Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 11 martie 2018

Inter Campulung- AS Leresti 2-2(2-2) in penultimul amical inaintea returului

 Vremea buna de afara , ne-a adus pe toti la stadionul municipal , unde pe terenul 2 am disputat amicalul amanat de saptamana trecuta contra celor de la Inter Campulung.
 Terenul destul de bun ,avand in vedere zapada de saptamana trecuta , a necesitata totusi un mare efort din partea jucatorilor asa ca meciul nu a fost unul spectaculos , mai ales ina doua jumatate a lui cand benzina s-a terminat pentru ambele echipe.
  Si Inter Campulung si AS Leresti au evoluat fara rezerve , lipsa unei baze de selectie locale , lasand ambele echipe fara prea multe alternative.
 Prima repriza , a fost si cea in care s-a marcat , a inceput bine pentru Leresti care a marcat in primul minut de joc , cand Sfart a profitat de iesirea gresita a portarului advers si a pasat pe langa , mingea respinsa de Taru fiind impinsa in poarte de Branescu 0-1.
 Lerestiul sta bine in teren si construieste frumos , in timp ce Inter incepe sa impinga jocul catre poarta oaspetilor. prin minutul 15 , la o faza care nu anunta mare lucru , mingea nu este respinsa corect de Iulica ajunge la atacantul gazdelor care suteaza in plasa laterala de la 10 m 1-1.
 Se joaca deschis si Lerestiul inscrie din nou cand Sfart e faultat in care si tot el inscrie 1-2. La faza urmatoare gazdele egaleaza cand la o incursiune minge sutata in transversala ajune la Leo cretu care inscrie cu o lovitura de cap 2-2. Pana la pauza Lerestiul putea inscrie prin Tanase , la fel cum gazdele au o lovitura libera respinsa de portar.
 Repriza secunda a fost una chinuita dar cu un plus pentru Leresti care a fost mai periculoasa , gazdele avand doar 2-3 ocazii , in timp ce Lerestiul a ratat mult in fata portii. Joc de uzura in ultimele 20 de minute , oboseala si limitele unor jucatori facand ca meciul sa fie unul anost.
  Lerestiul isi atinge obiectivul si demonstreaza ca si in lipsa de jucatori , ramane o echipa solida ce poate tine piept oricarei divizionare D , dar care trebuie sa mentina ritmul acesta si in liga a 5-a!
  Mai ramane un amical de

jucat duminica viitoare  cel mai probabil cu Valea Mare) si apoi reincepe campionatul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta. E Fotbal!