Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 24 februarie 2013

Amical cu ghinion: AS Leresti _ CSS Dinicu = 2-3(2-0)

                  Sambata la Leresti, pe un teren alb si moale , s-au intalnit 4 echipe , 3 echipe formate din  jucatori ai CSS Dinicu Golescu si AS Leresti.
Cum lotul lui Sendy Popoviciare nu mai putin de 34 de jucatori, iar Lerestiul ,abia a incropit o echipa din cauza numeroaselor absente si indisponibilitati , primul joc s-a desfasurat intre doua echipe de juniori ai CSS Campulung.
   Asa cum spuneam , Lerestiul a incropit un prim 11 cu greu , lipsa lui Radu ( accidentat pentru tot restul sezonului) Mos , C. Popa ,( plecati din tara) Alex Popescu, Linca, , facand grea misiunea lui Bobi in a forma o echipa competitiva.
  Chiar si asa, in primul joc, AS Leresti - CSS Dinicu ( juniori ) s-a terminat 2-0 ,goluri Alex Slaninoiu si Alex Badu, dar a costat scump cu doua accidentari serioase In tabara Lerestiului , Alex Slaninoiu si Liviu fiind nevoiti sa iasa de pe teren , intarile pustilor de CSS , plini de ambitie , lasand urme pe genunchii ambilor jucatori.
  Al doilea joc , cel dintre CSS Dinicu ( echipa 1) si AS Leresti, a fost mult mai animat, Lerestiul simtind din plin absentele dar si pregatirea fizica superioara aechipei din div D.
 Lerestiul a avut ocazii bune prin singurul varf ramas in teren , Alex Badu , iar CSS a inscris prin Coman ( 2) si Castoru. Din pacate si in al doilea meci , agresivitatea celor de la CSS a mai facut o victima , Bebe Urluescu iesind cu entorsa in urma unei intrari tari a fundasilor adversi.
 lerestiul a jucat si cu portarul in teren , iar ceea ce se vroia un test util inaintea inceperii returului de saptamana viitoare , a fost doar o lupta in zapada , in care Lerestiul a pierdut 3 oameni de baza , pentru multe etape din retur.
  Astazi AS Leresti a evolut in urmatoarea formula:

 Gica , Marin , Vasi , Boteanu , Bebe, Boata, Nica, ,Suseanu,Bobi , Parvu , Alex Badu  Au iesit accidentati dupa 10 minute: Alex Slaninoiu si Liviu

11 comentarii:

  1. criminali de la marea echipa-css dinicu. niste nesimtiti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adevarat , ambitiile tinerilor de la CSS de a demonstra lui Sendy ca merita sa joace a dus la cele 3 accidentari grave. Daca stau sa ma gandesc , cat au jucat intre ei nu s-au accidentat deloc , ceea ce arata modul in care au intrat montati in joc, sa se impuna cu orice pret

      Ștergere
  2. De la smecherie la prostie e doar un pas , asa ca e posibil sa-i fi confundat! ;)
    Altfel , a mai fost miscare pe sintetic duminica?

    RăspundețiȘtergere
  3. Liviu, din pacate, are piciorul in gips cu ruptura de ligamente. Alex ,cred ca la fel. Mi-e si frica sa-l mai sun pe Bebe....

    RăspundețiȘtergere
  4. lasa ca nu-i ajuta Dumnezeu pe astia !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate ai dreptate , asta seara la sintetic la Hidro , Anghelina a suferit o intindere de ligamente la genunchi, la o simpla rasucire.

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. exact , chiar pacat, ca asta o sa il coste cel putin o luna de pauza

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!