Campionat 2016-2017

Translate

luni, 19 august 2013

Rezultatele etapei a 2-a

Etapa a 2- a din actuala editie de campionat s-a desfasurat pe o caldura obositoare lucru care a afectat mult din calitatea jocului.
 Chiar si asa pofta de gol a fost mare si Real Vladesti a realizat deja scorul campionatului de pana acum cu un 10-1 administrat celor de la Hartiesti.
 In meciurile tari ale etapei , Godeniul a invins clar pe Cetateni cu 4-1 in timp ce New Times a castigat cu un 2-0 sec cu Dragoslavele.
 Primele locuri sunt ocupate surprinzator de Valea Mare si New Times dar campionatul e abia la inceput!

        Lerestiul a avut parte de un start fals in acest campionat, dupa un meci slab si un punct norocos cu Godeniul etapa trecuta , a urmat un meci bun duminica la Mihaesti dar plin de nesansa . Astfel dupa un inceput echilibrat , Lerestiul a preluat controlul jocului si a ratat cateva ocazii prin Parvu , Coman si C . Popa. Gazdele au incercat sa forteze pe contraatac si au inscris la o nesincronizare a fundailor centrali de la Leresti mingea fiind lobata peste portar 1-0. La faza urmatoare Lerestiul rateaza o uriasa ocazile cand Alex Slaninoiu suteaza de la 11m fix in portar! Pana la pauza Lerestiul cauta egalarea dar scorul ramane 1-0.
 Dupa pauza , gazdele par hotarate sa tina jocul departe de poarta dar in min 52 , un fundas al gazdelor ataca brutal cu pumnul pe C Popa si este eliminat. In 10 oameni Mihaestiul se apara si are parte de o uriasa doza de noroc , Parvu cu capul peste poarta , Alex Slaninoiu in doua randuri nu gaseste poarta ,sau sutul lui C Popa de la 7 m e scos de un fundas de pe linia portii. Pe final Mihaestiul incearca sa inscrie pe contraatac si are doua ocazii mari dar scorul ramane 1-0 si Lerestiul  nu reuseste sa plece neinvinsa de la Mihaesti!

10 comentarii:

  1. am jucat in 10 oameni de la inceput. am fost condusi cu 1-0 am revenit pana la pauza la 2-1. in min 65 eu am luat rosu si am jucat in 9, mai inscriind de 2 ori. un meci in care godeniul a aratat ca are ambitie. bafta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca nu ne-am intalnit in prima etapa , oricum inceputul de campionat e super interesant , nu cred ca dupa etapa a 3-a va fi vreo echipa cu maximul de puncte.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. New Times nu e o echipa de speriat, scorul nu reflecta realitatea din teren. Ghinionul a facut ca noi sa plecam invinsi ( 4 bare si inca 4-5 ocazii singur cu portaru)dar deaceea este frumos fotbalul. Bafta

      Ștergere
    2. Campionatul e abia la inceput , sper sa ne revenim si noi si voi , mai ales ca inca echipele nu sunt in efectiv complet. Bafta duminica!

      Ștergere
  3. Analfabet ingrat...,, ati" se scrie legat ! Dar de unde sa stii....

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!