Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 23 noiembrie 2014

Etapa a 13-a Rezultate/ Lider nou , lupta stransa in fata!

Etapa a 14-a a schimbat cum era de asteptata liderul , Stalpeniul avand pauza in aceasta duminica fapt ce a ajutat pe cei de la Dragoslavele sa treaca in fata cu 3 puncte avans pe primul loc.
 Altfel , rezultatele au fost normale , surprinde infrangerea la scor a celor de la Mihaesti , in cadere libera, si poate prima victorie a celor de la Bughea.


A.S. INTER. ANINOASA---  A.S. PARTIZANUL VLADESTI =4 - 3(1-2)
 A.S. GODENI --- A.S. SCHITU GOLESTI=5 - 1( 3-1)
 A.S. LERESTI--- A.S. BALILESTI=2 - 1( 0-1) 
A.S. DRAGOSLAVELE ---A.S. FLACARA BOTENI=3 - 0 (1-0)
A.S. CETATENI --- A.S. SPORTING MIHAESTI =3 - 0 (1-0)
 STA - A.S. STILPENI RADESTI
A.S. CIMENTUL VALEA MARE ---A.S. INTER. COTESTI =1 - 2 ( 0-1)
 A.S. BUGHEA DE JOS ----A.S. PETROLUL HIRTIESTI =3 - 2 ( 2-1)

 La Leresti , ceata si doar 3 grade in termometre , vreme buna de fotbal si doua echipe cu ambitii , dar care se respecta de ani buni. A iesit un joc spectaculos , fair play  si o victorie meritata a gazdelor care mentin ritmul bun din ultimul timp.
 Lerestiul a inceput bine si in primele 10 minute deja au irosit 5 ocazii mari de gol , doua prin Badu si alte 3 prin Iulica. Usor , usor gazdele pierd din luciditate si se joaca anoost , oaspetii abia ieind periculos pe contraatac. Contrar joculiui , scorul e deschis de cei din Balilesti , la o lovitura libera de la 18m , sutul peste zid intrand in poarta 0-1. Lerestiul iese la joc si incearca mai mult fara spor pe finalul primului mitan.
 Repriza secunda , aduce un alt ritm , Lerestiul isi baga in corzi adversarul si dupa 3 ocazii astronomice a lui Badu singur cu portar-ul , Lerestiul egaleaza din corner prin Parvu care inscrie cu ajutorul unui fundas 1-1. Cu moralul ridicat Lerestiul forteaza si dupa alte doua ocazii reuseste sa inscrie prin Catarama , 2-1 , scor ce se mentine pana la final , oaspetii punand presiune doar in ultimele 5 minute , dar fara a pune cu adevarat pericol pe poarta gazdelor. Un 2-1 muncit dar extrem de meritat , un scor mic fata de ocaziile din teren dar 3 puncte care mentin Lerestiul in lupta pentru primele locuri!
  Urmeaza etapa de cupa si ultimele doua etape ale acestei toamne!

42 de comentarii:

  1. Cel mai probabil joi meci de cupa , derby contra celor de la Dragoslavele.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut No.1, felicitari pentru victorie, a-ti dat dovada de echipa unita, inchegata, de mobilizare la greu si dorinta mai mare de victorie fata de echipa adversa, dar greu si muncita. Dar exista o bila neagra la aceasta victorie. Sfatuieste pe Boby, când mai apeleaza la unele metode neortodoxe din fotbal "de a apasa pe butoane", sa fie mai discret si atent acolo unde apasa, sunt persoane mici si slabe, care nu merita sa te risti asa de mult pentru o liga atat de mica. Multa bafta in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de felcitari , cat despre partea a doua , esti prea criptic si nu inteleg unde bati. E greu de butonat , asa cum spui si tu , la acest nivel , caci nu exista motiv ca cineva sa " puna botu" la asa ceva. Pentru ce ar face-o? Bani ? De unde si de ce???? Sa fim seriosi,
      Altfel remarc comentariul obiectiv vis a vis de victorie , intradevar , cam greu, dar victoriile grele si muncite sunt placute. Multa bafta!

