Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 5 iunie 2016

Rezultate etapa a 3-play off

Etapa a 3-a din play off , a adus rezultate interesante si asa cum preconizam , o lupta mai stransa pentru primul loc.
 Astfel , la Godeni , gazdele au transat jocul in favoare lor inca din prima repriza , la fel cum si Lerestiul a facut-o.  Godeniul s-a apropiat la un punct de lider si prin victoria de azi e favorita la locul 1 , Lerestiul cauta sa isi asigure locul 3 si , printr-o minune , poate spera si la locul 1.
  La Leresti ,o sambata  frumoasa dar capricioasa de inceput de vara , cu doua echipe dornice de puncte pe teren neasteptat de bun.
 Gazdele in lipsa de efectiv ,fara nu mai putin de 7  titulari, se bazau pe revenirea capitanului si a lui Mada, sperand la victorie. Victorie care a si venit in urma unui joc exact si bun .
 Prima repriza , Lerestiul a inscris prin Radu Marin din 11m , dupa un fault la  " Crouch" 1-0. Urmeaza bara lui Mada la o lovitura de cap , urmata de golul aceluiasi Madalin cu capul la o eroare a portarului gazdelor 2-0. Cetateniul incearca ceva pe contraatac si are doua bari , dar fara mari emotii pentru gazde.
  Repriza a doua , Lerestiul continua jocul bun , in ciuda efectivului redus , si inscrie prin Marica si Pascu , ducand scorul la 4-0. Oaspetii au si ei o ocazie , sut langa bara respins in corner , dar cam atat, in timp ce Lerestiul mai rateaza 2-3 oportunitati mari de a majora scorul.
  Un 4-0 corect dupa parerea mea , un arbitraj un si un meci curat fara faulturi sau alte incidente.
 O banca de rezerve si suporteri ai Cetateniului zgomotosi cu limbaj suburban , dar in teren doar ambitie si respect intre jucatori!

Iata si Clasamentul dupa etapa a 3-a:
1 A.S. VULTURUL VULTURESTI 3 1 1 1 8-6 29p -2
 2 A.S. GODENI 3 2 1 0 9-4 28p +4
3 A.S. LERESTI 3 1 0 2 4-7 25p -3
 4 A.S. CETATENI 3 0 2 1 6-10 21p -1

 Astept informatii despre jocul de la Godeni, pana atunci , maine , atentie mare cu cine votati! S-ar putea sa iasa!!!! ;)

6 comentarii:

  1. La Godeni un joc bazat pe ambitie desfasurat pe un teren foarte bun. Doua reprize diametral opuse, prima repriza apartinand Godeniului in totalitate, in schimb repriza secunda apartinand celor din Vulturesti bazata pe caderea fizica a celor din Godeni si totodata ambitia adversarului. Un arbitraj destul de bun O victorie meritata din punctul meu de vedere. bafta tuturor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari Romel , asa cum spuneam , sunteti favoriti la locul 1 si datorita programului , desi ultimul joc are loc la Vulturesti. Dar toate 3 echipele de pe podium mai au sanse teoretice la locul 1 , desi Lerestiul joaca doar pentru locul 3. Bafta!

      Ștergere
    2. nu cred cu tarie ca suntem favoriti, desi prin jocul rezultatelor inainte de ultima etapa am putea fi deja campioni.

      Ștergere
    3. ca si voi , Lerestiul isi joaca sansa si in cazul unui rezultat un duminica cu voi , si un rezultat un al Cetateniului acasa cu Vulturesti , lupta poate deveni extrem de palpitanta.

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!