Campionat 2016-2017

Translate

luni, 23 mai 2016

Etapa 1 din play -off .Nebunie la Leresti!

     Etapa nebuna , aceasta prima prezenta a echipelor din liga a 5-a Nord in play-off.
   Daca stiam ce nebunie se va isca duminica la Leresti ,mai ca imi amanam plecarea cu cateva zile.
Desi mi-as fi dorit din suflet sa fiu prerzent la jocurile din play-off, am sperat ca Lerestiul va face un joc un si ca nu va avea probleme cu AS Godeni , mai ales dupa meciul din campionat.
   Dar cum socoteala de acasa nu se prea potriveste cu cea din targ , Lerestiul , desi a inceput bine , s-a vazut condusa cu 2-0 incadin minutul 30 , de catre AS Godeni , prin golurile lui Romel si al lui Cioaca. Cu nervii intansi , de cateva etape bune , Aly Dragan a cedat la o decizie a arbitrului ( un cartonas galben aratat lui Suseanu) si a primit in mai putin de 1 minut 2 cartonase galbene pentru proteste. O decizie acoperita de regulament , dra extrem de drastica avand in vedere ca si altii o fac si nu se aplica.
   A fost momenetul cand nervii lui Aly au cedat si a lovit arbitrul ( un gest pe care il regreta) anuland orice sansa a gazdelor de a intoarce rezultatul, Arbitrul a fluierat sfarsitul jocului , cel mai probabil un 3-0 la masa verde pentru oaspeti , si o sanctiune destul de drastica lui Dragan.
  De partera cealalta , sansele gazdelor la locul unu s-au micsorat , dar prin egalukl surpriza realizat de Cetateni la Vulturesti , se vede ca lupta , chiar daca intre 4 echipe. ramane extrem de ascutita.
  Godeniul , fara mari merite vis a vis de victoria de duminica, trece pe locul doi , si spera la fel ca celelalte combatante la locul 1.
 Deja play-off-ul se anunta captivant!


Iata si clasamentul dupa prima etapa din play off:


1 A.S. VULTURUL VULTURESTI 1 0 1 0 3-3 26p -2 

2 A.S. GODENI 1 1 0 0 2-0 24p +3 
3 A.S. LERESTI 1 0 0 1 0-2 22p -3 
4 A.S. CETATENI 1 0 1 0 3-3 20p +1

24 de comentarii:

  1. Dupa cum am spus in alt comentariu faptele sunt tratate in functie de relatiile echipelor nu de gravitatea acestora. Pacat ca un fotbalist ca Draga nu se afirma prin joc ci prin aceasta atitudine agresiva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adevarat , necugetat si lipsit de scuze gestul lui Aly. Insa m-am uitat si eu pe filmare si modul in care arbitrul l-a vanat pe Aly pentru a il elimina si cat de usor a acordat cartonasul galben la Suseanu sunt lucruri pe care un arbitru cu oarece experienta si talent le-ar evita , m-ai ales nivelul acesta

      Ștergere
    2. Nu mi se pare deloc acordat usor cartonasul galben pentru fault, se vede clar si pe video ca nu are absolut nicio treaba cu mingea decat oprirea adversarului si intr-un mod destul de brutal. Galben corect acordat din punctul meu de vedere... bafta P.S cat despre merite No.1 cred ca doar noi avem merite nu altcineva. La 2-0 min 40 si un joc destul de solid plus ca nu mi aduc aminte vreun sut pe poarta din partea lerestiului...

      Ștergere
    3. Romel , pana la urma e obstructie ,se pune in fata ta , poate da , sau poate sa nu dea galben , el decide dar pe Aly poti sa spui ce vrei , l-a vanat! Se vede ca abia astepta sa ii dea galben ! Cat despre joc , eu spun din cele auzite, si nu te pot contrazice! Bafta!