      Ștergere
  3. Dacă erai bărbat si cu doua perechi de oua chemai DNA-ul,dar cât de curajos ești se vede ca nu sti nici cum te cheamă ești un ANONIM sau un NIMIC.

    RăspundețiȘtergere
  4. Meciul de cupa se joaca sambata la ora 11.00 !!! Nu inteleg de ce noi ar trebui sa jucam joi, cand toate echipele o fac sambata....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu toate echipele o fac sambata , deja un meci s-a disputat , dar nu despre asta e vorba. Ideea e ca e anormal sa joci 2 meciuri la 24 ore distanta , la un nivel la care se pot gasi solutii, mai ales atunci cand iei pauza 2 saptamani , ca si cum acum , nu ar mai fi timp. Din punctul meu de vedere , putem juca si sambata si duminica si luni , dar altii nu au flexibilitatea necesara pentru asa ceva si poate nici pregatirea necesara. Cel mai bine asta se decide la nivel de conducere de club ;)

      Ștergere
    2. In art.12, pct. 5 din ROAF nu scrie nimic despre omenie si bun simt? Eu zic sa te opresti sa mai cauti scuze invocand regulamentul, ca esti penibil si nu te prinde. Te stim un om integru si vertical, care intotdeauna ai facut comentarii obiective si pertinente, incearca sa ramai la fel. Bafta multa cu Dragoslavele!

      Ștergere
    3. nu inteleg de unde atata agitatie pentru data la care se joaca meciul!!?? de parca pana acum ati jucat numai sambata in cupa? Sa fim seriosi, starniti agitatie inainte de acest joc fara rost. Eu zic sa ne vedem de fotbal in teren , restul sa lasam pe seama organizatorilor...

      Ștergere
    4. Daca meciul era programat de la inceput intr-o alta zi chiar nu aveam nici un comentariu sau ceva impotriva, dar cand am auzi cate telefoane ati dat sa schimbati data meciului nu mi-a venit sa cred. Ma minunez cand vad ce scrii, te stiam altfel de om, cum ti-am spus si mai inainte. Ori scrie altcineva de pe contul tau ori ........ai uitat de fair-play.

      Ștergere
    5. Dar ce va deranjeaza mai baieti atata data meciului? Sa castige cel mai bun! Lasati rautatile astea si uitati- va la meciuri ca incepe Champion league....

      Ștergere
  5. Cum sa joci ma si sambata si duminica ? Ce este nunta ? Fiti seriosi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca ai ajuns pana in faza optimilor inseamna ca esti in stare sa joci; si vad ca nu v-ati putut abtine si ati mutat meciul vineri!

      Ștergere
    2. Jocul a fost stabilit de AJF , vineri de la ora 14.00. Nu l-am mutat noi ci asa s-a decis. Nu vad cu ce va deranjeaza lucrul asta. In regulamentul FRF, nici o echipa nu poate disputa un joc la mai putin de 48 de ore: " Articolul 12 pct 5 din ROAF ":

      :"2
      Între două jocuri oficiale ale aceleaşi echipe (cu excepţia turneelor finale şi zonale de juniori),
      se lasă în mod obligatoriu cel puţin o pauză de o zi - în cazul în care şi cel de al doilea joc se
      dispută pe teren propriu - şi cel puţin două zile în cazul în care cel de al doilea joc unul din
      jocuri se dispută în deplasare"

      Asa ca AJF a programat jocurile la limita legala!

      Ștergere
    3. Pana acum in Cupa, Dragoslavele a jucat numai joi. Acum pur si simplu vor sambata.... Oare de ce ? Regulamentul spune clar: nu se pot disputa doua jocuri oficiale in mai putin 48 de ore !
      V-am batut in returului trecut, cand ati pierdut campionatul, v-am batut tur la Dragoslavele si sper s-o facem si sambata( pardon...vineri!!)

