Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 6 decembrie 2015

Rezultatele etapei a 14-a prima a returului

 A.S. PETROLUL HIRTIESTI---A.S. BUGHEA DE JOS= 0 - 0 (0-0)
A.S. CETATENI---  A.S. INTER. COTESTI =10 - 3( 6-2)
A.S. INTER. ANINOASA - Sta
 A.S. FLACARA BOTENI --- A.S. LERESTI =1 - 3( 0-1) 
 A.S. SCHITU GOLESTI--- A.S. VULTURUL VULTURESTI =4 - 1(1-0)
 A.S. GODENI  ---A.S. CIMENTUL VALEA MARE =2 - 2( 1-0)
 A.C.S. GLORIA BEREVOESTI II---  A.S. PARTIZANUL VLADESTI =3 - 0( 0-0)

Inceputa in decembrie , pe o vreme extrem de placuta,  prima etapa a returului a adus doua surprize si oarece schimnari in clasament.
  Scorul etapei are loc la Cetateni , echipa in revenire , care are cel mai bun atac cu 50 de goluri inscrise.
  In derby-ul durerii Hartiestiul si Bughea se anuleaza reciproc , prima surpriza vine de la Schitu , unde gazdele castiga in fata celor de la Vulturesti , si trec pe locul 6 , ultimul de play-off.
 La randul ei , principala contracandidata la locul 6 , Valea Mare scoate un punct extrem de mare la Godeni , echipa ce nu prea pierde pe teren propriu.
 Berevoiestiul forteaza dupa pauza si invinge relativ lejer pe Vladesti. fosta campioana avand cea mai slaba aparare din serie.
 

  La Boteni , Lerestiul a controlat meciul de la un capat la altul si doar lipsa de concentrare din fata portii a facut ca scorul sa fie de doar 1-0 la pauza , gol marcat de Parvu. Gazdele nu au sutat decat o dat pe spatiul portii in prima repriza , si aveau sa o faca i singura data si in a doua repriza cand egaleaza contrar cursului jocului , sustinuti si de maniera nesigura de arbitraj , printr-un sut din interiorul careului 1-1.
  Lerestiul schimba jocul si in ultimele 10 minute inscrie de doua ori prin Sica si Pascu 1-3 , si inca 2-3 ocazii pe final fac diferenta destul de mica totusi.
  Gazdele echipa tanara dar neexperimentata , Lerestiul continua lupta pentru primul loc, urcand pe podium.


  Cat despre etapa viitoare , va fi una extrem de ineteresanta , 6 dintre primele 7 candidate la play off , avand jocuri directe: Locul 7 cu locul 1( Valea Mare _ Bughea) , locul 3 cu locul 6( Leresti_ Schitu) , locul 4 cu locul 2 ( Vulturesti_Godeni), Cetateniul avand aparent un meci mai usor la Bughea! Dar eu nu m-as baza pe asta , stiuta fiind rivalitatea dintre cele doua echipe!






6 comentarii:

  1. Inetersant a fost jocul de la Godeni , unde antrenorii sunt de fapt antrenorii din sezonul trecut al adversarelor. Se pare ca asta a ajutat la modul in care cele doua echipe s-au inchis. Romel , tu ne poti da mai multe detalii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Referitor la meciul de azi , un lucru care m-a frapat de cand am jucat prima oara la Boteni:
    De ce nu se muta portile cu 2 m mai in interior in ambele parti? S-ar creea destul spatiu pentru a putea ataca poarta fara riscul de ate lovi de zid , iar in cazul portarilor s-a putea evita eventuale tragedii!!!!!!!! Cu 2 m mai in interior , terenul e destul de lung si nu s-ar simti asa tare , gazonul ar fi numai bun in fata portii iar siguranta ar fi mult mai crescuta in cazul jucatorilor , caci ca si suprafata de joc , terenul e unul extrem de bun!

    RăspundețiȘtergere
  3. meci echilibrat la godeni exact cum o arata si scorul... se pare ca lipsa mea si a inca doi colegi s-a simtit in jocul echipei. in rest un meci fair-play cu un rezultat echitabil...

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa cum era de asteptat de la jocul cu AS Leresti , Aninoasa a decis sa se retraga din editia actuala de campionat , lasand numarul echipelor inscrise la numai 12.
    Sper ca din primavara , AJF , sa refaca tintarul returului , astfel incat doua echipa sa nu stea in fiecare etapa si sa se termine si returul mai repede.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conform regulamentului , fiindca a jucat si in retur , echipei AS Aninoasa i se pastreaza punctajul , iar jourile urmatoare urmeaza sa fie omologate cu 3-0 pentru adversari ! Dar avand in vedere conjunctura actualei editii , cu cele 10 etape in plus ale Pla-off-ului , cred ca ar fi de laudat ca AJF sa o retraga din campionat ca si pe AS Mihaesti si sa refaca programul returului , sau a celor 9 etape ramase din retur din primavara!

      Ștergere
  5. Oare se a mai disputa si ultima etapa programata pe 20 decembrie? Vremea o permite asa cum o araat si prognoza meteo pe saptamana viitoare asa ca speram sa se joace!

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!