      Ștergere
    4. Mă surprinde faptul că sunteți foarte afectați de cele trei puncte pierdute la meciul cu Godeniul, că ați jucat extraordinar...că meritați victoria... și nimeni nu a încercat să-l apere pe Aly: jucătorul, colegul vostru, golgeterul echpei, omul care a venit să ajute această echipă cu trup și suflet ca și ceilalți: Mădălin, Sică, Claudiu.....Poate s-au implicat părea mult și au pus mai mult suflet decât unii dintre voi pentru această echipă și nu era cazul. Nimeni nu a sărit în apărare lui Aly, aici mă refer în primul rând la jucători și antrenori. Ceea ce a făcut este regretabil și nu trebuie să se repete pe un teren de fotbal, dar poate trece printr-un moment greu al vieții și ar trebui ajutat și sprijinit nu de suporteri ci de VOI. Duminică toții lereștenii au aruncat cu pietre în el și în ceilalți străini, suporteri, oficialități și chiar unii dintre jucători, nimeni absolut nimeni nu a zis o vorbă de bine pentru Aly. S-a văzut că băieții din Dragoslavele sunt străini. Am auzit cuvinte grele la adresa lor, ca de ex.:să plece veneticii...ciobanii din Dragoslavele, mercenarii, nu avem nevoie de străini.......etc. cuvinte greu de exprimat și reprodus. UITAȚI că Lerștiul e pe locul trei și datorită celor din Dragoslavele, uitați că acești băieți au venit să vă ajute, poate s-au certat cu colegii, prietenii lor din Dragoslavele pentru voi, ASTA trebuie remarcat nu că ați pierdut voi trei puncte amărâte, care după jocul prestat mai mult nu meritați.
      Dacă ar fi fost unul de-al vostru nu cred că ați fi reacționat așa.
      BĂIEȚI VENIȚI ACASĂ CĂ NU SE MERITĂ!

      Ștergere
    5. Imi pare rau dar te contrazic. Ali a facut un gest nefiresc si a fost pedepsit ca atare , dar nu-i adevărat ca nu l-a aparat nimeni. Are toata susținerea noastra, necondiționat si pana la capăt. Nu arunca păreri personale fara suport. Ali , ca si ceilalți sunt de admirat si nimeni, niciodata n-o sa-i apostrofeze. Venind la Leresti au adus valoare si ambiție, caracter si determinare , recunoscute de toata lumea... doar sunt niste campioni ! Poate la anul o sa va faceti din nou echipa si ei se vor întoarce, dar pana atunci ei sunt jucătorii noștri si suntem alaturi de ei indiferent de situație...

      Ștergere
    6. În primul rând nu sunt păreri personale. Duminică s-au aruncat vorbe grele spre Aly și ceilalți băieți din Dragoslavele care joacă la Lerești și nimeni absolut nimeni nu a fost alături de ei cum spui tu. Pe suporteri încerci să-i înțelegi, dar nu mi s-a părut normal ca proprii colegi să-i apostrofeze și să le reproșeze anumite lucruri. Până la urmă a fost un meci de fotbal pe care l-au pierdut de o manieră rușinoasă și nimic mai mult.
      Acum la cinci zile de la meci au de toate: caracter, determinare, valoare, sunt campioni.... degeaba, trebuia să fiți alături de ei duminică când aveau nevoie de voi, nu acum pe blog, E TÂRZIU.

      Ștergere
    7. daca e tarziu si baietii sunt lezati ar spune-o ei! Pana una alta , noi jucatorii ne cunoastem intre noi si stim sau simtim cine ne e aproape la greu. Iar baietii din echipa AS Leresti , indiferent de unde sunt ,primesc respect si prietenie in primul rand. Cum nu faci parte din aceasta echipa nu ai sa intelegi , dar il poti intreba pe Madalin , pe Sica , pe Aly , pe Bobi.... Nu cauta scuze la greselile comise in exprimarea celor din jur.............

      Ștergere
    8. Vorbești din auzite, s-a văzut duminică respectul pe care l-au primit din partea colegilor, ei au fost primii care i-au huiduit. Am vorbit cu Sică, Mădălin... și mă întrebau: de mine au zis ceva? Te înțeleg să le iei partea colegilor tăi și e normal, dar tu vorbești la rece despre respect și prietenie ei au vorbit la cald și-ți spun eu, nu au făcut-o într-un mod civilizat, "respectul și prietenia" au fost pe ultimul loc.

      Ștergere
    9. tu nu intelegi. colegii mei carora le iau partea sunt toti ce care joaca la AS Leresti. Madalin , Sica , Aly stiu asta. Repet , daca baietii sau simtit lezati sau deranjati sa o spuna ei! Si nu aici ci direct antrenorului! Pe de alta parte iti respect parerea si e normal ca eu sa vorbesc din cele auzite nefiind prezent la meci , stiu cat tii la Aly si crede-ma , inteleg si ambitiile dintre voi baietii de la Dragoslavele si Godeni. Daca au fost probleme sper ca baietii sa le rezolve , nervii pot ceda la fiecare dintre noi. Vorbim mai multe la meciul cu Cetateni ! Te astept cu o bere ;)

      Ștergere
  2. Adică fără mari merite ? Era 2-0 .... voiai mai mult în minutul 30 ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles , 1-0 ptr Leresti ;) . Am spus "fara prea mari merite" referitor la joc si la faptul ca mai erau 60 de minute de joc....


