Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 3 ianuarie 2016

Review 2015

Wow , extrem de repede ,2015 a trecut in istorie si deja ne facem planuri pentru noul an in care am intrat!
 Privind inapoi , din punct de vedere al fotbalului din seria Nord a ligii a 5-a, 2015 a fost de departe unul din cei mai interesanti ani din ultimii , cu rasturnari de pozitii in clasament , campioni surpriza , dar si un sezon nou extrem de nou si interesant.
  Astfel , la inceput de retur , in 2015 , ca de obicei returul s-a amanat din cauza vremii , campioana de toamna , AS Dragoslavele , reusind sa castige si in final campionatul , dupa un retur extrem de echilibrat.
 AS Leresti , a terminat turul pe locul 2 , dar plecarile jucatorilor din primavara au dus echipa pana pe locul 5 la final de sezon.
 Marea surpriza a venit la inceperea sezonului 2015-2016, a venit cand primaria Dragoslavele nu a mai aprobat finantarea echipei campione , astfel, unul din cele mai echilibrate si frumoase grupuri de jucatori din judet , a fost nevoit sa se imprastie la alte echipe din judet! 
Jucatorii si-au ales destinatii noi .marea majoritate ajungand la AS Godeni sau AS Leresti!
 Tot la inceput de sezon sau in timpul acestuia , echipe cu traditie ca AS Balilesti , AS Mihaesti sau AS Aninoasa , s-a desfiintat , facand numarul echipelor de traditie retrase din fotbal din zona nord sa fie marit alaturi de AS Albesti , AS Stoenesti sau AS Poenarii de Muscel! Dac Dragoslavele  s-a dezmembrat din motive financiare , AS Mihaesti , AS Balilesti sau AS Aninoasa -sau retras din lipsa de jucatori , tinerii din comunele respective nefiind atrasi de fenomenul fotbalistic!


  Inceput cu un numar mic de echipe , turul acestui sezon a adus un lucru nou in modul de desfasurare al competitiei , astfel ca AJF a adus un plus competitiei organizand aceasta editie dupa sistemul playoff , play out!

 Turul a fost extrem de echilibrat cu schimbari dese de lider, la finalul sezonului de toamna nu  mai putin de 5 echipe fiind despartite de 3 puncte fata de locul 1, loc ocupat surprinzator de nu infiintata AS Gloria Berevoiesti II.
 AS Leresti incheie la o lungime in spate pe locul 2 , podiumul fiind inchis de AS Godeni.

 Cam asta a fost pe scurt istoria unui 2015, incheiat parac prea repede. Daca am omis ceva , va rog sa completati!

    Un 2016 plin de bucurii tuturor!!

2 comentarii:

  1. Nu mi se pare deloc surprinzator ca locul 1 este ocupat de nou infiintata Gloria care la fiecare meci aduce 6-7 jucatori de la liga 4, in meciul cu noi cred ca toata echipa in afara lui Jely...deci nu e nimic surprinzator pentru mine chiar daca e nou infiintata nucleul de jucatori este unul inchegat. bafta

    RăspundețiȘtergere
  2. Surprinzator am zis , avand in vedere ca la un moment dat erau in urma cu 6 puncte de locul 1 si se vorbea chiar de desfiintatrea echipei si de sustinerea numia a celei din liga a 4! Parerea me a e ca pana la final favorite sunt cele 4 ( Leresti , Berevoiesti, Godeni , Vulturesti, ordinea e aleatorie)sdunt fovorite la locul 1

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta. E Fotbal!