      Ștergere
    4. 1. Dragoslavele nu a jucat in cupa numai joi
      2. Nu vor sambata, asa a vrut AJF-ul si apoi peste noapte " s-au razgandit "
      3. Daca regulamentul ii lasa pe cei de la Radesti sa joace ar trebui sa-i lase si pe cei de la Dragoslavele
      4. Degeaba ati batut pe Dragoslavele daca mereu este inaintea voastra in clasament !
      5. Puteai sa nu fi anonim pentru ca tot ii jignea Eli mereu pe anonimi ca le e frica sa-si dea identitatea. Ce zici de tine va zice ceva ? Iti spun eu ca nu, pentru ca nu ai zis nimic de rau de Leresti...

      Ștergere
    5. AI dreptate, ati jucat si miercuri - cu Rucarul , daca nu ma insel.... Si nu sunt anonim. Voi fi vineri Pe teren.... De abia va asteptam !

      Ștergere
  6. Nu ai dreptate No.1 pentru ca Radestiul joaca sambata in cupa in deplasare. Deci data meciului s-a schimbat pentru ca cineva de la Leresti are relatii la AJF si a putut sa o schimbe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati recurs la tot felul de nimicuri, aveti si meci greu la Schitu, sa fim seriosi, astea sunt lucruri de nimic pe care la fac oamenii mici................

      Ștergere
    2. daca Radestiul joaca si sambata si duminica , este o eroare a AJF, celelalte echipe din liga a 4-a au incheiat turul, nu e vorba de a fi greu sa joci doua zile la rand ,
      Mie imi pare rau ca nu v-am prins sambata , aveati doua deplasari grele in nici 24 de ore , din care una cea mai lunga la Balilesti si un meci crancen la Leresti, frig , terenuri grele , timp de recuperare mai mic , noi la Schitu mai usor deci si sanse mai mari pentru noi in campionat.
      Altfel , atentie la Ballesti , echipa extrem de incomoda !

      Ștergere
    3. GICA, OPRESTE-TE TATA cu explicatiile astea de doi bani, regulamente, erori ale AJF-ului, etc. ca sti la fel de bine ca mine ca AJF-ul nu avea nimic impotriva sa jucam meciul sambata. Imi cer scuze poate ca nu am inteles eu ca voi v-ati gandit la noi, ca avem meci greu la Balilesti. Esti comic si in acelasi timp dai semne de oboseala.

      Ștergere
    4. nu ai inteles nimic , nu iti dau tie nici o explicatie de ce nu se joaca sambata asa cum mi-ar fi convenit caci nu am hotarat eu, ,. Spun doar ca imi pare rau ca nu v-am prins sambata , dar acum imi fac timp si incerc sa ajung vineri la meci desi la 14.oo imi e extrem de incomod!

      Ștergere
    5. Bine ca ati inteles voi si cei de la AJF cum se fac programarile, iar de explicatii, nu-si mai au rostul, a inteles toata lumea cum stau lucrurile la Leresti. Mai multe nu vreau sa spun. Cel mai bun sa castige iar cel invins sa-si recunoasca infrangerea cu demnitate si fair-play.

      Ștergere
    6. de acord cu tine ! Te invit vineri la Leresti , chiar daca eu poate voi absenta, sa te bucuri de conditii civilizate, asa cum "toata lumea vede cum stau lucrurile la Leresti, Si daca nu iti place , te invit la mine la Pescareasa la o bere ! Noi sa fim sanatosiI!

      Ștergere
  7. Lasatiii ma incolo de nimicuri!!!niste lasi!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Voi sunteti chiar nesimtiti.Nu vedeti ca nu va baga nimeni in seama.Daca era ceva fals cu siguranta AJF nu muta meciul vineri cu toate cunostintele noastre de la Pitesti cum afirma un ......Imi pare rau ca se ajunge la certuri si suparari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai fi tu atat de sigur, pentru ca foarte usor se poate schimba data meciului. Iti spun din surse sigure. Si dupa ce jignesti cum poti sa zici ca iti pare rau ca se ajunge la certuri si suparari ? Daca iti parea rau incercai sa aplanezi.

