Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 10 aprilie 2011

rezultate etapa a 20-a/comentarii

Surprize ,surprize , ca de obicei.



A.S. CETATENI 4 - 3 A.S. SCHITU GOLESTI
A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT 3 - 3 A.S. PARTIZANUL VLADESTI
A.S. BUGHEA DE JOS 3 - 3 A.S. GODENI
A.S. VULTURUL VULTURESTI 0 - 3 A.S. SPORTING MIHAESTI
A.S. STOENESTI 1 - 2 A.S. DRAGOSLAVELE
A.S. INTER. COTESTI 2 - 2 A.S. BALILESTI
A.S. PETROLUL HIRTIESTI 3 - 0 A.S. VIITORUL POIENARI DE MUSCEL
A.S. LERESTI 2 - 2 (2-0)A.S. INTER. ANINOASA
  
Comentarii , mai tarziu, si o poza surpriza...

Gata cu plimbarile , iata comentariile: 

Etapa a 20-a a adus goluri multe , aratand o pofta de joc mare din partea echipelor participante , cu 35 de goluri si o medie de peste 4 goluri/meci, e una din cele mai spectaculoase etape. Ca de obicei , nu au lipsit surprizele:
 La Cetateni , meci cu 7 goluri , specatculos , o victorie asteptata a gazdelor, astept informatii de la voi despre meci.
 Valea Mare si Vladestiul au inscris mult dar au pierdut cate doua puncte , in alt meci plin.
 La Bughea , vecine de clasament , cele doua echipe au inscris mult  cu ajutorul celor doi portari( din comentarii), dar s-au anulat reciproc.
 Vulturestiul ofera primele puncte celor de la Mihaesti , printr-un scor de forfait, surprinzator.
 Stoenestiul a dat batai de cap liderului , care a invins in ultimul minut, si a ramas fara punct in retur, pentru Dragoslavele victoria este cea care conteaza
 Cotestiul pierde teren si remizeaza surpinzator acasa cu Balilestiul.
 Hartiestiul , revelatia returului , a inceput prost acest retur cu un 12-0 la Cotesti , dar apoi a fost neinvinsa si iata , a 2-a victorie la rand ,se apropie de locul 15 si e in urcare.

Bomboana de pe tort ,vine tot din partea Lerestiului care mai face o surpriza si pierde 2 puncte cu Aninoasa , acasa.
 Pe un vant puternic( ca peste tot) , jocul de la Leresti a inceput cu o mare ocazie a lui Alex Popescu in secunda 10 , si cu o dominare clara. Golul lui Nica din minutul 15 , a venit normal , ca si autogolul unui fundas de la Aninoasa. La 2-0 din minutul 25, Lerestiul incepe sa scartaie , surprinzator, cei care incep sa construiasca sunt oaspetii , care cu un joc bunde pase , incep sa aiba posesie dar si ocazii. Cu gandul la cat de mare va fi scorul , Lerstiul viseaza si se joaca cu ocaziile prin C Popa , care face cel mai slab joc din retur, ratand din pozitii rarisime.
 Aninoasa isi face jocul si incepe sa intepe cu cateva ocazii, anuntand ca nu se preda. Golul superb din minutul 78, lob in vinclu de la 16m , nu mai pare deloc un foc de paie si ingrijoreaza pe spectatori. Jucatorii de la Leresti in schimb nu se trezesc si la o faza balbaita in care mingea e respinsa aiurea in 2-3 randuri , oaspetii inscriu din 2 m si surpriza in min 86 scorul este de 2-2.
 Lerestiul se scutura, realizeaza  ca istoria de la Hartiesti se repeta si  ataca in valuri , ratand enorm, timpul scurt nu-i ajuta asa ca o noua surpriza se intampla cu Lerestiul. Partea buna este ca Lerestiul e neinvinsa in retur!
 De remarcat jocul bun la celor de la Aninoasa care au meritat punctul castigat! 

Lerestiul si-a afisat cel mai tanar suporter , care este chiar nepotul primarului Tonghioiu, micutul demonstreaza ca viitorul Lerestiului in fotbal este acelasi cu trecutul , adica aceasta echipa frumoasa , AS Leresti! Aviz bunicului.......... 
  
 
Rezultate PRONO:   1-X-X-2-2-X-1-X

36 de comentarii:

  1. La rezultate proaste trebuie sa scoatem in evidenta lucrurile bune. Sa vedem jumatatea plina a paharului, ce ne avantajeaza. Uitati-va la Eli, omul acela "factotum" ce nu cere absolut nimic si face totul de unul singur , cat o echipa. Sa ne traiesti Eli, si sa-ti respecti principiile si culorile !

