Campionat 2016-2017

Translate

sâmbătă, 19 februarie 2011

AS Leresti - AS Leresti 2010

Poate in cel mai prost moment al anului , din punct de vedere al vremii si al terenului de joc , cele doua echipe din Leresti , s-au intalnit sambata la pranz, in Parc , pentru un amical de pregatire.
  In ciuda sperantelor unora si desi terenul si vremea , nu indemnau catre fotbal , jocul a fost unul bun , cu 4 goluri , dar si alte ocazii de gol dar ce e mai important , desfasurat intr-un fair-play total. Fara faulturi dure , fara ambitii absurde , jocul a fost unul barbatesc si curat. Fara  specatori , fara arbitrii chiar si fara plase , ambele echipe au demonstrat ca fotbalul este mai presus de ambitii, iar ca toata tevatura facuta in toamana , tine de altii , nu de noi jucatorii.
  Rezultatul a fost 2-2( 0-2) , cu ocazii de ambele parti , un rezultat corect !

4 comentarii:

  1. Obiectiv incerc sa fiu , desi nu imi reuseste nintotdeauna. Mai importanta decat obiectivitatea mea vis a vis de jocul de mai sus , a fost atitudinea jucatorilor, una extrem de normala.
    Legat de jocul in sine, desi AS Leresti , nu cunostea bine echipa celor de la 2010, echipele s-au inchis si marcat bine , fara a fi multe individualitati de remarcat.
    Dar daca tot e sa fac ceva remarcati , de la noi , i-as remarca pe Radu( amandoi) , Nica si Postasu ,restul jucand normal,adica bine, cu un minus pentru Alex cel mic, care inca e sub capacitatea lui.
    De partea cealalta, mie personal , mi-au placut Tavi, fundasul cu nr 4 dar si portarul. Iulica si Vio deja certitudini , iar Cioaca..... ca de obicei. Restul mai au de munca ca sa confirme....

    RăspundețiȘtergere
  2. URAAAAA ! S-a amanat campionatul cu o saptamana ....

    RăspundețiȘtergere
  3. Era cazul la ce e afara. La fel ca si anul trecut , echipele si terenurile nu sunt pregatite pentru retur, iar vremea capricioasa cu ata mai mult. Astfel , un alt amical se arata la orizont duminica , cel mai probabil cu AS Mihaesti.

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!