Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 19 august 2012

Rezultatele primei etape

     Inceput de sezon , in liga a 5-a ,seria Nord , un sezon ce a adunat la start 18 echipe , lucru bun , avand in vedere ca in editiile trecute numarul echipelor a fost de 16.
    Prima etapa a fost una normala , cu 2-3 surprize , avand in vedere numele echipelor , dar greu de spus , caci , multe echipe au suferit schimbari la nivel de lot , ceea ce face interesanta lupta pentru primele locuri.
   In primul derby , Godeniul a trecut cu 2-0 de Cetateni si se arata ca si o candidata serioasa la titlu .
Un alt derby  la Vulturesti , unde gazdele au remizat cu AS Dragoslavele , doua echipe ce la randul lor vor sa isi adjudece titlul la final.
 Schitu si-a respectat statutul si ca si anul trecut a inceput cu scorul lor favorit , 3-2 in deplasare la Valea Mare , o echipa ce din acest sezon nu il mai are pe Victoras ca si lider.
Nou reintrata in serie , Berevoiesti  face scor de forfait cu Bughea , Aninoasa aduna primele 3 puncte cu Hartiesti.si Mihaestiul incepe randul ei cu dreptul.
 Noua echipa a primariei din Vladesti , se instaleaza ca si lider dupa prima etapa cu un golaveraj de invidiat dupa meciul cu Stoenesti.
 Balilestiul la randul lor fac scor cu Cotestiul , echipa ce anii trecuti tragea la primele locuri.
 

A.S. LERESTI--A.S. PARTIZANUL VLADESTI=2-2(0-1)

A.S. INTER. ANINOASA--A.S. PETROLUL HIRTIESTI= 3-1 (0-0)

A.S. GODENI--A.S. CETATENI= 2-0(0-0)

A.S. CIMENTUL VALEA MARE --A.S. SCHITU GOLESTI= 2-3(1-2)


A.S. VULTURUL VULTURESTI--A.S. DRAGOSLAVELE =1-1(1-1)

A.S. SPORTING MIHAESTI--A.S. FLACARA BOTENI=4-2 ( 0-0)


A.S. BALILESTI--A.S. INTER. COTESTI= 5-0 (3-0)


A.S. BEREVOIESTI--A.S. BUGHEA DE JOS=3-0(0-0)


A.S. REAL VLADESTI--A.S. STOENESTI=11-0(5-0) 


Ramasa singura echipa a comunei , AS Leresti ataca primele locuri ca in fiecare sezon , indiferent de situatie  si chiar daca prima etapa a insemnat doua puncte pierdute , a fost si o lectie pentru a nu uita ca fotbalul se joaca pe goluri, numarul mare de ocazii ratate cu senitatate aratand o urma de imaturitate in jocul gazdelor.
 AS Leresti , a inceput cu un semiesec acest campionat, fiind aproape de o infrangere neasteptata.
  Jocul de duminica , disputat pe un teren uscat si denivelat, care face greu  jocul de pase, a inceput in nota de dominare a echipei gazda , ce a ratat doua mari ocazii ibn primele minute , la suturile lui Alex Popescu si lovitura de cap a a lui Vasi Slaninoiu.
  Oaspetii echilibreaza jocul la jumatate , dar tot Lerestiul are ocazii  . La singura actiune mai periculoasa , oaspetii inscriu printru-un sut pe colt de la 11 m , beneficiind de neatentia fundasilor gazda.
0-1 si Lerestiul reia joaca de a ocaziile prin Cristi Popa , Alex Popescu si mai ales ocazia lui Boata care , scapat singur cu portarul , lobeaza dar mingea sare dintr-un damp pe langa poarta.
  Repriza secunda nu aduce nimic nou , gazdele in atac dar , tot oaspetii inscriu cu o lovitura de cap de la 6 m , la singura faza mai legata.  0-2. Lerestiul acuza socul si ataca haotic , jocul scartaie mai mult decat in prima repriza la constructie. Chiar si asa ocaziile sunt multe, si mari , spre exasperarea spectatorilor .
 Abia prin minutul 80 Alex Popescu prinde un sut senzational de la 35 de metrii si reduce din handicap.
Odata relansat jocul , se desfasoara pe contre , Lerestiul cu toata echipa in careul celor din Vladesti , oaspetii extrem de norocosi, incercand sa profite pe contraatac in cateva randuri. In minutele de prelungire Lerestiul egaleaza printr-un sut sub bara a lui Nica , gol contestat de oaspeti deoarece mingea a cazut in apropierea liniei portii. In putinul timp ramas Lerestiul mai rateaza doua ocazii mari prin Nica asa ca , primul joc se incheie cu un egal nesperat pentru oaspeti , o echipa divizata dupa formarea celeilalte, Real VladestiChiar si asa , oaspetii merita respect pentru modul cum s-au daruit in teren.
Cu 3 jucatori noi in teren ,Lerestiul arata ca nu e inca o echipa legata , noile achizitii neconfirmand in totalitate, de unde si primul pas gresit. Altfel , lucrurile se vor mai aseza in timp si sigur echipa Lerestiului va castiga in calitate a jocului.

11 comentarii:

  1. Voi incepe , in limita obiectivitatii sa incerc sa clasific arbitrajele jocurilor( nota generala ptr central si tusieri)) dar si o nota a jocului ca si calitate( valente tactice , realizari tehnice )si fair play( faulturi dure, injuraturi, agresivitate) , cu note intre 1 si 10 , raportate la calitatea fotbalului judetean .
    Astfel la jocul AS Leresti - Partizanul Vladesti notele sunt astfel:
    - arbitraj = 8
    -Calitate joc= 6
    -fair play = 9

    RăspundețiȘtergere
  2. nota jocului dintre Vulturesti si Dagoslavele:
    -arbitraj= 6
    -calitate joc =6
    -fair play= 9 (dar e un 9 care se apropie de 10, ambele echipe fiind interesate de prpriul joc, unul echilibrat de altfel)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de informatii Koko , dupa cum vad foarte obeiectiv , te astept si pe viitor , mai ales ca Vulturestiul pare o candidata la locul 1.

      Ștergere
  3. echipa destul de buna cea de la Vulturesti, numai ca eu sunt de la Dragoslavele:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragoslavele a fost tot timpul candidata la titlu , asa ca nici nu am mai scris despre asta ;)

      Ștergere
  4. nota jocului Godeni-Cetateni
    -arbitraj= 6
    -calitate joc=7
    -fair play=un neastptat 9...

    RăspundețiȘtergere
  5. pot spune ca se simte... ne a lipsit si sergiu duminica.

    RăspundețiȘtergere
  6. unde joaca vio?merci boby de cuvintele frumoase de pe programul primei etepe.va tinem pumni din asia.dupa meci mai cititi ceva ?pisica

    RăspundețiȘtergere
  7. Pisico, baietii iti simt atat in teren , cat si la biblioteca... La fel si cu Marin... Va asteptam acasa teferi si cu pofta de joc ( joaca) !!! PS: Intreaba-l pe Marin de echipamant ? L-a luat cu el in Asia ????

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!