Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 21 iunie 2015

Lerestii vechi si noi

Asa cum anticipam in urma cu un sezon , vremea reconstructiei a sosit si la Leresti. Daca Dragoslavele a facut-o cu succes, daca in acest retur Cetateniul a demonstrat ca exista resurse, Lerestiul a facut si ea pasul catre nou. Un nou ce inseamna sange proaspat, dorinta de afirmare , ambitie si nu in ultimul rand placere.
 Din pacate timpul nu sta in loc ( doar ca mie inca nu imi pasa ;) ) si usor usor , toti ne retragem pe marginea terenului si mai apoi in afara lui.
 Lerestiul are o coloana bine desenata , fara de care indiferent de inlocuirile aparute echipa scartaie. Cu 5-6 oameni lipsa din echipa este foarte greu sa mentii ritmul si faci 2-3 meciuri conswcutive bune.
 Din fericire orice lucru negativ are si partea lui buna. Lipsa titularilor sin acest sezon a dus la descoperirea unor tineri care ,cat de curand se vor regasi in echipa de strat a Lerestiului.
     Daca Catarama sau Pascu au ajuns titulari in urma evolutiilor bune , Seica , Branescu si fratele ,sau Sfart vin din spate tare , mai pui si pe Badu si Andrei care sunt inca foarte tineri , pe Plevan care este oricand o solutie in poarta , Lerestiul are viitor desi inca traieste prin trecut.
 Cu mine ,, cu Nica si Mos la mijloc , cu Alex Popescu , cu Suseanu si Iulica, Cu Radu si Marica, apoi fratii Slaninoiu, Liviu Radu , Mrin Marcel, jucatori de peste 30 de ani ( ei , eu cu mult peste 30 :D ), Lerestiul are premizele unui sezon 2015-2016 extrem de bun , cu o singura conditie:
Toti jucatorii sa fie apti de joc si in tara!!!

2 comentarii:

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!