Campionat 2016-2017

Translate

vineri, 4 martie 2016

Programul etapei a 17-a , duminica 6-03-2016 ora 11.00

Prima etapa din Martie aduce , meciuri cu implicatii in lupta pentru play-off., din pacate primele 3 clasate stau in aceasta duminica . 
Astfel din cele 4 meciuri cel mai interesant pare a fi cel de la Cotesti , unde ambele echipe sunt apropiate valoric . In rest , Bughea debuteaza in retur si dupa cum am vazut-o eu in pregatiri nu ar tyrebui sa aiba emotii

cu Boteni , Vulturestiul se va apropia de locurile din fata , neavand un meci greu la Vulturesti , iar Valea Mare nu trebuie sa calce gresit cu Hartiesti pentru a se mentine in lupta pentru un eventual play off.
 Iata programul si arbitrii:

A.S. BUGHEA DE JOS - A.S. FLACARA BOTENI
Teren: Comunal Bughea de Jos / Bughea de Jos
 Arbitri  Diaconu Stefan (Campulung)  Florea Adrian Danut (Campulung) Gagea Vlad (Campulung)Observatori:Niculescu Iosif (Campulung)

A.S. INTER. COTESTI - A.S. SCHITU GOLESTI
 Teren: Central Godeni / Godeni
Arbitri Irimia Stefan (Campulung)  Iacomi Valentin (Campulung) Stroe Marius Gheorghe (Bughea de Jos)Observatori Trufasila Cristian (Campulung)


 A.S. VULTURUL VULTURESTI - A.S. PARTIZANUL VLADESTI
Teren: Comunal Vulturesti / Vulturesti
Arbitri Gantoi Bogdan (Pitesti)  Ion Albert Tiberiu (Pitesti) Dobrisan Vladut-Gabriel (Radesti)Observatori Musetoiu Elena (Campulung)

 A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT - A.S. PETROLUL HIRTIESTI
Teren: Central Valea Mare Pravat / Valea Mare Pravat
Arbitri  Bodea Ionut Lucian (Campulung) Bizon George (Campulung) Pirsan Catalin Constantin (Campulung) Observatori Miutu Emilian (Campulung)

 A.S. CETATENI - A.S. INTER. ANINOASA           joc neprogramat
A.S. LERESTI - A.C.S. GLORIA BEREVOESTI II joc neprogramat

 A.S. SPORTING MIHAESTI - A.S. GODENI          joc neprogramat

Bafta multa tuturor!


8 comentarii:

  1. jucati amical cu vreuna din echipe?

    RăspundețiȘtergere
  2. AJF a modificat din nou in cursul saptamanii sistemul competitional , aducand un plus de incertitudine si incorectitudine in modul de desfasurare! Astfel , dupa ce Mihaestiul s-a retras , Aninoasa s-a chinuit sa incheie turul , adaucand dezamagire odata cu retragerea , dupa cele 2 etape din retur , Berevoiestiul a facut-o la randu-i. In mod normal , o echipa ce termina turul si se retraage pierde cu 3-0 meciurile din retur. Acum , AJF-ul a venit cu o lege noua cum ca in cazul unei echipe care se retrage inainte de play-off i se vor retrage toate rezultatele.
    Cum Lerestiul si Schitu au fost singurele echipe care au invins Berevoiestiul , adunat cu cele 3 puncte cu Aninoasa , sunt singurele echipe care au pierdut 6 puncte dintr-un foc , astfel incat Schirtu poate pierde play-off-ul iar Lerestiul locul 1!!! Pe langa golaveraj (7-1) si pe langa banii irositi de echipe in tur cu arbitraje , cartonase , deplasari. Avanataj mare pentru Vulturesti , Cetateni si Godeni , care reduc dintr-un foc cu 3 puncte distanta fata de Leresti!
    In play-off punctele se vor injumatatii asa ca nu stiu cum , castigate pe teren , aceste puncte nu mai au valoare deloc! Ciudate rectificari , care nu pot provoca decat nervi si incertitudine , vis a vis de comepetitia la care toti participam

    RăspundețiȘtergere
  3. No.1 mie unul nu mi se pare asa incorect modul de desfasurare si retragerea punctelor, nu pentru ca acest lucru ajuta echipa mea, dar pentru simplu fapt ca nu mi se pare normal ca toata lumea sa ia cele 6 puncte in retur, cand aceste puncte se puteau pierde daca echipele continuau asa cum s au pierdut si in tur. Odata ce nu exista egalitatea sanselor tur-retur mie personal mi se pare foarte corecta decizia ajf-ului. bafta tuturor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un punct de vedere Romel, si pot fi de acord cu tine, numai ca, daca faci un calcul simplu , mai multe echipe sunt avantajate prin aceasta stergere de puncte si doar 2 pierd 3 pct si alte 3 -1 punct .Pentru restul , sansele erau aceleasi! Asta inseamna ca AJF -ului nu ii pasa mult de rezultatele de pe teren din tur si de efortul nostru de continua compeitita.

      Ștergere
    2. asta e parerea mea. spre exemplu voi ati avut meci acasa cu berevoiesti si ati castigat, noi am jucat in deplasare si am pierdut. asa si voi puteati pierde in retur 3 puncte pe cand noi am putea castiga 3. si asta nu mi se pare deloc corect atat timp cat in retur se pot si pierde puncte. in rest sa auzim de bine

      Ștergere
    3. Incorecta e din pacate retragerea echipelor! Cand incepi o competitie e bine sa o si inchei. Berevoiestiul a vrut sa isi rezerve o competitie si pentru rezerve ignorand costurile iar palaria a fost prea mare. Aninoasa avea bani de arbitraje dar nu putea strange 14 jucatori la teren sau un medic. La fel si cu Mihaesti , echipa de traditie. DE aia e buna o garantie solida inainte de inceperea competitiei! Noi restul doar suferim.....

      Ștergere
  4. Noi am castigat la Berevoiesti cu 4-1 !! Romele....

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!