Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 13 martie 2016

Rezultatele etapei a 18-a

Meciuri putine ca de obicei, doar 5 si rezultate normale in etapa a 18-a.
 Poate surprinde victoria celor de la Vulturesti  la Valea Mare, asteptat egalul de la Godeni , avand in vedere ambitiile , de remarcat sucuccesul celor de la Schitu cu Bughea , astepatata si victoria la scor a Lerestiului la Vladesti si destul de echilibrat meciul de la Hartiesti.
 Pana la revizuirea clasamentului , Vulturestiul tine aproape de Leresti, in timp ce Godeniul a pierdut un alt tempo in lupta ptr locul 1!
Iata rezulatele :


La Vladesti , meci fara istoric , Lerestiul a inceput tare si a inscris de 2 ori , detasandu-se la 3-0 pe finalul reprizei. Patea a doua a adus relaxare in joc , s-a facut 5-0 prin golul senzational a lui Alex Lulea ( sut de la 40 de m sub bara ), Gazdele au incercat sa contreze dar fara succes , si Lerestiul a irosit 3-4 ocazii uriase de gol. Un 5-0 fara dubii , si Lerestiul continua lupta ptr locul 1!

10 comentarii:

  1. Godeniul egaleaza cu japca acasa . Rusine domnule primar si mercenarilor tai !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poți spune, că Godeniul a egalat nemeritat, dar nu a fost cu "japca", dacă ai fost la meci şi eşti un suporter neutru şi cu bun simţ. Dacă Coteştiul mai marca cel puţin două goluri nu se supăra nimeni, la ocaziile pe care le-au avut, dar cred că încă sunt o echipă mică, care joacă cel mai bun fotbal doar atunci când se întâlnesc cu cei din Godeni. Despre domnul primar, toată stima pentru că este un om care merită tot respectul celor din Godeni şi nu numai. A făcut la Godeni o bază cum mai toţi în serie ne dorim şi reuşeşte să ţină o echipă cu multe sacrificii, în condiţiile în care echipe cu renume din Muscel s-au desfiinţat.
      Nu ai înţeles un lucru: dacă vrei să câştigi un campionat ai nevoie şi de "stranieri". Uită-te la toate echipele din fruntea clasamentului şi vei vedea acest lucru: Lereștiul joacă cu vreo cinci de la Dragoslavele, Valea Mare le-a pierdut numărul la străini, Vultureștiul are câțiva de la Mioveni și exemplele pot continua. Coteştiul este o echipă mică, bună şi atât, nu fi supărat dacă alţii încearcă să fie la un alt nivel și-și doresc mai mult.

      Ștergere
    2. Nu te supăra pe mine, dar nu am înţeles care e treaba cu "revizuirea clasamentului". AJF-ul a luat o decizie în baza unor regulamente şi cred că ar trebui respectată de toată lumea, indiferent de poziţia în clasament. Dacă unele echipe au fost favorizate şi altele nu, ăstea sunt regulamentele şi trebuiesc respectate. Nu uita că anul trecut, aţi luat vreo câteva puncte pe la comisii în baza aceloraşi regulamente ale AJF-ului și totul a fost OK, regulamentele erau foarte bune și nu a fost nici o problemă, nu văd de ce acum ar fi altfel. Eu zic să ne vedem de joc și cel mai bun să câștige pe teren.

      Ștergere
    3. Revizuirea clasamentului,. inseamna corectarea decizie gresite a celor de la AJF vis a vis de anularea tuturor rezultatelor echipe Gloria Berevoiesti II. Nu este ceva ce cerem noi sau Schitu sau Valea Mare in plus , este ce s-a sters gresit din clasament. Ca sa intelegi verifica postarile anterioare!

      Ștergere
    4. Nu vă mai plângeți și milogiți pentru trei puncte de parcă ati fi pierdut un campionat. Este decizia AJF-ului și trebuie respectată de toate echipele, indiferent de locul și poziția în clasament. Cum am mai spus-o și o repet: eu zic să ne vedem de joc și cel mai bun să câștige pe teren.

      Ștergere
    5. Pai tocmai aia este , stimabile, ca punctele le-am castigat pe teren !

      Ștergere
  2. cu japca inseamna in timpul regulamentar nu? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Romele tu ai jucat in meciul de la Godeni ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate ca si la alte echipe sunt adusi jucatori din alte localitati dar pe langa acestia majoritatea sunt din comunela respective si in general tineri care cresc pe linga acestia in timp ce la Godeni sunt din comuna doar trei jucatori care joaca mult mai bine decat cei platiti dar acestia sunt trcuti de 35 de ani si varsta o sa le reduca potentialul de joc iar in viitor nu se intrevede nimic.

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!