Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 20 martie 2016

Etapa a 19-a Rezultate

Etapa a 19-a , a venit cu vreme frumoasa dar friguroasa. Din nou doar 4 meciuri si goluri putine , desi s-a inscris in fiecare joc. Iata rezultatele:

    A.S. BUGHEA DE JOS-- A.S. GODENI = 1 - 1( 0-1) 
   A.S. INTER. COTESTI -sta
   sta - A.S. PARTIZANUL VLADESTI 
   A.S. LERESTI --- A.S. CIMENTUL VALEA MARE =1 - 0 (1-0) 
   sta- A.S. FLACARA BOTENI
  A.S. CETATENI -- A.S. SCHITU GOLESTI =1 - 0( 0-0) 
  A.S. VULTURUL VULTURESTI -- A.S. PETROLUL HIRTIESTI=3 - 1( 1-0)

Godeniul mai pierde un tempo si face doar egal la Bughea , Cetateniul castiga la limita cu Schitu , Vulturestiul nu are emotii cu Hartiesti , iar Lerestiul invinge pe Valea Mare.


Lume multa la Leresti si ambitii mari , mai ales ca Valea Mare era una din putinele echipe ce au invins Lerestiul in tur.
 Lerestiul a inceput in atac si desi fara mari ocazii , a deschis scorul prin Aly Dragan dintr-un penalty clar , la un hent in careu al oaspetilor. 1-0. Desi a presat Lerstiul nu a avut ocazii clare in timp ce Valea Mare a avut cea mai mare ocazia la respingerea lui Suseanu in corner , o minge respinsa pe langa vinclul propriei porti! Lerestiul ramane in 10 oameni prin eliminarea lui Crouch, si Valea Mare incepe sa spere.
 Dupa pauza , Lerestiul se aseaza bine in teren si nu da sanse multe oaspetilor , poate doar bara din minutul 55 a celor de Valea Mare sa dea emotii gazdelor. Lerestiul are la randul ei o bara prin Pascu si alte cateva ocazii mari de gol , parand ca joaca mai bine in inferioritate numerica. Se termina 1-0 , meritat si Lerestiul ramane pe primul loc !

9 comentarii:

  1. Am vazut o echipa a celor din Valea Mare cu mai bune rezerve decat titularii , cu niste fundasi laterali rudimentari si mult fair-play. Ce schimbare in bine a lor fata de meciul tur..... Pacat de prima de 2000 de lei ce a ramas in buzunarul generos al managerului... Incet , incet se pun pe treaba ! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand de remarcat fair play-ul ambelor echipe , in contextul in care a fost lume multa din ambele comune la meci. Important e ca Valea Mare incepe sa se lege in jurul lui Vio si Vali Stefanica si o sa fie un adversar redutabil !

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa faceti poza la clasament ca de duminica nu o sa mai fiti pe primul loc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D , deja am pus poza in rama ;). Oricum trebuie sa ne luam revansa !
      Sa speram ca va fi un meci frumos , stiu ca sunt multi suporteri acolo, iubitori de fotbal si important e ca noi jucatorii sa facem un spectacol placut!

      Ștergere
    2. A bătut și Vulturestiul 3 meciuri la rand și se cred campioni

      Ștergere
    3. Pariu pe un salariu minim ? :)))

      Ștergere
    4. De unde sti tu mai,,anonim,, ca nu o sa mai fim pe primul loc!Cainele moare de drum lung si prostii de grija altora!!! Dupa meciul de duminica o sa inchidem gura multora care ar trebuii sa taca,sa-si vada fiecare de treburile si echipele lor!

      Ștergere
  4. Dupa ce am jucat si cu Vulturesti si cu Leresti in etape consecutive, cred ca primii au o echipa mai valoroasa, Leresti merge mai mult pe veteranii care pun suflet .Duminica a fost un meci linistit si slab calitativ, eu zic ca va trebuie un atacant, Costi nu mai e ce a fost dupa operatie.Aveati un atacant tinerel, talentat(rata cam mult ce e drept), nu a jucat duminica, nu mai e la Leresti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Catarama( atacantul de care vorbesti) e student si vine rar pe acasa, de aceea nu l-ai mai vazut ;) . Altfel , probabil ca duminica se va vedea echipa mai buna , tine mult de ziua pe care o prinzi si cum e post si nu sunt nunti , e posibil ca baietii sa fie odihniti :D

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!