Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 31 august 2014

Rezultatele etapei a 2-a



A.S. LERESTI--- A.S. GODENI =3-4(2-2) 
A.S. DRAGOSLAVELE --- A.S. INTER. ANINOASA=6-1( 3-0)
 A.S. CETATENI --- A.S. PARTIZANUL VLADESTI =5-0( 2-0)
STA - A.S. SCHITU GOLESTI
 A.S. CIMENTUL VALEA MARE--- A.S. BALILESTI=2-2( 0-1)
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI --- A.S. FLACARA BOTENI=3-3(1-3)
 A.S. INTER. COTESTI --- A.S. SPORTING MIHAESTI =3-3( 2-2)
 A.S. BUGHEA DE JOS --- A.S. STILPENI RADESTI =0-1(0-0)


Rezultate intersante , multe de egalitate , victorii clare dar si victorii la limita , o etapa extrem de disputata din care deja s-au distantat 3-4 echipe cu maxim de puncte. Performera acestui start de campionat este AS Dragoslavele , echipa cu maxim de puncte si o medie de 5 goluri, la polul opus surprinde cel mai slab start al Lerestiului din ultimii ani.

 La Leresti lume multa si o vreme perfecta de fotbal. Meciul a incput cu o intarzaiere de 35de minute, ca si la Aninoasa , din pacate nu s-a aplicat regulamentul , oaspetii neavand carnetele vizate.Din pacate la fel ca la Aninoasa , regulamentul nu s-a aplicat desi Lerestiul putea castiga ambele jocuri daca " mica intelegere" nu ar fi primat.
  Astfel  meciul a inceput in ota de dominare a oaspetilor ce au srprins pe extreme de multe ori si au reusit sa inscrie printr-un sut imparabil la vinclu al lu Tanase, 0-1. Lerestiul reintra in joc si rateaza la bara lui Parvu si sutul lui Badu , cei ce inscriu fiind tot oapetii scapati pe contraatac. 0-2 in minutul 25. Gazdele resimt socul , mai ales ca si Radu Marin este eliminat, Godeniul mai are doua ocazii mari ,dar in ultimele 10 minute dupa golul simplu al lui Liviu ( sut la coltul scurt)1-2,Lerestiul ataca in valuri si mai inscrie prin Badu dupa pasa lui Pascu ,2-2, acelasi Badu ratand urias in ultimul minut singur  cu poarta goala.
   Dupa pauza , tot Lerestiul e in atac , acelasi Badu avand dou mari oportunitati de a inscrie . Oaspetii ies si ei la joc  si echilibreaza , mai mult inscriu la o respingere gresita a portarului 2-3 , si apoi la un sut din 6m 2-4.
 Lerestiul sufera si simte omul lipsa darin  ultimele 10 minute , ataca continuu si inscriu prin Nica 3-4 si mai rateaz de doua ori spre disperarea publicului. Jocul se termina cu victoria Godeniului , un meci frumos , cu ocazii dar si goluri multe , si cel mai slab start de campionat din ultimii 10 ani pentru gazde. Urmeaza un meci extrem de greu la Bughea....

6 comentarii:

  1. degeaba vb de tigani da la voi ai cea mai mare tiganie din serie cand nu puteti sa castigati numai asta stiti sa faceti vam dat 2 goluri in 8 oameni si am jucat cu portaru si jucator de nu are adunat 3 meciuri in 3 ani in teren

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre ce vorbesti? Jocul a fost fair play si nu cred ca au fost probleme la nivelul jucatorilor. Diferenta a facut-o primul golde exceptie si ratarile Lerestiului, dar chiar si asa jocul Lerestiului inca sufera, dar asta e problema noastra ;)

      Ștergere
  2. tambric e un fel de copie a lui daniel,am auzit ca iar a facut circ,fiecare echipa cu specimenele ei,trebuie sa incercam sa ii eliminam usor usor

    RăspundețiȘtergere
  3. din partea unora da fair play da tambric, suseanu se integrau mai bine in echipa la daniel

    RăspundețiȘtergere
  4. Si tu la jilava mai amarule.Fotbalul e pentru baieti nu pentru curve CA TINE du-te la sah mai bine.

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!