Campionat 2016-2017

Translate

miercuri, 28 august 2013

Next generation!

La moda cu mult timp in urma , "Star Trek - The Next generation" era un serial sf , despre o nuoa generatie ce venea sa depaseasca pe cea anterioara.  Dupa mai bine de 25 de ani , AS Leresti traieste din plin acest sentiment de lipsa in Next generation!
       Dupa un inceput mai mult decat ezitant de campionat , pe langa problemele financiare si de lot , AS Leresti se confrunta si cu probleme  de moral la nivelul echipei, lucru care ii indeamna pe suporteri si pe jucatori sa spere intr-o sansa ai buna! Indecisi si tematori , jucatorii pierd din incredere atunci cand rezulatele negative apar intr-o continuitate nefireasca, mai ales la inceput de sezon.
 Inapoi in trecut , odata cu venirea lui Sergiu Coman la echipa, imi aduc aminte de alte inceputuri ezitante de campionat la liga a 3-a , a 4-a sau a 2-a, si pe care le-am trecut cu brio mai apoi, datorita ambitiei , placerii de a juca , echipei din care faceam parte. Vorbeam deunazi cu Cr. Popa  si Bobi despre ce a fost si ce este fotbalul la nivelul generatiei urmatoare:
        Inapoi catre viitor , imaginea e sumbra!! Tineri ce par din alta lume si care la 20-25 de ani alearga mai putin decat cei de peste 35 , tineri ce vin la meci doar pentru a "bifa" inca un joc ca si " fotbalist" tineri ce totusi vin la teren sa joace! Pentru ceilalti tineri nu exista nici macar alternativa!
 Din pacate si eu  si Coman  si Mos si Postasu si ceilalti veterani suntem fortati sa continuam sa jucam , in lipsa unei generatii care sa ne urmeze nu neaparata la acelasi nivel al fotbalului , dar macar la acelasi nivel al prieteniei si respectului intre jucatori si al ambitiei de a fi mai bun!
           Speranta va fi intotdeauna , dar nu este de ajuns, e necesar ca cei tineri sa se implice serios sa puna osul la treaba caci indiferent de caz , viitorul e al lor si oricat mi-as dori eu , Bobi , CZ, Postasu , sau ceilalti ,inapoi in viitor ,vom merge numai prin cei tineri!
                                                         
           Pentru cei ce inteleg .......;)

7 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. sper sa citeasca si cei tineri , iar daca nu inteleg le putem traduce ! :)

      Ștergere
  2. Încercati sa nu mai imbatraniti....

    RăspundețiȘtergere
  3. atunci de ce nu creati o echipa de juniori si va retrageti voi? Cu siguranta ar fi mult mai productiva o echipa de 15 pusti de 13 ani cu speranta ca unul va ajunge fotbalist, decat o echipa de 15 jucatori de 30+ care nu mai pot spera la nimic, din punct de vedere fotbalistic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect de acord cu asta , in ideea in care se gasesc 15 jucatori de 13-18 ani ( cum spui tu) dispusi si capabili sa joace fotbal. Dupa aceea , trebuie sa ai speranta ca la un meci mai tare , nu le vor fi rupte picioarele( la 13-15 ani sunt inca cruzi)! Iar daca ei reusesc sa faca asta fara ajutorul unor jucatori experimentati ( dar de la care "nu mai poti spera nimic din punct de vedere fotbalistic " asa cum spui) ar fi minunat sia r reprezenta o generatie deosebita. Ideea de la care am pornit este exact asta ,caci e extrem de greu sa motivezi tinerii sa vina la fotbal atata timp cat nu le poti oferi ceva , atat timp cat ei nu sunt interesati.
      Pana una alta , sa cresti jucatori precum Alex Badu , Radu Marin , Radu Cocos,Alex Slaninoiu a fost zic eu un succes ( reprezantand echipa la nivelul ligii a 5-a si a 4-a)dar e nevoie de mai mult .
      De fapt la asta m-am referit,,,,

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!