Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 28 februarie 2016

Rezultatele etapei a 16-a , AS Leresti lider !

  Etapa a 16-a a adus un derby de traditie in ultimii ani , intre AS Godeni si AS Leresti , de altfel ocupantele primelor doua locuri in clasament. Prin schimbarile din intersezon , Aninoasa retrasa din retur , iata ca si liderul sfarsitului de an s-a retras din competitie , astfel Leretsiul a inceput din postura de lider sezonul de primavara.
  Asa cum spuneam in postarea trecuta , doar 4 meciuri in aceasta etapa ,  care s-au incehiat cu urmatoarele rezultate:

    A.S. Godeni- AS Leresti                     =  0-2 (0-1) - Goluri Branescu M, / Lulea A.
    Petrolul Hartiesti- AS Cetateni           =  1-1 (1-1)
   Partizanul Vladesti- AS Cimentul VM=  0-6(0-2)
  Flacara Boteni- Inter Cotesti                  =  3-3(2-1)  

Asa cum spuneam derby-ul a avut loc la Godeni , unde ambele echipe au inceput meciul serios si cu determinare , ocaziile aparand la ambele porti. Au fost primele 30 de minute cu un plus pentru gazde care au atacat mai mult , dar s-au stins usor usor. Marile ocazii le-a avut Romel si Tanase dar Lerestiul a revenit stand bine in teren si jucand calm.a lovit

 pe contraatac prin Branescu cu un sut pe coltul scurt.0-1
  Repriza secunda , gazdele par vlaguite , in timp ce Lerestiul joaca departe de poarta proprie si rateaza ocazii uriase pe contraatac prin Aly Dragan si  aceleasi Branescu.  Vine si golul doi , in minutul 76 cand Lulea reia in poarta o centrare a lui Suseanau  0-2 si jocul pare a se linisti , gazdele mai au cateva ocazii incercand sa reduca din handicap , in timp ce Lerestiul mai iroseste 2-3 oportunitati de a inscrie.
 Se  termina 0-2 , o victorie meritata si de mult asteptata a Lerestiului contra Godeniul si oaspetii se distanteaza in clasament , dar mai sunt multe meciuri de jucat pana la final.
 Arbitraj bun si atmosfera relaxata si in tribune !



4 comentarii:

  1. Ai dreptate, o victorie de mult așteptată a Lereștiului, dar nu poți spune că a fost o victorie meritată. Dacă ar fi fost 2-0 la pauză pentru cei de la Godeni nu cred că s-ar fi supărat nimeni, la ce ocazii uriașe au ratat. Cred că un rezultat de egalitate era mai echitabil, după modul în care s-a desfășurat jocul, cu cei de la Godeni mai tot timpul în ofensivă și cu Lereștiul în defensivă apărând cu orice mijloace un 0-0, care le-ar fi convenit. Lereștiul a venit la Godeni cu o singură deviză, să nu primească gol și era și normal la absențele pe care le-a avut, dovadă și prima mutare tactică a meciului, trecând în apărare un mijlocaș ofensiv pe Pîrvu, în locul lui Avrigeanu, care era depășit la majoritatea fazelor de atac ale gazdelor, sperând ca pe contraatac să dea lovitura, lucru care s-a și întâmplat.
    În rest un meci frumos, lipsit de incidente și cu mult fairplay, cum e și normal să fie un meci de fotbal.
    Cred că Lereștiul are cea mai bună echipă din serie, chiar dacă astăzi nu au arătat acest lucru.
    Tot respectul pentru Sergiu Coman, dar nu-l înțeleg ca antrenor: dacă nu ai putut aduce nici un jucător în această iarnă nu e vina ta, dar să începi un meci de campionat contra celor de la Lerești, fără nici un meci de pregătire e lipsă de profesionalism sau pur și simplu nu te interesează rezultatele ci doar banii care vin de la Godeni!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am spus ca primele 30 de minute au apartinut gazdelor , cu doua ocazii mari , dar pana la urma Lerestiul a jucat pragmatic si a lovit pe contraatac. Am spus meritata daca iei in considerare , ocaziile Lerestiului ratate cu nonsalanta la 2-0 ( Aly singur cu Calu , Avrigeanu lovitura de cap singur cu Calu , indirecata din careu min 90). Altfel de acord cu tine , cat despre Sergiu , imi e greu sa spun care a fost tactica sau startegia lui vis a vis de joc si de acest retur!
      Oricum obiective si corecte observatiile pe care le-ai facut!

      Ștergere
  2. Cum Lerestiul a gandit o pozitionare dupa efectivul avut nu acelasi lucru la facut Godeni. L-a scos pe Romel si l-a bagat pe Cioaca.hai sa fim seriosi ! Sunt 10 copii din Godeni mai talentati ca el. Dar cati jucatori mai sunt din Godeni ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine m-a mirat schimbarea lui Romel , cel mai periculos in prima repriza cu 2 ocazii mari de gol si doua pase care a pus atacantii in pozitii de unu la unu cu portarul. Eu ma gandeam ca forteaza cu 3 atacanti , dar spre norocul nostru nu a facut-o !

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!