    RăspundețiȘtergere
  2. forzza petrolul.....ink un rezultat bun si fara gol primit..app no1 nu ati fost in stare sa ii bateti p aninoasa si la voi akasa?

    RăspundețiȘtergere
  3. cel mai prosy portat portatul godeniului nu are nici o treaba cu sportul asta :))=)) gol de la 40 de metri in min 95 Numai zic de portarul de la Bughea a reusit performanta ca din 3 suturi si toate din lovitura libera sa ia maxim :))=)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Brr, Cosmine , meciurile cu voi , cu Aninoasa , cu Godeniul , ne dau mereu batai de cap ,in ultimul timp, nu ne concentram destul , in timp ce echipele adverse au ambitie si spatiu pentru a creea.

    RăspundețiȘtergere
  5. comentariile si pronosticurile cand le postezi?:-w

    RăspundețiȘtergere
  6. am fost plecat la Pitesti , dar uite ca am revenit

    RăspundețiȘtergere
  7. Rezultate Prono: 1-X-X-2-2-X-1-X

    No.1 - 1X-X-1-1-2-1-12-1 - 4rez
    Romel - x2-1-1-1-2-1-12-1 - 2rez
    Ionica Bughea 1-1-1-1-2-1x-2-1 - 3rez
    Ally - 1X 2X 1 1 2 1 2 1 - 3rez
    Koko - 1-2-1x-1-2-1-x2-1 - 3rez
    Gladiator- 1-12-x-1-2-1-x2-1 - 3rez
    Cosmyn - 1x-2-x-x2-2-1-1x-1- 5rez
    Suportera - 1x-x-1-1-2-1-x2-1 - 3rez

    Iarasi s-au dat peste cap pronosticurile , a castigat Cosmyn cu 5 rez, ( dar cu 3 duble), dovada clara a faptului ca sunt surprize etapa de etapa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Desi trafic la greu vad ca nu va incumentati la comentarii. Romele cum a fost la Cetateni?

    RăspundețiȘtergere
  9. cum sa fie no1 am luat 2 goluri in primele 0 min. apoi ne am revenit si am facut 2-2 dupa care Moise neavand sange din cauza publicului care se stie cum e ne a refuzat 2 penalty-uri clare cum nu am mai vazut. Inca 2 faza controversate la poarta noastra care aduc doua goluri in contul gazdelor unul din ele clar din offside; am mai inscris un gol si am mai avut cateva ocazii de egalare insa nu am mai reusit sa inscriem. La voi am citit cam ce a fost;)

    RăspundețiȘtergere
  10. DE aceasta data nu am auzit de nici o paraciune! AM CASTIGAT . VA MULTUMIM.
    Pe 10 04 2011 nu ati parat.''NEPARACIOSILOR''. BAFTA.

    RăspundețiȘtergere
  11. a , si noi ne revenim si hai sa fie asa frumos pentru toti...

    RăspundețiȘtergere
  12. Romele , imi pare rau ca ati pierdut , un X era bun si pentru noi. Chiar si asa lupta pentru locul 3 se da in continuare intre 3-4 echipe.

    RăspundețiȘtergere
  13. Romele, daca nu se intampla nefericitul eveniment"nr 4 fractura peroneu",te asigur ca la pauza intrati cu handicap de 3-4 goluri...apoi s a intamplat si cu nr 11 ce s a intamplat, practic cei mai d baza jucatori...Insa trebuie sa recunosc ca soarta meciului se schimba daca primeati acel penalty..(a fost unul singur), nu stiu unde ai vaz tu mai multe...iar in ceea ce priveste gol din ofsaid, la fel numai tu ai vazut asta!Totusi cred ca un rez de egalitate era cel mai meritat, dar "asa i in fotbal....
    PS: De ce nu zici cum ati dat golul 2?=))
    Una peste alta FELICITARI,aveti o echipa frumoasa! Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  14. E bine ca stim ca si Cetateniul e reprezentat, aveam eu mai demult pe CJNord, un prieten cu care comentam , chair ma bucur ca Gladiator reprezinta Cetateniul. Nasol cu accidentarile , e trist , imi aduc aminte ca la un meci la Cetateni , un coleg de al nostru a suferit o fractura de pomete la o banala saritura la cap , fara a fi vina cuiva , si a renuntat la fotbal si s-a chinuit foarte mult cu operatii. Dar vorba ta , asa-i in fotbal!

