Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 10 septembrie 2017

Rezultatele etapei a 3-a, meci spectaculos la Leresti!

Super echilibrat inceputul acestei editii de campionat, dupa 3 etape , toate echipele au puncte si diferentele sunt foarte mici.
 Astazi intr-o duminica fierbinte de septembrie , s-a desfasurat etapa a 3-a a ligii a 5 Nord si au avut loc urmatoarele rezultate:
 A S Leresti -- A S Rapid Davidesti 3-3(1-1)

 A S Partizanul Vladesti--A S Schitu Golesti =  7 - 0 (4-0)
 A S Godeni--  A S Cimentul Valea Mare=1 - 0 (0-0)
A S Dragoslavele--  A S Vulturul Vulturesti =1 - 1( 0-1)
 A S Petrolul Hirtiesti-- C S Rucar =3 - 1 ( 0-0)
A S Flacara Boteni  --A S Cetateni =1 - 0 (1-0 )
A S Unirea Bughea de Jos --A S Sc de Fotbal Gica Retevoiescu =2 - 2 (2-1)

Meci extrem de atractiv la Leresti intre o echipa gazda venita dupa esecul usturator de la Bughea si un Davidesti in urcare cu o ehipa mult imbunatatita fata de sezonul trecut. Lume multa in tribune si atmosfera frumoasa in parcul Lerestean!
 Din primul minut ritmul a fost extrem de intens , ocaziile aparand la ambele porti, lovitura libera executata de Mohor fiind scoasa de portar iar oaspetii de asemenea ratand din pozitie de unu la unu cu portarul. se joaca pe contre si oaspetii isncriu cand la o nesincronizare intre fundasii gazda , mingea ajunge la 11m de unde este trimisa imparabil in vinclu 0-1.
 Lerestiul incepe reconstructia si dupa ocazia mare a lui Tanase scoasa de portar in extremis , ine golul lui Romel , cu o bolta frumoasa peste portar 1-1. Mai trece pe lanag majorarea scorului si Catarama in timp ce oaspetii au si ei o ocazie mare prin Tatulescu.
  Repriza secunda aduce mai mult oaspetii in atac si desi marile ocazii sunt ratate de gazde , Davidestiul inscrie cu o lovitura de cap dupa un aut lung , din nou maractorul primului gol speculand lipsa de decizie a fundasilor si portarului gazda 1-2.
 Nu trec nici 5 minute si din nou oaspetii puncteaza cu un sut sub bara de la 30 m , un 1-3 neverosimil si Lerestiul pare in picaj. Dupa lovitura libera a lui Tanase scoasa din nou de portarul oaspete ( cel mai bun de pe teren) vine bara lui Mohor si o noua bara a lui Romel , Cataram trece si el pe langa gol cu un sut ce mangaie bara dar surprinzator , Lerestiul reduce scorul prin sutul lui Marian Branescu de la 40m 2-3 si cu 10 minute inainte de final Lerestiul respira. Meciul se anima maxim , se joaca de la o poarta la alta , Romel inscrie dar golul este anulat pentru ofside ( desi  se pare ca nu a fost)iar in ultimul minut , arbitrul considera ca Pascu e faultat in careu si lovitura de pedeapsa este transformata cu emotii de Catarama , dupa ce portarul a respins cu piciorul in prima faza 3-3. Ultimele 5 minute de prelungiri pot aduce victoria pentru ambele echipe , Lerestiul ratand victoria la sutul de pe 16 m a lui Flavius pe lana poarta.
   Un meci mult peste nivelul ligii a 5-a , desfasurat intr-un fair play desavarsit , cu multe oluri si ocazii de poarta , pana la urma un rezultat echitabil.
  Lerestiul se afla pe locul 7 dupa 3 etape ,la 3 puncte de liderul surpriza , AS Boteni, dar si  cu multe goluri primite ,golaveraj 7-7
        Urmeaza deplasarea de la Schitu , apoi meciul de cupa de pe 20 septembrie contra divizionarei a 4-a  Inter Campulun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!