Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 9 decembrie 2018

Final de an, Lerestiul incheie pe 3

     Derby de traditie la Dragoslavele , in ultima etapa a sezonului , intre ocupantele locurilor 2 si 3 , un meci de ambitii ,mereu echilibrat si mai mereu tensionat.
   Meciul a inceput in nota de dominare a Lerestiului care are deja prima mare ocazie in minutul 3 cand Sfart suteaza slab de la 8m in Calu , mingea respinsa de acesta ajunge la Flavius care la randu-i loveste mingea prea incet pentru a inscrie. De altfel  terenul din Dragoslavele , unul extrem de denivelat , a pus probleme ambelor echipe , constructia jocului fiind deficitara .
   Lerestiul sta sus si domina jocul , Romel suteaza slab din intoarcere , in timp ce Branescu Marian loveste bara dupa o lovitura de cap de la 4m , de altfel aceasta este  cea mai mare ocazie a meciului.
 Gazdele incep sa fie periculoase pe contraatac si la auturile din preajma careului , dar nu reusesc sa suteze decat o data pe spatiul portii.
  Contrar cursului jocului , AS Dragoslavele inscrie norocos prin minutul 30 cand o minge centrata in careu sare ciudat pe langa piciorul lui Tanase , acesta incearca sa o degajeze dar din piciorul unui atacant intra in poarta , bara gol , 1-0.
   Lerestiul pica efectiv sub greutatea acestui gol venit de nicaieri si nu se regaseste in atac , Flavius lupta dar nu poate trece de aparatorii adversi , Branescu suteaza pe langa , Sfart e faultat usor in careu dar nu se da penalty , si cam asa se termina prima repriza.
      Partea a doua este mult mai slaba din punct de vedere al calitatii jocului , Lerestiul nu are echilibru si incearca sa iuteasca jocul cu pase lungi , evitand o constructie deficitara pe acest teren , Dragoslavele ,se apara exact , Madalin Bondac , face legea la limita careului de 16m ,  in timp ce  Flavius si Romel  se zbat mult dar fara rezultat.
 De altfel , Romel  si Dragan de la gazde , sunt eliminati , atunci cand Dragan il loveste fara minge in careu pe Romel , ambii avand o altercatie , meciul se intrerupe foarte des in repriza secunda , timp necontorizat de arbitru.
   In 10 contra 10 , jocul este extrem de dezlanat , Dragoslavele incearca cate ceva pe contraatac dar fara a suta pe spatiul portii , in timp ce Fabian are cea mai mare ocazie cand suteaza mult peste de la 12m.



    Finalul este hilar , arbitrul arata minutele de prelungire prin minutul 38 , creeaza tensiune in teren , dar chiar si asa fluiera cu vrea 2-3 minute mai devreme nemultumind echipa oaspete.
 Oricum nu cred ca Lerestiul ,la cum a jucat repriza secunda , putea inscrie , la fel cum nici Dragoslavele nu ar fi facut-o daca nu era acea faza din minutul 30.
    Public suburban altfel , multe injuraturi si jigniri , intrari in teren , presiune pe tusieri , dar asta e farmecul jocurilor din liga a 5-a :).
    Un meci slab cum am mai spus , o victorie nemeritata a gazdelor , un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil, dar felicitari celor de la AS Dragoslavele , pentru determinare si victorie, batranii din echipa inca isi fac treaba cu brio!
 
        Urmeaza o pauza binevenita  de aproape 3 luni , in care avem timp sa ne refeacem puterile , si sa speram la un parcurs mai bun in sezonul de toamna. Din pacate ,in aceasta prelungire a campionatului , Lerestiul a pierdut 9 puncte din 12 !!!
    In celelalate meciuri , derby-ul de la Valea Mare , s-a incheiat cu victoria la limita a liderului AS Rucar , care se distanteaza in clasament , , surprinde oarecum egalul celor de la Vulturesti la Schitu , Godeniul revine repriza secunda la Hartiesti si invinge pe un teren greu .
  Iata si celelalte rezultate:


 A S Schitu Golesti --- A S Vulturii Vulturesti=1-1( 1-1)
A S Unirea Bughea de Jos--- A S Partizanul Vladesti =3 - 5 ( 2-2)
  A S Dragoslavele ---A S Leresti =1 - 0( 1-0)
  A S Petrolul Hirtiesti----  A S Godeni =1 - 3 (1-0 )
A S Cetateni ---- A S Flacara Boteni =3 - 0( 0-0) 
A S Cimentul Valea Mare Pravat---C S Rucar = 0 - 1(  0-1)

4 comentarii:

  1. Pai voi cu o singura ocazie vreti sa castigati ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragoslavele a castigat fara a avea macar o ocazie , noi cu bara si doua sitautii de 1 la 1 cu poratrul , eram indreptatiti sa speram. Dar chiar si asa , azi am facut un meci slab si egalul ar fi fost OK!

      Ștergere
  2. Parerea mea este ca terenul nu a fost rau. Mai sunt si denivelari dar nu uitati ca este Liga a V-a. Sunt multe alte terenuri mai rele decat cel de la Dragoslavele ! Cu " public suburban" exagerezi ! La orice meci sunt injuraturi si se pune presiune pe arbitrii (mai ales cand gresesc faze simple) ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sorin, ai vazut si tu ca denivelarile distrug constructia jocului , ai vazut ce hilar m-am impiedicat de damburile din fata portii la sutul lui Aly. Altfel vorbind sunt de acord ca poate am exagerat putin cu "publicul suburban ", dar ma refeream strict la limbajul folosit, mai ales de cei de pe partea opusa tribunei. Bafta multa in continuare si ne vedem in play-off ;)

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!