Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 14 ianuarie 2018

An nou 2018 cu program de vara!

   La Multi Ani tuturor in noul an 2018!
        Lasand in spate un 2017 cu bune si rele ( despre care vom mai povesti) , inceputul lui 2018 anunta cea mai mare pauza competitionala din istoria recenta a competitiei judetene pentru seria Nord.
  Tocmai intrunita pe 12 Ianuarie , comisia AJF , a judecat asa cum a facut-o in multe randuri , fara sa gandeasca , la un sezon 2018 care sa se termine tocmai in ultima duminica de iunie cand caldura va fi insuportabila!


 Mai mult decat atat, fara sa intrebe echipele angrenate , a decis ca seria Nord sa inceapa returul tocmai in luna APRILIE , dupa ce turul s-a incheiat devreme , la jumatatea lui Noiembrie! O pauza de iarna  de 4 luni si jumatate , in care echipele angrenate in seria nord nu pot decat sa se plictiseasca sau sa uite efectiv cum e sa joci oficial!!!!!
   Decizia de a incheia sezonul tocmai la sfarsitul lui Iunie pe 26-Iunie , nu e deloc inspirata , multi din jucatorii implicati fiind ocupati cu examenele scolare , ca sa nu mai vorbim de caldurile toride din ultimii ani. Avand in vedere ca startul de sezon nou pe 2018-2019 se va da cel mai probabil la jumatatea lui august ca in ultimii ani , ramane o pauza de 1 luna si jumatate de vara in timp ce la cea de iarna s-au mai adaugat 3 luni!!!!
 Parerea mea este ca ar fi mult mai bine sa incepem pe 3-Martie ca celelalte echipe si sa incheiem mai devreme pe 3-Iunie , avand o vacanta de vara normala si linistita!
    Nu stiu ce parere aveti voi , dar pe mine ma uimesc aceste decizii , si sunt chiar curios cum vedeti aceasta programare din seria Nord!
   Astept parerile voastre !!!

   In alta ordine de idei , Lerestiul s-a reunit in a doua duminica din an , avand programat un amical contra celor de la Stanesti Corbi , dar frigul de afara (-6 grade) a facut ca oaspetii sa renunte la deplasare , Lerstiul disputand un clasic " Tinerii- Batranii " , intens si presarat cu glume, o victorie la limita a "Batranilor " dar miscarea a fost binevenita.

Multumim pentru ceaiuri si incurajari minunatilor prieteni ce ne sustin duminica de duminica!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!