinclu , sau sutul lui Sfart si se termina 7-0, scor ce trece Lerestiul pe locul 2.

    In celelalte meciuri , jocuri echilibrate , Godeniul reuseste o victorie mare pe teren propriu contra celor din Dragoslavele , victorie ce ii tine in lupta pentru play off, Vulturestiul face doar egal acasa cu Valea Mare ,(  revelatia toamnei dupa parerea mea), Rucarul se distreaza cu Boteniul care nu a avut decat 8 jucatori prezenti , Hartiestiul demonstreaza parcursul bun din ultimele meciuri si realizeaza prima victorie din acest sezon contra Cetateniului , si Vladestiul invinge la limita pe Schitu , tinanad aproape de ultimul loc din play off.
 
Etapa viitoare doua meciuri extrem de importante in economia clasamnetului final , AS Dragoslavele - AS Leresti  si AS Cimentul Valea Mare - AS Rucar!
 
 Pana atunci sa auzim de bine!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!