Campionat 2016-2017

Translate

marți, 8 martie 2016

Regulamente si responsabilitati!

  De la inceputul modificarii clasamentului serie Nord de catre AJF , am fost sceptic privind legitimitatea acestui fapt , deoarece dupa ani de fotbal , ROAF-ul imi este cunoscut in mare parte.
 Nu faptul ca am fost privati de 3 puncte importante m-a deranjat ci faptul ca regulile s-au schimbat in timpul jocului , fara ca noi , jucatorii sa fim intrebati. Pana la urma AJF , functioneaza din contributiile noastre deci trebuie sa ne si respecte!
Am citit si decizia AJF si am cautat si  ultimele schimbari de regulament ale FRF cele din 2016. Iata ce zice in ROAF 2016:

Articolul 17 - Retragerea sau excluderea echipelor din campionat 1

 În cazul în care în cursul desfăşurării unui campionat, o echipă sau mai multe echipe se desfiinţează, se retrag, sunt retrogradate sau excluse din activitatea competiţională, se procedează astfel:
 a) dacă această situaţie intervine înainte de sfârşitul turului (la competițiile organizate potrivit art. 8.a)/sezonului regular, rezultatele jocurilor disputate se anulează şi nu vor mai apărea în clasament; 
b) dacă această situaţie intervine după terminarea turului (la competițiile organizate potrivit art. 8.a)/sezonului regular, sau în timpul desfăşurării returului/fazelor play-off/play-out, rezultatele jocurilor disputate în tur/sezonul regular se menţin, iar toate jocurile din retur/fazele play-off/playout (cele care s-au desfăşurat până la data retragerii/excluderii și cele rămase a se desfăşura conform programului official) se omologhează cu rezultatul de 3 - 0 în favoarea fiecărei echipe adverse. 
  
Iata si Decizia AJF Arges:

Meciul: A.C.S. GLORIA BEREVOESTI II - A.S. VULTURUL VULTURESTI Liga a V - a, Nord, etapa 16 | Data 2016-02-28 Echipa sanctionata: A.C.S. GLORIA BEREVOESTI II Abatere: Retragerea echipei A.C.S. Berevoiesti II din campionatul Ligii -a - V - a, Seria Nord, in urma adresei inaintate de reprezentantul clubului A.C.S. Gloria Berevoiesti la AJF Arges. Rezolutie: Hotaraste retinerea garantiei echipei A.C.S. Gloria Berevoiesti II in suma de 700 lei, anularea rezultatelor in conformitate cu prevederile din CAP.II, art.17, pct.1, lit.b, din ROAF. Comisia: Comisia de disciplina Suspendat din: 01-03-2016


Faptul ca AJF nu stie sa interpreteze un regulament care specifica negru pe alb , situatiile in care se aplica acel regulament e pur amatorism si lipsa de respect fata de cei implicati in fenomen! Sa  te folosesti  de un articol de regulament si sa nu stii sa il aplici e jenant ! Ma intreb cine poarta responsabilitatea acestei decizii............

N.B.      Berevoiestiul a disputat  doua jocuri din retur chiar daca asta a avut loc in decembrie dar AJF le-a sters din lista de rezultate!!!!!!! Le puteti gasi pe blog , etapele 14 si 15!!


P.S. astept si parerile voastre , poate gresesc eu undeva....

3 comentarii:

  1. Din punct de vedere moral este normal sa li se anuleze rezultatele, din punct de vedere al regulamentului probabil ai dreptate.Mai grav este sistemul de playoff, Sorescu a spus ca vor face 3 grupe ca sa aiba toti meciuri egale, dar oricum au ramas doar 11.Corect ar fi primele 6 in playoff si ultimele 5 in playout, si sa se programeze 2-3 intermediare cand se mareste ziua de la 18.00

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-am referit din punct de vedere regulamentar. Moral e greu de spus , fiindca exista subiectivism , la regulament nu prea ai ce face , trebuie sa il aplici. Cat despere deciziile AJF , asteptam si noi cu interes ce va urma. Indiferent de caz trebuiesc cateva etape intermediare altfel vom petrece vacanta de vara pe teren prin iulie................ Campionatul ar trebui sa se incheie pana pe 8 iunie!

      Ștergere
  2. Trebuiesc garantii solide , nu 700 lei... Atunci nu si-ar mai permite X sau Z sa se retraga. Si mai ales, nu poti schimba regula jocului in timpul jocului.... Bafta in continuare !

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!