Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 27 martie 2016

Rezultatele etapei a 20

Vreme rece si in aceasta a 20 etapa( desi e ultima duminica din martie,) pe cele 4 terenuri unde s-au desfasurat meciurile etapei a a 20-a, odata cu trecerea la ora de vara.
  Derby-ul etapei a avut loc de departe la Vulturesti , unde se intalneau locurile 1 si 2 dar si la Godeni unde se intalneau locurile 3 si 4.
 La Godeni , doua reprize diametral opuse , daca dupa primele 45 de minute , oaspetii conduceau cu 2-0 , Godeniul a revenit extraordinar si a castigat cu 4-2 , revenind pe locul 3
 In celelalte meciuri , Hartiestiul invinge pe Boteni si paraseste ultimul loc , mai ales ca Vladestiul pierde  acasa cu Cotestiul!
  La Vulturesti lume multa si conditii bune de joc , pe un teren care se pare ca se va distruge curand , conditiile de la vestiare si suprafata de joc care se deterioreaza , demonstarnd ca Romania inca nu e pregatita pentru investitii si cand ele apar , ne batem joc de ele!!
  Revenind la joc , Lerestiul a inceput bine meciul preluind controlul la jumatate si atacand periculos in doua randuri prin Parvu si Lulea . Meciul nu e spectaculos , gazdele firav dar reusesc sa inscrie un gol frumos cu un lo peste portar din intreiorul careului mic. 1-0.
 Primul gol primit  in retur de Leresti si incepe cursa pentru egalare. Urmeaza 60 de minute de fotbal mult mai deschis cu Lerestiul in atac tot timpul , inclusiv cu fundasii si ocaziile incep sa curga la poarta gazdelor , Chiar daca nu au fost periculosi in fata portii lerestenii au irosit 5-6 ocaziii mari prin Aly Dragan , Marian Branescu , Lulea sau Sfart.
  Vulterestiul s-a aparat exact si a eneficiat pe langa noroc de , lipsa de luciditate a atacantilor leresteni.
In atac doar 2-3 contraatacuri pentru gazde si cam atat.
Se termina 1-0 ,cu Vulturesti in corzi, nemeritat dar in fotbal scorul e cel ce conteaza nu impresia artistica.
 Arbitraj foarte bun , asa cum ne-am dori la fiecare meci!
 Lerestiul pierde un tempo , dar e timp in play off pentru revansa!




19 comentarii:

  1. Macel la Godeni ! Bataie ca-n sapte pacate....

    RăspundețiȘtergere
  2. Intrbati pe Romel ce a cautat in tribuna in timpul meciului cand el trebuia sa fie in teren si sa inscrie goluri, nu sa rupa scaune si uluci de la gard. RUSINE CELOR CARE SUSTIN ASTFEL DE HULIGANI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur Romel o sa iti raspunda la intrebare , altfel spus , eu il stiu baiat de extrem un simt , nu cred ca ar face asa ceva. Si pana la urma ce macel a fost la Godeni?

      Ștergere
    2. Daca nu te ai ascunde sub anonimat as raspunde cu mare placere, dar cand nu stiu cu cine stau de vorba chiar nu o pot face...

      Ștergere
  3. Putea fi macel daca, dupa ce a primit cartonasul rosu nu era oprit si ajungea in tribuna cu uluca pe care a rupt-o de la gard.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din fericire se pare ca lucrurile nu au fost asa grave , dovada cele 2 etape de suspendare primite de Romel!
      Meciul de la Vulturesti a avut tensiune caci era vorba de lupta pentru locul 1 , dar a fost un meci fair play chiar daca suporterii din Vulturesti au jignit tot meciul jucatorii Lerestiului. Pana la urma ce se intampla peste gard nu trebuie sa intereseze pe jucatorii din teren! A deranjat atitudinea suburbana de la sfarsitul jocului a delegatului de la Vulturesti dar conflictul s-a stins rapid!

      Ștergere
  4. Bine ca sunteti voi lerestenii niste "sfinti"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Departe de a fi vreunul din seria asta "sfant". Am remarcat doar ca toate meciurile din ultima vreme ale Lerestiului au fost fair play ( in teren in primul rand) indiferent daca am castigat sau am pierdut ,si asta este meritul tuturor!

