Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 4 decembrie 2011

Calitatea fotbalului in prima parte a sezonului

Ca multi dintre voi  si eu am trecut de cateva sezoane bune prin liga a 5-a, si de fiecare data am incercat sa clasific intr-un fel ,calitatea jocului prestat de echipa mea , dar si de adversari.
 Sezonul actual , nu acrescut mai deloc prin calitatea jocului , in schimb s-a diferentiat printr-un echilibru la nivelul primelor locuri in ce priveste punctajul.
  Am sa vorbesc mai putin de joc si am sa incerc sa punctez cateva idei generale , din ce ma vazut la echipele din fata vis a vis de evolutia lor in teren.
 Campioana de toamna , cred eu ca s-a diferentiat prin experienta jucatorilor din lot , si pe un joc in forta in atac prin aducerea lui Mache. Experienta lui Sergiu Coman , dar si a vechilor jucatori de la Cetateni , au facut ca rezultatele sa apara , chiar daca jocul nu a fost mereu spectaculos.
 Partizanul Vladesti , mi s-a parut echipa cea mai bine organizata , dar care sufera daca ii lipsesc din lot unul doi jucatori. Bazata pe viteza extremelor, Vladestiul , combina destul de bine si joaca larg pe flancuri, dominand oarecum fizic adversarii.
  Godeniul , echipa surpriza a actualei editii, ca si nume , dar daca e sa luam dupa numele jucatorilor nu ne mira locul in clasament. Bazata pe un schelet forma din fosti jucatori de la Dragoslavele , Godeniul  are o line de fiund extrem de solida si 2-3 jucatori de viteza care pot face diferenta. Bine echilibrata , Godeniul este una din echipele favorite pentru locul 1.
 Cotestiul a realizat cel mai bun inceput de campionat si a surprins prin rezultate, si chiar si jocul s-a schimbat. O linie mediana mai legata , cu 2 varfuri agere , Cotestiul a izbandit multe , dar din pacate , a pierdut acolo unde a pierdut mereu la disciplina.
 Schitu Golesti, a avut un tur deosebit , fiind neinvinsa pana in ultima etapa cand , a pierdut la limita. desi doar 2-3 jucatori pot face diferenta la Schitu , echipa e una unita si mai ales muncitoare , ceea ce se vede si in clasament.
   Cam atat despre primele echipe , ideea de baza este ca , nu sunt modificari mari in ceea ce priveste  jocul tehnico tactic , si diferenta e facuta de forma jucatorilor si de ambitia cu care ei intra in teren.

20 de comentarii:

  1. Surpriza nu este Godeniul care este o selectionata a seriei nord ci Schitu Golesti care este cea mai buna echipa chiar daca nu este pe primul loc.

    RăspundețiȘtergere
  2. precum am zis , e o surpriza ca si nume Godeniul , faptul ca au jucatori de prin tot judetul , e de lauat , caci se pare ca acolo , cuiva ii pasa de fotbal. Si cum din primavara mai vine si CeZeu, iti dai seama ca va fi o echipa tare. Schitu , cum vorbeam si cu Romel , e o surpriza foarte placuta , ca si grup , caci a ramas neinvinsa atata timp iar lotul nu a suferit mari imbunatatiri . E un exemplu ca se poate....

    RăspundețiȘtergere
  3. nu k nu a suferit mari imbunatatiri, nu a suferit nicio imbunatarire mai rau a avut pierderi. ca si daruinta schitu este un exemplu clar si s a vazut asta in fiecare meci. bafta

    RăspundețiȘtergere
  4. Miauuuuuu Miauuuuu Mierlauuuuuuuuuuuuuuuuuu

    RăspundețiȘtergere
  5. de unde stii no1. ca se duce ceZeu la godeni?

    RăspundețiȘtergere
  6. suntem priteni vechi , de peste 20 de ani...

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat de tare va mai fi echipa din Godeni campionatul urmator cand se vor inscrie din nou Dragoslavele si Stoenestiul. Schitu a avut rabdare cu acesti copii si acum se vad rezultatele. Cati jucatori trcuti de 30 de ani are Schitu?

