Campionat 2016-2017

Translate

joi, 26 august 2010

Exemplul Vladesti sau" Cum sa persisti in prostie"!

Cu scuzele de rigoare pentru cei din Vladesti ca-i dau ca exemplu, cam asa s-ar arata situatia echipei de fotbal din Leresti. AH, pardon , ECHIPELOR de fotbal din leresti! Asta ca si noutate, Lerestiul are mai nou doua echipe, ce veche , A.S. Leresti, iar a 2-a , A.S. Leresti 2010, echipa infiintata de curand, echipa ce s-a si inscris in campionat ca a 17-a echipa si va fi programata!
Poate fi usor de confundat pentru oricine titulatura echipelor, dar nu asta e problema! Problema e ca prostia nu doare, caci de ar durea, he he , ar fi in coma conducerea comunei.
Cu un primar incapatanat care nu isi doreste altceva decat anihilarea adversarilor politici in pofida ratiunii, cu ambitii ce sfideaza logica din partea unora , iata ca Lerestiul , pe vreme de criza are 2 echipe!
Din pacate, vechea echipa , A.S. Leresti , nu mai este finantata si sustinuta de primarie , ca si in urma cu 2 ani cand juca in divizia D, doar ca acum este inceput de campionat. Va fi greu, dar unitatea si ambitia jucatorilor este aceea care face diferenta.
Felicitari jucatorilor ca au ales sa joace in continuare la vechea echipa cea care a adus atatea bucurii specatatorilor.
Si ca sa inchei revenind la titlu, va fi un pic penibil sa ai 2 echipe, cand nu erai in stare sa strangi jucatorii pentru una , iar exemplul celor din Vladesti este concludent!
Pacat ca, Gabi Verde, a ales umbrela realtiv protectoare a primariei, in pofida grupului unit al vechilor jucatori, se pare ca presiunea a fost prea mare , oricum el ramane un tip grozav , un fotbalist exemplu,pentru tot ce a facut pentru Leresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta. E Fotbal!