Campionat 2016-2017

Translate

marți, 1 decembrie 2015

Rezultate Cupa + etapa a 14-a program.




  Jucata in zi nationala , etapa optimilor de cupa , a adus la Leresti lume destul de multa si doua echipe cu pofta de fotbal pe o vreme excelenta pentru fotbal.
 Pornita cu sansa a doua , echipa din Leresti a inceput bine jocul urcand mult catre poarta lui Diaconu. De cealalta parte , Berevoiestiul isi pune in aplicare jocul de pase , dar nu ataca periculos. Chiar si asa reusesc sa inscrie la prima oportunitate , o minge sarita din fundasi fiind sutata in coltul din dreapta fara sansa de la 10m , 0-1.
 Lerestiul urca din nou in atac , construieste mai mult pe partea stanga unde revenit in tara , Vasy Slaninoiu , este periculos , dar din nou Lerestiul primeste gol , la un sut sub bara de la 16m , atacantul lor , profitand de indecizia fundasilor centrali 0-2., si meciul pare jucat deja  din minutul 23.
 Imediat Lerestiul egaleaza prin Parvu , la o iesire hazardata a lui Diaconu 1-2. Lerestiul forteaza , dar consuma mult din baterii , Aly Dragan munceste mult pe partea stanga alaturi de Vasy , Iulica are doua suturi periculoase , dar se termina 1-2 la pauza , oaspetii profitand de singurele sanse avute, in timp ce Lerestiul merita mai mult.
 Repriza secunda e una pe contre , mult mai echilibrata , poate chiar cu un plus pentru Berevoiesti . in primele 15 minute gazdele tinandu-si adversarul in jumatea proprie si nereusind sa profite de ezitarile lui Diaconu.
 Sunt si doua faze in care fundasii oaspetilor lovesc mingea cu mana in careu dar arbitrul nu da nimic ,gazdele contastand vehement .
   Lerestiul termina benzina incet incet , varsta si lipsa de pregatire  facandu-se simtite, in timp ce oaspetii urca in terenul Lerestiului ratand numeroase ocazii.
 Ultimele 10 minute aduc Lerestiul in atac inclusiv cu fundasii dar oarecum steril iar ultima faza a meciului in min 95 aduce si golul 3 al oaspetilor, cand un sut centrare ,portarul gazdelor nu reuseste sa respinga. 1-3.

 Felicitari gazdelor pentru efort , felicitari oaspetilor pentru victorie , felicitari pentru fair play-ul in care a a vut loc partida , felicitari voua tuturor de Ziua Nationala!



Iata si programul etapei a 14-a duminica 6 Dec de la ora 11:
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI - A.S. BUGHEA DE JOS
A.S. CETATENI - A.S. INTER. COTESTI
 A.S. INTER. ANINOASA - Sta
 A.S. FLACARA BOTENI - A.S. LERESTI 
 A.S. SCHITU GOLESTI - A.S. VULTURUL VULTURESTI
 A.S. GODENI - A.S. CIMENTUL VALEA MARE
 A.C.S. GLORIA BEREVOESTI II - A.S. PARTIZANUL VLADESTI

2 comentarii:

  1. Doua penaltiuri neacordate puteau inclina balanta in favoarea Lerestiului. Dar crezi ca aia de la Berevoiesti au stat degeaba ? Henturi mai clare ca acelea nu am vazut . Rea intentie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. un 10% s-a dat oaspetilor . e clar , avand in vedere cele 4-5 lovituri de la 18-20 m de poarta Lerestiului din repriza secunda ,de penalty-urile neacordate. Clar este ca Lerestiul merita un egal si ca nu s-a facut de ras in disputa cu mult mai titratul sau adversar, golul din ultima faza a ameciului facand diferenta extrem de mincinoasa

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!