Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 22 august 2010

As Leresti 2010- cauta jucatori.........

Nu vreau sa cred ca rautatea poate atinge cote nebanuite. Nimeni nu poate minimaliza meritele celor care , impotriva tuturor dar pentru fotbal , vor sa joace, doar pentru placerea de a veni duminica obositi si loviti casa.
Nu stiu cine , sub curajoasa fata a anonimatului, a postat acest anunt , dar cum am spus pe bloggul CJ Nord, este adevarat! Se cauta fotbalisti , nu marionete care sub falsa impresie ca a fi consecvent in prostie , inseamna a fi " caracter" si vertical, nu fac altceva decat sa se bucure la insuccesele celor care au acceptat jocul in pofida luptelor stupide din interior!
Cand anumiti oameni din comuna se duc la AJF, sa ceara anularea celor hotarate de consiliul local Leresti , fara a avea cea mai mica idee despre legislatie, nu poate decat sa-i arunce in penibil pe ei , ca persoane , ca oameni ce se vor " seriosi"!
Se cauta jucatori care sa-i ajute pe cei care la 40 de ani , prefera sa se juleasca si sa se loveasca sub injuraturile adversarilor , duminica de duminca , pentru a face fala unei comune care fara un lider adevarat , nu poate decat sa fie un sat oarecum "fara caini".
Incerc sa fac acest blogg , fara a avea cea mai mica legatura cu Lerestiul ca si comuna( eu fiind din Campulung)dar pentru ca acolo sunt cativa baieti carora le pasa! Asa ca , ma repet:
Lasati vrajeala si puneti mana si munciti, e comuna voastra!!

2 comentarii:

  1. Salut.Ma numesc Fitcoschi Vlad,am 19 ani,186cm,84 kg si as dori sa joc la echipa dvs.Pot juca pe mai multe pozitii:fundas dreapta,mijlocas dreapta,mihlocas central defensiv-ofensiv,atacant.Consider ca sunt un jucator tehnic,cu precizie in pase si suturi..
    Pt contact:fitz_iron_man@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!