Campionat 2016-2017

Translate

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Viitorul fotbalului judetean

 Duminica asta gerul si zapada mare au amanat amicalul programat contra celor de la Mioveni asa ca ramane skiul pe partia de la Matau!   Cum vantul si frigul de duminica trecuta , nu ne-au indemnat sa iesim la joaca , singurul amical din acest an a ramas cel contra pustilor de la CSS Dinicu si de mult vroiam sa vorbesc despre generatia de maine. Este de laudat prezenta unor copii la cest nivel ,indiferent de valoarea lor, deoarece multi dintre ei vor continua traditia sportului rural si mai ales vor evita mai mult cluburile ( de noapte) si barurile.
 Imbucurator sa vezi tinerii venind catre sport , intr-o vreme in care tentatiile unei vieti usoare sunt mari , mai ales cand termini adolescenta.
 Cred ca daca s-ar face o statistica ,  media de varsta in liga a 5-a , este undeva peste 30-35 de ani la majoritatea echipelor, ceea ce intr-un fel e normal , multi din jucatori preferand sa amane trecerea in tribune , din dragoste de fotbal.. Fiecare echipa are nevoie de jucatori tineri , dispusi la efort , capabili sa rupa ritmul uneori monototn al jocului si sa aduca mai multa prospetime , tineri ce insa au nevoie de cei in varsta , pentru a invata tainele jocului.
 Ar fi timpul ca acesti tineri sa se bucure de o infrastructura solida , de terenuri amenajate , de echipament decent si de o motivatiein plus. Putine echipe pot face asta , de aceea implicare factorilor locali in  sport este necesara.
  De aceea , viitorul sportului la orice nivel sta si in mainile noastre , tot ce trebuie este sa il, incurajam si sa ajutam la dezvoltarea lui.

2 comentarii:

  1. Mai bine sa faci o discoteca sau o bauta de la 11-13 duminica.Slabe sperante sa poti aduce tineri.Cu siguranta nu-i mai intereseaza fotbalul pe criza asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca are vreo legatura cu criza , faptul ca tinerii nu vin la fotbal. Din contra , cred eu ca ar trebui sa ii motiveze. Dara asa cum spui carciuma e mult mai usor de abordat....

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!