Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 18 noiembrie 2018

Black Sunday(s) de Leresti

         Dupa un weekend plin cu oferte de Black Friday , a urmat si un Black Sunday  de fotbal , plin de ghinion pentru Leresti , asa cum au fost si ultimele doua meciuri.
  Duminica friguroasa de noiembrie pe municipalul din Campulung cu lume destul de multa in tribune si doua echipe apropiate in clasament.
          Lerestiul , asa cum a obisnuit in ultima luna , intr-o criza mare de efectiv , cu jucatori accidentati sau absenti , a improvizat din nou , ca si la Boteni sau Rucar si a inceput bine meciul , avand 2-3 oportunitati la suturile lui Flavius sau Cr . Oaspetii echilibreaza si preiau conducerea jocului , ducand mingea des in careul gazdelor , Anghelina loveste bara din lovitura libera , Sammy e blocat de portar la 6m , in timp ce Lerestiul mai rateaza prin Cr Popa. Totusi oaspetii deschid scorul cand o centrare a aceluiasi Anghelina e impinsa in poarta 0-1.
       Dupa pauza , jocul nu se schimba prea mult , Lerestiul pare sleita de puteri , in timp ce oaspetii forteaza pe contraatac.
 Romel are o ocazie mare de gol dar intarzaie sutul , noul intrat Viorel ezita sa traga din 8m , in timp ce oaspetii rateaza prin Sammy , care trece in doua randuri pe langa gol , fiind blocat de portar.
    In ultima jumatate de ora Lerestiul se arunca in atac , fara a pune in pericol poarta lui Ghilac , si oaspetii profita in minutul 80 , cand Anghelina inscrie cu un lob peste portar 0-2.
         Ultimele minute nu mai conteaza , Lerestiul e in genunchi si pierde al 3-lea meci consecutiv , o victorie meritata pentru Valea Mare, un record negativ ptr Leresti, greu de digerat , dar din pacate normal , din punct de vedere al lotului extrem de subtire.
  Lerestiul pierde un loc , tocmai in dauna Cimentului Valea Mare , dar lupta nu este inchisa , mai ales ca va fi un play off , in care se pot schimba multe.
 Pana una alta mai sunt 3 etape , in care Lerestiul trebuie neaparat sa se regaseasca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!