Campionat 2016-2017

Translate

miercuri, 2 noiembrie 2016

Nevoia de mai bine!

       Cand ajungi la Godeni si vezi tribuna impozanta , portile noi , terenul destul de ok , gandul te duce la un stadion cochet , pregatit pentru competitie , asa cum de altfel e si normal sa fie.
  Ajuns la Godeni , am vrut sa ma alatur echipei pentru a ne schimba impreuna la vestiare , insa baietii se schimbau langa microbuz.
    Nimic extraordinar in asta , un lucru devenit normal in ultimii ani , in lipsa infrastructurii sau a interesului local. Din pacate , sufera jucatorii sau arbitrii , nevoiti sa se schimbe prin tufisuri sau in masinile personale. Mai rau e cand ploua sau ninge!
    Duminica a fost o zi excelenta de fotbal , soare si racoare , dar nu intotdeauana este asa, mai ales ca fotbalul se joaca mai mult primavara si toamna , atunci cand vremea este capricioasa.
   Ar trebui ca AJF-ul sa puna piciorul in prag si sa nu mai omologheze terenurile care nu dispun de cel putin o camaruta in care sa te poti schimba. Echipe ca , Bughea , Godeni , Schitu sau Vladesti , comune care totusi dispun de fonduri , ar putea sa amenajeze si pentru oaspeti un spatiu decent , unde sa se poata schimba.
   Un alt lucru ar extrem de important dar si de decent ar fi un minim de 3 mingi de calitate la fiecare echipa! Duminica la Godeni , din cele 3 mingi , doua eraa desumflate,  numai una buna de joc, dar sia ceea pierduta adeseori peste gard, la alte echipe , unele mingi par trecute prin multe sezoane , si cred eu ca un 300 de lei pentru 3 mingi nu e un efort extraordinar pentru nimeni!
  Sunt multe de imbunatatit la nivelul acesta in fotbal dar mai ales in societate. Schimbarile apar , numai atunci cand ti le doresti si sunt benefice tuturor. Totul e sa vrem si sa spunem ce dorim. Ar trebui sa profitam de campaniile electorale , de relatiile avute "mai sus" si sa cerem ,sa ne ducem catre mai bine , caci cei ce vor beneficia de aceste lucruri vor fi mai ales copiii nostrii.
 Asa cum ii educam asa ii vom avea!
 La Leresti e nevoie de continuitate in proiectul "Parc" , terenul de joc avand nevoie de un gazon decent si mai ales de a fi nivelat , portile ar trebui aduse si ele la standard atat ca marime cat si ca grosime , dar si o  mica tribuna acoperita  in care oamenii sa poata viziona meciul feriti de ploaie.
 Lucruri normale , pot parea investitii extraordinare dar nu sunt , sunt doar investitii in viitor , care pot fi realizate renuntand la alte investitii inutile sau atragand fonduri europene. Asta tine de edilii locali si de cei ce se ocupa de fenomenul fotbalistic fiindca atat timp cat nu cei , nu ti se va da!!!!

P.S.
 Spre rusinea noastra , nici municipiul Campulung nu beneficiaza de un teren sintetic municipal , de dimensiuni normale , de care sa poate beneficia toate grupele de copii si juniori , atat pentru competitie dar mai ales pentru antrenamente. O astfel de investitie care sa se realizeze pe terenul 2 al municipalului Campulungean ,( daca se poate si cu nocturna), ar aduce municipiului nostru mult ai multi copii catre sport, dar si suporteri la divese meciuri.
   Chiar e nevoie de mai bine!!!!!




2 comentarii:

  1. Intradevar mai sunt lucruri de facut si la Leresti dar s-a inceput cu vestiarele lucru care arata grija fata de jucatorii propri cat si de adversari. Felicitari administratiei locale de la Davidesti care au facut o baza sportiva moderna cu suprafata de joc buna , vestiare, tribuna si imprejmuire frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa ar trebui sa fie. Macar vestiare sau daca se poate si gazon bun excelent

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!