Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 4 februarie 2018

Primul amical , prima victorie, Colibasi - Leresti =0-2


  Duminica  4-02-, pe o vreme excelenta ptr fotbal , Lerestiul era sa rateze primul amical al lui 2018, contra celor de la Colibasi, din lipsa de efectiv.  Dar asta nu ne impiedica sa multumim gazdelor pentru conditiile excelente de joc , dar mai ales pentru fair play-ul din timpul jocului si de dupa meci!
    Chiar daca Flavius, Suseanu , Ilie , Radu sau Bobi au lispit, chiar daca Aly a zis pas sezonul acesta , Lerestiul l-a readus pe Nica si a onorat invitatia celor de la Colibasi , pe ultima suta de metrii.
           La Mioveni ,  pe sinteticul de la grup, Lerstiul a inceput curajos jocul si din minutul 5 , a deschis scorul prin Romel dupa o pasa a lui Branescu , 0-1.
 Tot Lerestiul e la conducerea jocului , gazdele de la Colibasi avand o singura ocazie ( adevarat uriasa) la sutul in transversala a capitanului. Oapsetii mai rateaza doua oportunitati de a se distanta pana la pauza , dar scorul ramane 0-1.
   Repriza secunda , mai echilibrata ca prima , aduce tot Lerestiul in prim plan , Romel , Tanase sau Sfart ratand din pozitie de 1-1 cu portarul. Colibasiul replica prin acelasi capitan , cu un sut periculos , dar si cu o bara din lovitura libera. Ultimele 10 minute , sunt grele , ambele echipe acuza oboseala fizica , dar chiar si asa dupa o ratare a lui Sfart , acelasi jucator inscrie la ultima faza din centrarea lui Tanase. Se termina 0-2 , un joc neasteptat de bun al Lerestiului , gazdele putin obosite dupa jocul de sambata , dar chiar si asa , Lerestiul a bifat un joc bun si un bun exercitiu pentru returul ce va incepe peste 2 luni !!!!
     
Inca odata , trebuie remarcat ca terenul bun si adversarul pe masura , au dus la un joc echilibrat si eficient , de unde CLAR , nevoia unui gazon decent  la Leresti!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta. E Fotbal!