Campionat 2016-2017

Translate

sâmbătă, 20 februarie 2016

Noutati inainte de start

Duminica viitoare , 28 Februarie se reia fotbalul oficial in seria Nord.  Asteptat , sezonul de primavara a primit "verde" de la AJF si pentru prima oara in ultimii ani , se reia exact cand s-a programat.
  In aceeasi sedinta AJF , a fost respinsa cererea celor de la New Times Campulung , la insistentele celorlalti reprezentanti ai echipelor din seria Nord ! Dar nu va bucurati ca nu ati scapat de cei de New Times. Au gasit o portita , transferand Berevoiestiul II la Campulung si schimband toata echipa. Un deal bun pentru primarul din Berevoiesti care oricum vroia sa scape de povara echipei a 2-a , si un deal si mai bun pentru cei de la New Times , care incep macar pentru o etapa , pe prima pozitie, chiar daca sub alt nume!
 Decizii ciudate , mai ales ca nu s-a adus in discutie si o recalculare a etapelor din retur pentru a nu se mai sta cate doua echipe in aceeasi etapa.
    Se pare ca si fotbalul din liga a 4-a vrea duminica ca zi de desfasurare , publicul fiind mai numeros duminica la fel si disponibilitatea jucatorilor!
  Dar pana duminica viitoare, Lerestiul a mai aranjat un amical , contra celor de AS Cetateni , meci jucat pe teren neutru la Dragoslavele , macar pentru o duminica , Dragoslavele beneficiind de fotbal de calitate , in lipsa echipei proprii!
  Alte amicale si rezulatate , astept de la voi!
     Duminica placuta!

8 comentarii:

  1. FELICITĂRI CELOR DIN DRAGOSLAVELE, Primăriei, şi celorlalţi,....... care NU LASAT ACEST STADION (gazon) FRUMOS SA MOARĂ. În anii trecuti a fost stadion de ANTRENAMENT pentru cei de la Rucăr, oficial pentru cei de la Godeni, acum teren de JOACĂ pentru cei din Lereşti, care încearcă să-şi protejeze propriul gazon şi pe bună dreptate şi noi am face la fel, iar pentru cei de la Cetateni un simplu stadion neutru, care probabil îi lasa indiferenţi la ce se întâmplă la Dragoslavele, s-au poate chiar se bucură că au scăpat de-o echipă "incomodă". Sper că poate într-o zi cei din Dragoslavele se vor TREZI, si vor spune "E STADIONUL NOSTRU ŞI NUMAI AL NOSTRU". Baftă celor de la Lereşti în meciul de astăzi, că parcă sunt de-ai nostri, sunt mai aproape de Dragoslavele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, ruşine celor din Dragoslavele, că lasă să se întâmple astfel de lucruri în propria comună, în primul rând ar trebui să se trezească factorii de conducere, care pot face ceva dacă vor, apoi, noi suporterii. Înţeleg că nu s-a putut susţine financiar o echipă în Dragoslavele, dar să laşi alte echipe să joace la tine ACASĂ de dragul de-a avea fotbal, e lipsă de respect faţă de cei care iubesc A.S. DRAGOSLAVELE, sau un moft al celor care vor să fie totuşi ACASĂ.

      Ștergere
  2. Eu zic ca meciul dela Dragoslavele e un lucru bun pentru iubitorii fotbalului. E trist sa il vezi pe Aly Dragan, pe Sica , pe Mada imbracand tricoul altei echipe , dar pana la urma ei sunt fii comunei voastre si nu au avut de ales. Cum anul asta e an electoral , probabil ca stiti mai bine ca noi ce e de facut ca din sezonul viitor sa avem din nou Drgaoslavele ca si adversar in grupa!
    Jucam la Dragoslavele nu pentru a proteja gazonul (inexistent si la noi) ci pentru ca sufleteste ne este aproape ( relatiile cu baietii de acolo au fost mereu excelente) iar un joc pe teren neutru cu Cetateni e mai indicat ianintea startului de sezon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu care este acel "lucru bun" despre care vorbeşti tu, dacă te referi la cei trei menţionaţi mai sus ai dreptate, dar suporterii echipei A.S. Dragoslavele CU SIGURANŢĂ nu vor să vadă astfel de meciuri pe stadionul lor. Sper totuşi că organizarea acestui meci la Dragoslavele, să fie un lucru pozitiv până la urmă, să dea de gândit celor care sunt în funcţii şi celor care vor candida la alegeri, poate acesta a fost şi scopul de au ales băieţii din Dragoslavele să joace "acasă".
      Baftă şi multă sănătate!

      Ștergere
    2. "lucru bun" e ca desi retrasa echipa , la Dragoslavele s-a jucat fotbal. Despre restul vad ca ai inteles ;)

      Ștergere
    3. Ai dreptate, la Dragoslavele s-a jucat fotbal pentru voi, cei de la Lerești și Cetățeni, nu și pentru noi dragoslovenii. Poate înțelegi și tu ca pe viitor să vă jucați meciurile acasă, unde vă "sunt sufletele aproape", nu pe terenuri străine unde NU SUNTEŢI BINEVENIŢI.

      Ștergere
  3. meci frumos astazi la Dragoslavele , Lerestiul a fost mult peste Cetateni , scorul o reflecta desi putea fi mult mai mare. Una peste alta un joc util inaintea startului sezonului de primavara!

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!