Campionat 2016-2017

Translate

miercuri, 7 decembrie 2016

Victoria din cupa sau lupta contra ilegalitatilor

 Daca in liga a 5-a , seria nord , jucatorii se cunosc in mare parte intre ei si este destul de greu sa evoluezi pe "fals" , in liga a 4-a , se pare ca asta a devenit opractica din ce in ce mai" trendy".
 Fotbalul calitativ a scazut enorm in ultimele doua decenii, iar numarul de echipe s-au rarit in asa masura incat liga a 4-a  mai are doar 16 echipe, , iar din 4 serii de liga 5 , mai sunt doar trei si acelea incomplete!
 Revenind la practica din liga a 4-a de a folosi jucatori nelegitimati , exemple fiind Rucar , Berevoiesti , Slobozia, nu putem decat sa realizam lipsa jucatorilor de oarecare calitate . Echipelel de liga a 4-a folosesc fie jucatori din liga a 5-a fie jucatori legitimati la alte echipe.
Din pacate cei care joaca sambata in liga a 4-a joaca si duminica in lia a 5-a si implicit realizarile lor sunt semenificativ scazute.
 In Cupa Romaniei, Lrestiul a primit vizita celor de la Slobozia, o premiera pentru ambele echipe. Din pacate pentru oaspeti , am recunoscut cativa jucatori de pe la DLR sau Bradu si am constat ca Slobozia joaca cu jumatate de echipa pe fals. Ca au castigat in teren e ok , diferenta a fost evidenta , dar ca au trisat , alegand sa joace cu nu mai putin de 5 jucatori pe fals e o infractiune si se pedepseste ca atare.
 dDegeaba au venit conducatoriii celor de la Slobozia cu 1000 Ron , degeaba au amenintat , degeab au plusat la 2000 RO, Lerestiul a ales calea curata si cinstita.
 Indrumam si celelalte echipe sa faca la fel, stim ca nu exista potential de jucatori dar chiar si asa , fiecare echipa trebuie sa se descurce sau sa renunte!
 Anul acesta Lerestiul nu a avut banii necesari pentru a viza carnetele tuturor jucatorilor. Cateva carnete au ramas nevizate , printre care si a lui Seica. Baiat serios si muncitor, Seica a venit la fiecare joc , pregatit sa intre in teren. Din pacate pentru el , antrenorul Lerestiului a preferat sa nu faca inlocuiri decat sa fie in ilegalitate , pentru a respecat spiritul jocului./
  In meciul cu Boteni , Lrestiul stia ca un jucator este pe fals. In ciuda rezultatului de egalitate Lerestiul a preferat sa nu faca contestatie , tocmai pentru ca acel jucator nu a facut diferenta!
 Va intreb pe voi ce parere aveti des[pre echipele care folosesc jucatori pe fals pentru a a vea rezulatate ?????

11 comentarii:

  1. Rucarul este selectionata ligi a 5-a. Mai bine pierd pe bune decat sa castig pe fals. Sarbatori fericite !

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce sa nu faceti contestatie ? Nu am inteles . Atunci nu ar fii trebuit sa faceti nici in cupa . Nu stiu ce sa zic . Eu in locul vostru as fii facut daca eram 100% sigur ca o sa castig . Le dadea amenda si aia era . Aveati cu 2 puncte in plus

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut informatia ca un jucator de la Boteni ar fi jucat pe fals , din ce am vazut in teren , in afara de cei doi jucatori din atac, restul nu prea au facut diferenta. Ambitiosi dar cam atat, terenul greu si ghinionul facand sa pierdem cele 2 puncte ramase in joc. Nu merita depusa contestatia tocmai pentru ca nu eram siguri de acel jucator dar mai ales pentru ca el , jucase modest!

      Ștergere
    2. Am inteles . Bafta in continuare

      Ștergere
  3. Mai toate echipele fac asta. Ar trebui marite amenzile dar nici asa nu se potolesc. Platesc primariile si gata. Ar trebui penalizate si cu puncte....

    RăspundețiȘtergere
  4. Unii doar in cupa nu dau exemple . Aceia din campioanat care folosesc jucatori pe fals ar trebui sa dea informatia mai departe la celelalte echipe si iti garantez ca nu mai folosesc asa ceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aici sunt de acord cu tine! avem cel mai efcient si rapid mod de a ne informa intre noi si trebuie sda il folosim. Chiar preiau ideea ta si propun ca echipele care fac contestatie sa spuna si pe blog ce jucator a fost subtituit si cu cine ( daca se poate)!

      Ștergere
    2. Cel mai bine ar fii asa . Aici toti au posibilitatea sa urmareasca ce se intampla . Sau aproximativ toti

      Ștergere
  5. Adica sa stie echipa x a folosit 1-2 jucatori pe fals . La adversare ma refer sa spuna . Si ar rezolva problema pana la urma

    RăspundețiȘtergere
  6. O intrebare. In liga 5 se pot imprumuta jucatori ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imprumutati unde sau de unde? Indiferent de imprumut ei trebuiesc legitimati la echipa la care vor sa evolueze. Împrumutul se refera strict la proprietatarul jucatorului nu la echipa la care poate juca

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!