Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 25 august 2013

Rezultatele etapei a 3-a

Iata rezultatele etapei de azi:

A.S. PARTIZANUL VLADESTI -- A.S. CIMENTUL VALEA MARE=0-1(0-0)
A.S. SCHITU GOLESTI--A.S. INTER. ANINOASA =6-4( 2-2)
A.S. BALILESTI--  A.S. BEREVOIESTI=0-2( 0-1)
 A.S. STILPENI RADESTI-- A.S. FLACARA BOTENI =7-0( 2-0)
A.S. DRAGOSLAVELE-- A.S. BUGHEA DE JOS=2-1(1-0 )
A.S. LERESTI--A.S. NEW TIMES CAMPULUNG=1-3(1-2) 
 A.S. CETATENI --A.S. SPORTING MIHAESTI =1-3(0-1)
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI --A.S. GODENI =0-6(0-2 )
A.S. INTER. COTESTI -- A.S. REAL VLADESTI=1-6(0-4)

Cateva surprize, victoria celor de la Mihaesti la Cetateni , ca si a celor de la New Times la Leresti, Valea Mare la Vladesti , in rest scoruri mari .

Nici etapa a 3-a nu a adus bucurie la Leresti desi , se spera intr-o revenire dupa inceputul destul de slab din primele 2 etape.
 New Times a venit ca de obicei cu gura multe , injuraturi si intimidari la arbitru , care , desi extrem de experimentat ( Tobosaru) ,nu a sanctionat limbajul trivial si comportomanetul oaspetilor , mai mult ajutandu-i pe acestia sa castige jocul. Altfel New Times o echipa omogena si cu jucatori tehnici care nu are nevoie de ajutorul arbitrilor.
 meciul a inceput excelent pentru Leresti , Alex Badu , inscriind in min 2 dupa o pasa a lu C Popa, 1-0 si jocul curgea frumos catre un rezultat pozitiv. Oaspetii echilibreaza jocul la jumatatea terenului si la o lovitura de la 20 de m , inscriu printr-un sut superb in vinclu peste zid , 1-1. Lerestiul rateaza doua mari oportunitati prin Badu ( bara ) si Parvu ( sut in portar ) iar cei ce inscriu sunt tot oaspetii , la al doilea sut pe spatiul portii , mingea pasata scurt la o lovitura din lateral , fiind sutata imparabil pe coltul lung 1-2.
 Arbitrajul tine jocul departe de poarta celor de la New Times , si nu acorda 11m la un hent in careu clar al lui Daniel.
  Repriza a doua exista pe teren doar o echipa , Lerestiul atacand in valuri , dar lipsa schimbarilor si oboseala isi spun cuvantul la finalizare, C Popa , Badu , ratand din pozitii favorabile. Mai mult in min 70, Alex Badu rateaza un penalty , acordat pentru un fault in careu, la care Daniel , in postura de ultim aparator trebuia eliminat.
 New times nu mai conteaza in ataca , Lerestiul sta cu fundasii la jumatatea terenului , dar in min 80 , Tobosaru acorda 11m ptr oaspeti la un presupus hent in careu si desi mingea e respinsa de portar , un jucator al oaspetilor o imping in poarta 1-3.
 Obositi , lipsiti de sansa si cu un arbitraj extrem de ostil ,Lerestiul ataca in ultimele 10 minute furibund dar ineficietnt , ratand nu mai putin de 5 ocazii mari de gol.
 Un rezultat din nou nedrept dar care ar trebui sa trezeasca jucatorii Lerestiului , in special pe cei tineri care lipsesc de la meciuri , caci e nevoie de u  lot stabil pentru a reusi evolutii constant bune!

8 comentarii:

  1. Salutare!
    pai cum sa fie... cu un lot format in proportie de 90% numai din copii care jucau cate 10-15 minute tot sezonul, ce pretentii sa avem? Un lucru este cert: Mihaestiul a meritat victoria! La scorul de 1-1 noi am ratat un penalty care putea sa schimbe soarta meciului!
    In rest ce sa zic, victoria lor nu poate fi pusa la indoiala, insa daca aveam la dispozitie tot lotul cu siguranta castigam si la diferenta mare. Nu au o echipa de speriat, sincer, cred ca tot Godeniul si Vladestiul(Real) vor fi fruntase anul acesta( asta din ce am vazut pana acum).New Times cum se prezinta?
    Cele bune!!

    RăspundețiȘtergere
  2. New Times se prezinta bine pe fund si la mijloc dar chiar si asa undeva pe la locul 5-6 dupa parerea mea, desi deja li s-a urcat la cap , vor locul 1 ( au uitat ca au mai fost si acum cativa ani dupa 5 etape cu maximul de pct si apoi au dat de meciuri grele). Gura multa , intimidare la arbitrii si cam atat , echipa de talie mica fizic au probleme, dar , jucatori tehnici si cu tupeu ( in sensul bun fotbalistic). Altfel , nu au meritat victoria, poate unul din putinele meciuri din ultimul timp in care am fost furati de arbitrii pe fata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc de informatie!Asta ca avem cu ei Duminica sa stim la ce ne asteptam!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)
      Cu grija ii puteti bate linistiti

      Ștergere
    2. Sa dea Dumnezeu, insa iar o sa fim lipsiti de titulari... Se casatoreste un coleg si iti dai seama....

      Ștergere
    3. Sa dea Dumnezeu, insa iar o sa fim lipsiti de titulari... Se casatoreste un coleg si iti dai seama....

      Ștergere
    4. Sa dea Dumnezeu, insa iar o sa fim lipsiti de titulari... Se casatoreste un coleg si iti dai seama....

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!