      Ștergere
    2. Pana la urma voi nu aveti nicio vina, daca pot spune asa, dar nu-i inteleg pe cei din conducerea AJF-ului, domnul presedinte Sorescu cum permite asemenea decizii peste noapte sau poate domnia sa nici nu stie de toate *magariile* care se fac pe la spatele dumnealui. E trist ca s-a ajuns aici dar nu poti schimba un meci programat de trei saptamani, ca asa vor unii mai smecheri, care cred ca pot face ce vor in tara asta. Pacat!

      Ștergere
  9. Nu trebuie sa folosesti cuvinte urate si jignitoare ca pana la urma e vorba de un meci si ar trebui sa lasam loc de fair-play. Nu vom juca vineri ca a mutat AJF-ul meciul, vom juca vineri ca ASA ATI VRUT VOI, ca nu cumva sa fiti obositi.

    RăspundețiȘtergere
  10. VOi numa cu contestatii cu .. tigani a-ti umblat ...si ce va intereseaza pe voi de deplasarea noastra la Balilesti ... ! NOi .. nu aveam nimic impotriva pentru SAMBATA-DUMINICA.... vad ca a-ti facut in asa fel incat sa mutati meciul de frica .. ca nu face-ti fata ..! << oricum se stie ca a-ti luat locul Berevoiestiului pe la AJF ! >>

    RăspundețiȘtergere
  11. din cate stiu in regulament mai scrie ca un joc sa fie mutat in alta zi trebuie sa fie de acord ambele echipe si din cate vad eu celor de la dragoslavele le conveneau si sambata, tinand cont ca au si 2 deplasari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe noi nu ne deranja daca meciul era pus de la inceput in alta zi, ceea ce ma ingrijoreaza si nu inteleg este faptul ca printr-un simplu telefon stimatii domni de la AJF au schimbat data meciului si au acceptat asemenea compromisuri care nu fac bine fotbalului. Sper spre binele tuturor ca AJF-ul sa trimita un arbitru de valoare si nu un arbitru *desemnat prin telefon*, la rugamintile unora, cum s-a intamplat si cu data de disputare a meciului. Multa bafta ambelor echipe!

      Ștergere
  12. o sa fie un meci incrancenat cred... sper sa ajung si eu sa vad un meci spectacol si fair play...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romele , nici eu nu am inteles de unde atata agitatie , din fericire cred eu ca suntem destul de maturi si vremea de afara sigur ne va racori. Sigur va fi un joc incrancenat , sper sa ajung la timp,

      Ștergere
  13. Nu are rost sa ne mai " certam'' aici pe site si cred ca cel mai bine ar fi sa lasam meciul de vineri sa decida ce echipa e mai buna... Pana la urma ajf- ul a decis data jocului la presiunea sau nu a unora si cred ca este foarte bine aleasa ora si data meciului chiar daca vor fi absente . Nu cred ca era problema celor de la leresti daca noi doream sa jucam atat sambata si duminica, dar asta este deja istorie.

    RăspundețiȘtergere
  14. Voi (Dragoslavele) vedeti doar ceea ce va convine nu si lucrul corect. Dupa mintea voastra se putea juca si duminica , nu ? Sau luni... Dar regulamentar , nu ! Au dreptate cei de la Ajf . Dreptatea este in litera legii nu in interesele unora....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noua ne convine si vineri, problema este ca nu poti schimba data unui meci cu doua zile inainte, in speranta ca echipa adversa nu va reusi sa se stranga. Ati dat dovada de o lipsa de demnitate jalnica, ce nu va caracterizeaza pe unii dintre voi.

      Ștergere
  15. Singurul interes al nostru era sa ne strangem toti de aceea am vrut sa jucam sambata. Si se putea juca duminica de la ora 12.00 pentru ca treceau 24 de ore, iar adversarii nostrii erau de acord sa joace atunci. Se stie oricum de ce vroiati sa jucam joi dar pana la urma nu a fost nici ca noi nici ca voi. Bafta !!

    RăspundețiȘtergere
  16. hai cu Sandel sau Tobosaru la centru!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ați furat-o băieți! Nici nu ati ajuns la poarta. Noroc cu Ally asta ca mai legati si voi doua pase consecutive. Si ce portarul, binenteles.....

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!