Campionat 2016-2017

Translate

luni, 15 iulie 2013

New times sau old times ! ?

      Ciudata editie de campionat , aceasta 2012 -2013!
 Pe langa faptul ca o nou infintata a castigat detasat campionatul , situandu-se pe primul loc inca din prima etapa, sau ca multe din favoritele din editiile anterioare au dezamagit , a  fost extrem de interesant si nefiresc modul in care AJF a ales sa organizeze competitia in a doua jumatate a ei , cea inceputa in acest an.

  Daca dupa 5-6 etape , AS Stoenesti nu a mai continuat competitia din motive financiare , fiecare echipa , logic , a stat in etapa programata conra celor din Stoenesti , iar rezultatele s-au sters.

  In pararel cu acest fapt , echipa din Cotesti , avand ca lider pe celebrul deja Daniel , reintors in fotbal dupa o suspendare PE VIATA din acest sport!!,a reinceput vechile obiceiuri in a intimida , injura si stresa arbitrii si ( sau ) ceilalti competitori fie pe teren propriu fie in deplasare.
 Astfel la Cotesti a a avut loc o mica " revolutie" echipa locala decizand sa continue competitia fara ajutorul celor din Campulung , adugand o mare liniste in aceasta grupa Nord.
   Marea surpriza a venit in schimb in pauza competitionala cand organizatoare competititei , AJF Arges, a hotarat ( tot din ratiuni financiare) sa introduca , la mijlocul drumului , o noua echipa in joc. Aceasta echipa autodenumita simbolic " New Times Campulung", formata pe acelasi schelet ca fosta AS Cotesti ( personajele le stiti toti cei care ati jucat in retur contra lor), a adus de departe mai multa culoare competitiei atat prin "figuratul" si "propriul substantivului.
 Fara a influenta cumva clasamentul final , oricare rezulatat al acestei echipe fiind sters la finalul editiei, introducerea celor de New Times a aratat ca in Romania totul e posibil si indiferent de joc ,liderii sunt cei care decid. Cei de la AJF au gresit de doua ori , atunci cand au sters cu buretele suspendarea acordata pe merit lui Daniel dar si atunci cand au introdus o noua echipa in mijlocul jocului lucru incorect fata de cei implicati , echipele suferind oarece costuri suplimentare cu organizarea jocurilor , iar riscul accidentarilor si nu numai fiind mare. De asemenea New Times , neavand jucatori legitimati sau neputand sa fie contestati au folosit jucatori suspendati , de la alte echipe , etc , lucru pe care celelalte echipe nu l-au putut face!
  Fara a critica AJF-ul , trebuie mentionat si acest defect aparut in editia abia incheiata  a campionatului , judecata facandu-se oarecum ca in "Old times"

7 comentarii:

  1. Cum vad ca nu exista comentarii fie imi impartasiti parerea fie exista o retinere ina va spune parerea ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. E Vacanta inca....
    apropo, cand vii ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Duminica , vineri vine si Cuca , asa ca sambata viitoare poate facem o miscare pe sintetic :)

      Ștergere
  3. apropo cand se face tragerea la sorti pentru noul sezon?

    RăspundețiȘtergere
  4. Tragerea la sorti este martea viitoare, iar prima etapa pe 11 august ! Sa ne vedem sanatosi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bieninteles ca prima etapa este cand sunt eu la mare :) Poate se amana ;)

      Ștergere
  5. Prima etapa este acasă cu Boteniul. Serie de 18 echipe cu mutarea Vulturestiului si venirea celor de la Radesti din liva 4-a. Sa ne vedem cu fair-play......

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!