Campionat 2016-2017

Translate

marți, 28 mai 2013

Iarba verde de acasa

          Dupa ploaie mocaneasca  de ieri, soarele se ridica tot mai
fierbinte pe cer . Caldura primaverii tarzii face ca toata natura sa rada. Undeva in departare motorul unui tractor de tuns iarba se aude , harnic , bucuros sa revina iar in forta. Aici in nord , e prima " coasa" a ierbii deja crescuta de vreo 10 -15 cm, desi e trecut de mijlocul lunii mai. Verdele pur de dupa ploa
ie , gazonul impecabil , mirosul ierbii proaspat tunse , ma duc deja cu gandul la fotbal ......................

     Viata ne duce pe multi dintre noi in locuri unde nu ne-am dori sa fim. Departe de familie , departe de prieteni , munca in strainatate a devenit pentru multi dintre noi , pe langa o necesitate , un mod de viata , in lipsa unei remunerari decente acasa.
         Cum din fotbal nu se mai castiga la nivelul zonei Nord a judetului de pe vremea Fulgerului Leresti , viata ne impinge catre alegeri extreme. Desi foarte buna financiar , strainatatea nu aduce satisfactiile pe care le aduce viata din tara. plecat la mii de kilometrii distanta de casa , mintea iti zboara mai mereu catre familie , prieteni , catre iarba verde de acasa.
   Vorbesc adesea cu Sebi cu Mos pe net , ei mereu dornici de afala ce mai e nou pe acasa, eu cu regretul ca nu ii am alaturi , mai ales ca impreuna am petercut momente minunate pe teren dar si in afara lui
 AS Leresti ca si echipa , a suferit an de an din cauza acestor plecari in afara. Sunt sigur ca si alte echipe au simtit la fel , dar pentru Leresti s-a simtit mai mult.  Apogeul a fost primavara trecuta cand  eu , Pisica , Marin , Mos , Postasu sau Cuca , am lipsit de langa echipa fiind plecati.
    Din pacate si anul asta se intampla la fel , si de aici de departe , trebuie sa recunosc ca tare dor imi e de iarba verde de acasa!

10 comentarii:

 1. Vedeti ca ati castigat meciul cu Schitu cu 3-o!

  RăspundețiȘtergere
 2. pai numai asa puteti ca fotbal nu sunteti in stare sa jucati fotbal va certati ... mai aveati putin si ne rupeati usa la masina sa faceti o poza ... si meciul nu sa pierdut ... imi pare rau k aveti baieti de treaba in echipa dar imi pare rau k nu pot avea aceleasi cuvinte si despre conducere.. in fine e treaba voastra
  si nu eram niciunu pe fals v-am batut pe teren asta e cel mai important
  Emy (memo) nr 4

  RăspundețiȘtergere
 3. Este o competitie in care trebuiesc respectate niste reguli

  RăspundețiȘtergere
 4. V am dat cu terenul in cap :)))=))))))))))))))))))
  A.S. CETATENI 5 - 1 A.S. leresti

  RăspundețiȘtergere
 5. E valabil si pentru cei de la CETATENI-----A FI OM E LUCRU MARE.A FI DOMN E INTAMPLARE------Se pare ca pe VALEA DAMBOVITEI bunul simt si mentalitatea e de domeniul trecutului.Ce poti sa ceri unor oameni care injura,scuipa si jignesc.

  RăspundețiȘtergere
 6. E valabil si pentru cei de la CETATENI-----A FI OM E LUCRU MARE.A FI DOMN E INTAMPLARE------Se pare ca pe VALEA DAMBOVITEI bunul simt si mentalitatea e de domeniul trecutului.Ce poti sa ceri unor oameni care injura,scuipa si jignesc.

  RăspundețiȘtergere
 7. A-TI UITAT SA FACETI CONTESTATIE/?Asta va e valoarea gusatilor?

  RăspundețiȘtergere
 8. " Ati" se scrie legat, analfabetule !

  RăspundețiȘtergere
 9. Eli, nu te supara dar trebuie sa intervin. De fiecare data faceti din țanțar-armasar. Sincer nu a fost nimic mai mult decat a fost in tur la voi...Mai mult d atat,nu exista nici cea mai mica vociferare daca la inceput d meci nu veneati sa ne " cumparati".Rusine! Ma dezic de multime si as vrea sa intelegi ca sunt un om serios care nu jigneate si nu injura, insa cand inciti si provoci, scuza ma...
  Sau" cioco, joaca si tu ca nu i problema" alde Slaninoiu...Repet nu a fost nimic iesit din comun.
  Hai sa ne uitam mai bine fiecare in ograda lui, pt ca " padure fara uscaturi"......
  Cele bune!
  Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta. E Fotbal!