    RăspundețiȘtergere
  15. Scria cineva mai sus,un om mare (zice el) si incerca sa-l perie pe un sclav de la Leresti,care face si drege,orice echipa are un prost.Imi pare rau ca o spun dar asa este.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cum am dat golul 2 gladiator? A fost cumva marcat printr-o lovitura nepermisa in fotbal sau care e problema? Nu inteleg ce vrei sa zici cu asta? Sa nu uitam k la 2-2 body a inceput sa joace extrem de urat si cred k trebuia eliminat.Cum poti tu sa mi spui k intram cu 3-4 la pauza dak cel care s-a accidentat era fundas?bafta in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  17. La AS Leresti fiecare dintre noi ne stim , sau ne cautam rostul, intr-o relativa armonie. Nimeni nu e mai prost ca altul , nimeni nu e "sclav ", atat timp cat nimeni nu castiga nimic , din contra, cheltuim.
    Comentariul tau este , rautacios , nu il sterg caci este totusi decent,ar trebui sa te gandesti mai mult la ce realizam dact la ce nu realizam. Cred ca asta e diferenta, a fi sclav sau nu , e o chestie de perceptie caci oricare dintre noi poate fi considerat asa, suntem sclavii fotbalului.
    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu cred ca are rost sa ne contrazicem pe aici.La cum incepuse meciul sa fim seriosi,plus d asta locul i a fost luat de nr 11 care si el la randul lui s a accidentat!Am spus clar" acel penalty neacordat putea schimba meciul", mai mult de atat ce sa mai zic decat ca norocul a fost de partea noastra in compensare la intamplarile nefericite ce au avut loc.Daca iti aduci aminte in tur, ati egalat in min 92 dintr un ofsaid cat "CHINA", chiar si suporterii vostri au recunoscut si nu a mai comentat nimeni absolut nimic! Iar ca o paranteza, vreau sa spun ca acel jucator care a suferit fractura, este printre cei mai buni jucatori care i am vazut in aceasta serie si asta fara nici o exagerare. Inca o data tot respectul si numai bine! BAFTA!

    RăspundețiȘtergere
  19. In privinta spectatorilor trebuie sa recunosc ca sunt oarecum mai"nazdravani" asta si pentru faptul ca vin in numar destul de mare pentru acest nivel sau mai bine zis comparativ cu alte echipe. Diferenta o face gardul de protectie, care la alte echipe intarzie sa apara!Cert este ca,am fost feriti de incidente;)

    Cu restect

    GLADIATOR!

    RăspundețiȘtergere
  20. poate fiecare echipa are un prost ...dar nu toti prostii au o ECHIPA !

    RăspundețiȘtergere
  21. Felicitari ptr comentariul obiectiv Galdiator!
    Cat despre Romsilva, super tare replica !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. PS. romsilva = consilier local Robert Dragomir.
    "mare filozof''

    RăspundețiȘtergere
  23. cinste lui, nu e filozov dar are mare dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  24. Gladiator degeaba aveti gard in jurul terenului, daca este doar la un metru de arbitrul de tusa ,daca suporterii vostrii arunca cu bere pe el !!!

    RăspundețiȘtergere
  25. ceva nou puteti vedea pe blogul echipei Dragoslavele. Pe scurt arbitrul de la meciul din cupa dintr-e Vulturul Priboieni - Stalpeni Radesti si-a cam luat-o cum nu ati mai vazut pe aici(ce a fost la rucar e nimic).

    RăspundețiȘtergere
  26. cum spunea si sorin gladiator degeaba aveti gard dak spectatorii nu au respect.Tusierul e clar ca e cu voi si in plus in a doua repriza aruncau cu bere si pietre in portar. Nu ii poate oprii gardul stai linistit. In alte parti lipsesc gardurile dar si suporterii sunt mai civilizati. In tur apropo nu am jucat si nu stiu golul din offside de care vorbesti. Bafta

    RăspundețiȘtergere
  27. Ce sa mai vorbim de noi uitati va in divizia A Steaua dezavantajata clar penalty nedat si gol anulat aiurea si la cfr cu U cluj ofsaid 2 metri si gol aiurea dat lui U cluj asta e fotbalul romanesc ...praf si pulbere !!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. Arbitrajul isi are rolul sau major intr-un joc. Totusi e bine sa incercam sa imbunatatim jocul nostru si atunci cand el va merge struna , sa ne uitam la arbitraj. Problema ligilor din Romania nu este arbitrajul ci valoare fotbalului si a oamenilor din fotbal, la toate nivelele!

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!