      Ștergere
  5. Decat infractori ca Liviu mai bine fara echipa de fotbal. Nu stiu de ce nu este inca arestat.

    RăspundețiȘtergere
  6. No.1 cu tot respectul dar ce este pentru tine grav daca a sarii gardul in tribuna in timpul meciului pentru a bate un spectator si a rupe o uluca de la gard pentru a o folosii ca arma de atac nu este grav. Hai sa nu mai incurajam HULIGANII. Referitor la suspendare nu cred ca este relevant deoarece pentru ca cei de la AJF au masuri functie de echipele de la care provin jucatorii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am rugamintea sa lasi un nume atunci cand scrii pe log , ne e mai usor sa comunicam si sa stim si noi cu cine stam de vorba. Ca si raspuns , eu am luat situatia asa cum a fost prezentatasi judecata de AJF. Nu am fost la Godeni si tot ce am aflat e de la voi de pe blog. Bineinteles ca orice actiune de felul asta este grava si nu isi are rostul, nu cred ca Romel e huligan la fel cum nici Liviu nu este . Sunt doar doi jucatori de fotbal ,unul activ ,altul reprezentativ ptr Cetateni , care pun pasiune si de multe ori pun prea multa ! faptul ca lucrurile nu au degenarat asta conteaza!
      Eu zic ca din asta trebuie sa invatam sa nu se repete!

      Ștergere
  7. No.1 regret faptul ca m-ai convins ca il aperi pe acest huligan. Daca te uiti pe atent pentru ce a ajuns in fata comisiei de disciplina o sa vezi ca scrie exact ce am spus eu, respectiv ca sarit gardul si a batut un spectator in tribuna. Faptul ca nu scrie de ce a urmat dupa ce a primit cartonasul rosu este normal ca pe arbitru nu l-a mai interesat era treaba organizatorului. Nu-mi dau numele de frica acestui huligan, pentru ca nu vreau sa ajung in locul spectatorului di tribuna de la Godeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi stiti mai bine ce s-a intamplat , dovada si ce a spus baiatul de la Valea Mare , clar ca Romel a facut lucruri reprobabile. Nu ii iau apararea , o poate face singur daca vrea, eu am semnalat doar pedeapsa primita si judecand dupa asta am considerat ca nu s-a intamplat nimic extrem de grav. Din ce imi spuneti voi acum , s-au intamplat mai multe pe teren si in afara lui , ceea ce e regretabil.

      Ștergere
  8. Am fost ca si spectator la meciul cu pricina, pentru ca Valea Mare a stat.Dupa parerea mea, acel baiat nu mai are ce sa caute pe un teren de fotbal, nu e diferenta intre el si celebrul Daniel.Totusi, decizia ar trebui sa o ia Sergiu,indiferent de valoarea baiatului brunet, care mi se pare mult peste medie.salutari

    RăspundețiȘtergere
  9. Sper ca primarul de la Godeni care este presedinte la AS GODENI sa nu-l mai primeasca pe acest individ la echipa pentru ca face comuna de ras.

    RăspundețiȘtergere
  10. Rolul lui NO 1 este sa medieze acest blog si nu sa incrimineze pe adversarul unuia sau altuia. El n-a fost la meci sa spuna ce de fapt toti evitati sa spuneti.... Adevarul ! Va spun eu : un spectator l-a injurat de toata familia si neincetat pe Romel. El n-a mai suportat si a sarit gardul sa-l arda pe respectivul... Dar oare vina nu este de ambele parti ? Acel spectator , cu o calitate de oficial, nu merita si el suspendat ? In esenta nu este decat un sport dar in realitate se pare ca este un tarm de exprimare a neputintei si al frustratilor de orice gen . Potoliti-va !

    RăspundețiȘtergere
  11. Remus, marlani sunt peste tot in tribune,la ce spui tu ar insemna ca Sumudica, Chipciu, Muresan, etc sa-si ia pistol la ei, ca de batut nu pot sa ii bata pe toti. Nu stiu daca era oficial sau nu,cat timp nu era pe foaie si era in tribuna e un simplu spectator.

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!