Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 19 martie 2017

Agonie si extaz la Leresti . --rezultatele etapei a 17-a

Etapa a 19-a a adus rezultate scontate dar si cateva surprize cel putin ca si scor. Multe goluri ,o medie nebuna de 5.5 goluri/ meci!!!!   Iata rezultatele:

 C.S. MIOVENI 3---A.S. FLACARA BOTENI = 4 - 3 ( 2-2)
A.S. PARTIZANUL VLADESTI ---A.S. DRAGOSLAVELE =3 - 1 (1-0)
A.S. LERESTI A.S.--- SC. DE FOTBAL GICA RETEVOESCU = 4 - 3(2-3)
 A.S. RAPID DAVIDESTI  ---A.S. PETROLUL HIRTIESTI =7 - 0 (3-0)
 A.S. GODENI ---A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT= 4 - 1( 2-0)
 A.S. VULTURUL VULTURESTI--- A.S. UNIREA BUGHEA DE JOS =3 - 0  (2-0)

AS Mioveni castiga greu pe final cu Flacara Boteni , oaspetii fiind aproape de o surpriza in aceasta etapa in timp ce Partizanul Vladesti castiga usor meciul cu Dragoslavele .
 Davidestiul face scor cu ultima clasata , iar Godeniul nu iarta pe Valea Mare si le administreaza 4 goluri. Vulturestiul invinge la scor pe Bughea , toate aceste trei echipe tinand aproape de primele trei locuri.
 AS Cetateni si AS Schitu au stat in aceasta etapa!

La Leresti , vreme buna de fotbal , un vant  rece insistent si deranjant venit din varful muntelui si doua echipe dispuse la efort si cu dorinta de victorie. Lume multa , mici si bere , arbitraj de liga I, toate cele necesare unui meci spectaculos . Si a fost!!!
  
Ca de obicei , gazdele au cautat formula optima de start ,cu Sitaru in poarta ,improvizand pe linia de fund cu Parvu fundas dreapta , Marica fundas central ,alaturi de Vlad Popovici ,Suseanu fundas stanga la mijloc cu Mahu , Iulica , Branescu si Tanase , si in atac cu Romel si Flavius.
 Meciul a inceput in nota de dominare a oapsetilor care au beneficiat de un vant puternic din spate si au incercat sa se apropie cat mai mult de poarta gazdelor.  In minutul 16 , la o minge ridicata de vant , portarul gazdelor apreciaza gresit traiectoria si faulteaza atacantul oaspetilor , 11m , si 0-1.
 Lerestiul reia jocul calm , si in minutul 20 beneficiaza la randu-i de un penalty la un fault in careu asupra lui Flavius, lovitura de pedeapsa  fiind executata de Romel in bara , si ramane 0-1. Nu trece un minut si la faza urmatoare , Vlad Popovici e depasit de minge si faulteaza la 18m , lovitura libera fiind fructificata elegant peste zid cu toata opozitia portarului 0-2.
Lerestiul fierbe , jucatorii isi pierd luciditatea dar strang din dinti si lupta , in  minutul 32 , reducand din handicap prin Catrama dupa o centrare a lui Mahu 1-2. Cu  moralul ridicatt Lerestiul se arunca in atac cautand egalarea binemeritata dar oaspetii sunt periculosi pe contraatac ajutati si de vant si in urma fault  in mariginea careului   de 16 m ,  Vlad Popovici primeste al doilea cartonas galben si este eliminat , Lerestiul ramanad in 10 jucatori . Oaspetii lovesc din nou in urma acestei lovituri si inscriu cu capul din 6m: 1-3. Lerestiul reia atacurile si reuseste in min 43 sa inscrie prin Branescu cu un sut de la 16m din voleu , fara sanse pentru portar 2-3 si pauza gaseste echipa oaspete in avanatj si cu un om in plus in  teren.
   Repriza secunda e una de poveste , despre cum se castiga un meci cu sufletul si cu ajutorul publicului . 
 Lerestiul incepe in ataca si tine mingea in jumatatea adversa si face uitat omul lipsa , oaspetii vand atacuri sporadice pe contraatac.. In minutul 70 , portarul gazda degajeaza lung , iar Cristi Tanase suteaza direct in vinclu fara preluare 3-3. 
 Lerestiul cauta victoria si mai are o ocazie uriasa la bara lui Iulica dupa o lovitura de colt , in timp ce oaspetii pot sa incheie meciul cand rateaza pe contraatac cand atacantul oaspetilor suteaza din pozitie de 1 la 1 in portar. Tanase mai iroseste doua lovituri libere , Mahu inceraca o foarfeca in minutul 90 , iar cand nimeni nu mai spera, in minutul 92 , Iulica centreaza in fata portii , iar portarul oaspetilor gafeaza scapand mingea in poarta :4-3. Mai trec 3 minute si meciul se incheie co o victorie meritata a gazdelor care schimba liderul si arata ca in acest sezon ramane una dintre cele mai bune echipe din serie !!!
  
 Urmeaza o deplasare dificila la Hartiesti , unde mereu am avut parte de meciuri dificile!

2 comentarii:

  1. Smecheresc arbitrajul de la Leresti! Se vedea ca nu are chef de alergat il prindea faza departe.Si-l mai injuram pe X sau Y... Asistentii pe faza mereu ! oricum frumos meci !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat , nu stiu daca smecheresc sau doar superior a ceea ce vedem de obicei in liga a 5-a , dar a impus respect si a judecat corect majoritatea fazelor.

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!