Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 22 septembrie 2013

REZULTATELE ETAPEI A 7-A

Duminica plina de fotbal in etapa a 7-a a ligii a 5-a. Scoruri relativ asteptate fara mari surprize, dar iata rezultatele:
 A.S. BALILESTI -- A.S. CIMENTUL VALEA MARE =4-4( 3-2)
 A.S. STILPENI RADESTI-- A.S. SCHITU GOLESTI =8-1( 1-1)
 A.S. DRAGOSLAVELE -- A.S. PARTIZANUL VLADESTI =5-1(2-1)
 A.S. LERESTI -- A.S. INTER. ANINOASA =6-3( 1-2) 
A.S. CETATENI -- A.S. BEREVOIESTI=0-1( 0-0)
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI-- A.S. FLACARA BOTENI =2-3(0-1)
 A.S. INTER. COTESTI--A.S. BUGHEA DE JOS =2-2(1-1)
A.S. REAL VLADESTI--  A.S. NEW TIMES CAMPULUNG =5-2(1-0)
A.S. GODENI-- A.S. SPORTING MIHAESTI =3-3( 1-1)

 Las pentru cei implicati in celelate jocuri ( Romel , Gladiator, koko ) sa faca rezumatul jocului si ma voi referi la Leresti. Un meci asa cum ma asteptam greu , avand in vedere ca Lerestiul nu mai are aceeasi echipa ca in sezoanele trecute , lipsa unui lot omogen facandu-se simtita meci de meci.
 Lerestiul incepe in atac si inscrie destul de repede prin Badu dupa o centrare a lui Andrei si la 1-0 jocul curgea normal in favoare a gazdelor. Aninoasa nu se sperie si pune in pericol poarta gazdelor in doua randuri prin doua suturi lejere de la 10 m prinse fara probleme de portar . In nota jocurilor din ultimul timp Lerestiul e extrem de superficiala in atac si rateaza 2 mari ocazii prin Nica si Vasi Slaninoiu. Oaspetii egaleaza printr-un sut de senzatie al fundasului stanga de la Aninoasa  de la 6m sub bara 1-1. Gazdele acuza golul primit si Aninoasa trece in avantaj printr-un sut exceptional al aceluias fundas srtanga in vinclu 1-2. Pauza pare un sfetnic bun pentru Leresti , golul lui Nica de 2-2 aducand mai mukta liniste pe teren. Surprinzator apararea gazelor gafeaza din nou , acelasi fundas stanga facand jocul vietii , prin golul nr 3 , lob pe langa portar 2-3. Lerestiul joaca slab, dar chiar si asa rateaza mult prin Badu , Alex Popescu sau Andrei. Se face pana la urma 3-3 sutul lui Alex Poepescu trecand pe sub portarul oaspetilor, Gazdele ataca furibund dar pe contraatac , Aninoasa beneficiaza de un penalty cu 10 minute inainte de final , moment de cotitura a jicului , lovitura fiind respisa de portar. Cu mai multa speranta Lerestiul forteaza si trece in avantaj prin Alex Popescu , 4-3 din penalty dupa un hent in careu. In prelungiri se mai inscriu doua goluri prin Andrei5-3 si Vasi Slaninoiu 6-3, o victorie prea severa dupa aspectul jocului dar meritata.
 Un joc chinuit al Lerestiul , echipa ce inca sufera si care se pare ca traverseaza un sezon de tranzitie

13 comentarii:

  1. Nu am ce comenta! Un joc la discretia noastra, dar care din cauza ghinionului( 3 bare din nou) si a unei mari greseli de arbitraj s a transformat in victoria oaspetilor.Cred ca era echitabil un rezultat de egalitate!
    Ps: In ciuda arbitrajului onest, nu au existat incidente cu brigada( surprinzator), insa dupa primirea golului, Cetateniul a aplicat catorva jucatori adversi un joc destul de dur!
    Bafta multa si la fel ca Lerestiul speram intr o revenire, altfel...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si noi am simtit un usor suport al arbitrilor pentru Berevoiesti dar nu asta a fost motivul infrangerii. In schimb vom aplica acelasi tratament unor jucatori de la Berevoiesti( mijlocasul dreapta in special ;) )
      in retur

      Ștergere
  2. Aviz celor implicati in meciuri directe cu Boteniul ca folosesc jucatori nelegitimati.. In speta unul dintre atacanti si inca cativa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stiam si noi ca Boteniul a avut in jocul cu noi cativa jucatori pe fals , dar chiar si asa , infrangerea a fost prea rusinoasa pentru a apela la contestatie.Dar iata ca asa usor , usor fac puncte multe , ceea ce nu e normal !

      Ștergere
    2. Nici noi nu am apelat la contestatii pana acum. Chiar si Berevoiestiul a folosit un jucator nelegitimat.

      Ștergere
  3. Gladiator , serios , mare atentie la Aninoasa , o echipa extrem de schimbata fata de anul trecut , in ciuda stilului rudimentar in joc al unora , echipa arata bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit... Multumesc de informatie, insa avand in vedere pasa proasta prin care trecem, imi e teama ca se mai contureaza o infrangere
      Cele bune!

      Ștergere
  4. um meci extrem de greu dar pe care trebuia sa il castigam fara probleme. Am ratat cat pentru tot turul si asta ne a costat. Mihaiestiul o echipa buna, bine organizata care a practicat un joc destul de bun. Totusi cred ca meritam victoria prin prisma nr de ocazii avute. sal

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaestiul este surpriza campionatului pana acum.Am jucat cu ambele echipe si sincer Godeniul mi s a parut o echipa mult mai puternica decat Mihaesti.

      Ștergere
    2. Subscriu la ce spui . dar se pare ca au noroc si asta se vede in clasament. Chiar si asa rezultatele bune nu vin intamplator!

      Ștergere
  5. La Balilesti,Valea Mare a intalnit cel mai slab adversar de pana acum din serie,nereusind insa sa o invinga.
    Arbitraj execrabil,2 penalty-uri clare refuzate echipei oaspete din pozitie de ultim aparator.Mai mult,in ultimul minut din prelungiri a acordat gazdelor o lovitura libera indirecta de la 9m total anapoda.
    Oricum e inadmisibil sa iei 4 goluri de la o echipa asa slaba,si sa ratezi in prostie
    Un mare plus pentru revenirea atacantului Ovejdanie si transferului lui Vio,dar inca e greu
    Salutari!

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!