    RăspundețiȘtergere
  8. pai , daca il pui pe Gica Ana si pe inca vreo doi , Schitu nu mai e o echipa tanara. Dar adevarat ca Godeniul are jucatori in varsta si imprumutati , dar ei nu vin din ligi superioare asa ca meritul este acelasi. Altfel , faptul ca , tinerii vin la fotbal , este un lucru de apreciat la Schitu , Boteni dar si alte echipe

    RăspundețiȘtergere
  9. Vulturestiul are o echipa tanara si joaca un fotbal frumos, cat despre stranierii de la Godeni o parte dintre ei au jucat la Rucar in liga a-4-a. Daca vine si Coman la Godeni chiar este un cimitir al elefantilor.

    RăspundețiȘtergere
  10. adevarat si Vulturestiul echipa tanara, din cei de la Godeni doar soare si poate inca unul au jucat in liga a 4-a , ceea ce nu e deosebit crede-ma, caci singura diferenta intre liga a 4-a si a 5-a este suprafata de joc si pregatirea fizica.
    Altfel , elefanti , neelefanti , Godeniul trebuie luat in seama in retur.

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca il ia si pe Coman poate sa castige seria Godeniul , dar in perspectiva ce vine din spate, cand nu vor mai fi bani pentru a fi platiti acesti stranieri nu vor mai veni, tu sti foarte bine cat de greu o duc echipele care nu au bani, acestea sunt de apreciat, sunt jucatori de la unele echipe care scot bani din buzunar pentru a putea merge mai departe dar aceste echipe joaca din placere si incearca sa tina pasul cu cele care dispun de bani...............

    RăspundețiȘtergere
  12. stai linistit ca un jucator ca si Coman nu garanteaza succesul. Faptul ca sunt echipe ce ii pot plati ( putin e adevarat) sa joace pentru ei , este de laudat , caci se gasesc fonduri. La fel cum mai de laudat sunt cei ca noi care venim cu bani de acasa ca sa ne bucuram de fotbal. Ce vine din spate , din pacate infrastructura ligii a 5-a nu permite multe inca , asa ca totul e sa speram ca cei tineri vor creste pe langa cei batrani.
    Altfel competitia e aceeasi , placerea e mare , fie ca ai castigat , fie ca nu....

    RăspundețiȘtergere
  13. Tinerii care vin sa joace fotbal sunt din ce in ce mai putini ,pe vremea mea ma multumeam ca aveam ocazia sa trag la poarta pentru a incalzi portarul iar cand intram in teren pentru 5 - 10 minute eram cel mai fercit. Acum au alte procupari iar cand sunt indemnati sa vina la stadion intreaba daca vor fi titulari, nu inteleg ca se pot forma jucand cate putin langa jucatorii cu experienta. Adisparut placerea de a fi aplaudat de spectatori la o faza frumoasa, prefera sa stea in fata calculatorului si sa-si oboseasca ochi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca vreun jucator de la alta echipa a ajuns sau ajunge la Godeni acesta merge pentru bani. Majoritatea jucatorilor la sfarsitul meciului primesc bani.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu este rau numai ca acesti bani se dau pentru niste ambitii locale intre Cotesti si Godeni si au de suferit copii din Godeni care nu mai au loc sa joace in echipa de acesti mercenari care vin i-si iau banii si pleaca. Este normal ca un jucator din Godeni sa ajunga sa joace la Leresti 2010 cind in comuna Godeni sunt doua echipe sponsorizate de primarie si la acestea joaca 15 jucatori straini.

    RăspundețiȘtergere
  16. adevarat , sunt de acord cu asta , tinerii trebuie inclusi in echipe , sa creasca, dar se pare ca ambitiile sunt mai mari. Din pacate , in viata mai mereu nu ceea ce e logic si normal se intampla.............
    Eu , cu banii aia , as reface terenul , as face cabine , sa existe macar un pic de conditii, si nu e valabil numai pentru Godeni , ci si pentru ceilalti.

    RăspundețiȘtergere
  17. La Godeni am vazut ca este o cladire peste drum de stadion, daca este a primariei s-ar puta amenaja un vestiar pentru jucatori cu o investitie nu pra mare.

    RăspundețiȘtergere
  18. pe langa cladirea respectiva , unde se schimba si arbitrii , e vorba si de terenul de joc

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!