      Ștergere
  3. Ar trebui suspendat cel putin 2 ani,dar cei din Leresti au om in conducerea AJF si nu se va intampla asa ceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. usor e sa arunci cu pietre...., bucurati-va ca aveti unde sa va spuneti of-urile si cu cine , nu are nic o legatura omul cu pedepasa!

      Ștergere
  4. Tu Romele cit meritai pentru ce ai facut in meciul cu Cetatenii

    RăspundețiȘtergere
  5. No.i nici cand ai video nu recunosti ca a fost de Galben ? ... mai zici ca arbitrul nu a fost corect .. a fluierat si la ei si la voi .. tot ce a fost... Plus ca .. am inteles ca lui Aly i-a zis de la inceput sa fie atent ca ii da ROSU ... asa se auzea pe margine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu intru in polemica , nu resusesc nici aia cu 10 reluari de la procesul etapei sa spuna daca are dreptate sau nu arbitrul. Ideea e ca daca l-a atentionat pe Aly , insemana ca avea ceva cu el de la inceput! Restul e deja istorie , mortul de groapa nu se intoarce , raman 3 puncte extrem de importante castigate de Godeni la Leresti si sansa la locul 1 pentru toate cele 4 echipe! Bafta tuturor

      Ștergere
  6. Gică, se vede clar faptul că ești plecat și vorbești subiectiv despre un joc pe care nu l-ai văzut și îl comentezi doar din auzite. Mai bine că ai plecat și nu ai asistat la cea mai rusinoasă înfrângere din ultimii ani a Lereștiului, din toate punctele de vedere și în teren și la masa verde. Crede-mă am fost pe teren și știu ce spun, lucru confirmat și de colegii tău, care ar fi vrut să fie în locul tău. Nu știu cum spui tu: nemeritat 2-0 în minutul 30, dacă ar fi fost aruncat un prosop pe teren, aproape toții jucătorii din Lerești ar fi cerut taime-out, erau sufocați, întreabă-i și ai să te convingi. Poate Aly a simțit momentul prost prin care treceați și a aruncat prosopul. Nimeni nu a contestat rezultatul din teren: jucători, spectatori, viceprimar, conducătorii voștrii....etc. poate la tine au ajuns alte informații și nu știm noi. Cred că ar trebui să vorbești mai mult despre faptul că ceea ce s-a întâmplat la LEREȘTI în minutul 40 nu ar trebui să se întâmple pe un niciun teren de fotbal din România, indiferent de miză sau orgoliile unor sau altora. Apropo de joc, crezi că făceați mai mult în zece oameni, decât ați reușit în 11 ? Mă îndoiesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E greu de spus ce s-ar fi putut face in 10 oameni , vorbim degeaba acum.Eu nu am contetsta rezultatul si dac ai fi citit atent postarea , nu i-am luat partea lui Aly ( care sincer vorbind e unul din cei mai sufletisti si talentati baieti)incriminand gestul sau evident. Nimeni nu afacut altceva. Despre restul s-a vorbit la comisia de disciplina unde pedeapsa a fost pe masura faptelor. Ironia "fina "cu prosopul aruncat pastreaz-o pentru sfarsitul campionatului cand sper ca una din noi ( Leresti sau Godeni) sa termine pe locul 1 in detrimentul celor de la Vulturesti. Asta daca nu face vreo surpriza Cetateniul si" ne ia fata ";)

      Ștergere
    2. Si inca ceva , daca tot ai jucat fost in teren la meci , te poti semna sa stim si noi cu cine am vorbit! Colegul tau Romel , are respectul meu pentru ca de cand am infiintat acest log , s-a semnat asumandu-si comentariile si polemicile. Bafta!

      Ștergere
    3. Dacă aș comenta la fiecare etapă cu siguranță m-aș semna, e foarte simplu să scrii un nume, nu cred că e important dacă te semnezi sau nu, eu cred că e mai important ceea ce scrii. Am scris câteva rânduri doar atunci când nu mi s-a părut corect ceea ce scrii, când am considerat că nu ești obiectiv și atunci când poate ai comaentat niște evenimente/fapte doar după niște informații subiective/greșite, din auzite.

      Ștergere
    4. Adevarat e foarte important ccea ce scrii ,asta e si motivul pentru care acceptam orice opinie decenta chiar daca in contradictie cu noi. Sincer ma bucur ca esti alaturi de noi , orice parere pertinenta este utila si orice informatie utila e binevenita. Totusi ar fi fost frumos sa ne cunoastem intre noi.... Astept cu interes ceva informatii de la meciul vostru de maine!

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!