Campionat 2016-2017

Translate

marți, 7 septembrie 2010

Echipa intre ambitii si realitate

  Se pare ca ,din cauze diverse, dar cred ca in primul rand din motive financiare , echipa asta merita felicitata. In lipsa sustinerii financiare a primariei si fara un sponsor bine definit, echipa traieste inca din bunavointa spectatorilor si a catorva oameni de mare bun simt. 
Anul trecut Visa a facut o munca grea si necesara in a tine echipa impreuna. Primaria a asigurat platile catre AJF si cu ajutorul lui Nea Tinel ,dar si al unor "privati" din comuna  lucrurile au mers OK si berea si micii nu lipseau dupa meci. Un merit mare a lui Visa pe care nimeni nu il poate lua si cred ca nimeni nu l-a negat.
 Anul acesta lucrurile stau altfel . Echipa, a ales sa ramana impreuna si sa renunte la mici si bere , doar pentru a juca fotbal cu prietenii , departe de ambitiile altora. E optiunea fiecaruia , un drept democratic de a alege liber. Cred ca fiecare dintre noi am ales fotbalul pentru ca impreuna , in formula asta, am trait cele mai frumoase clipe din viata noastra de jucatori de fotbal in Leresti.
 Ambitiile sunt mari si la o echipa si la alta. E normal sa fie asa. AS Leresti nu si-a propus sa fie campioana. Nici nu are cum. In schimb si-a propus sa fie o echipa , un grup de prieteni ce indiferent de certuri in teren sau in afara lui, sa se bucure de timpul petrecut impreuna.
 Realitatea este ca , va fi un sezon greu , iar jucatorii trebuie sa stie ca sacrificiile pe care le facem duminica de duminica , le facem cu ambitia de arata ca putem si ca indiferent de parerea unora, echipa asta, are caracter.
 Jucatorii si conducatorii , nu au nimic cu cei de la AS Leresti 2010, au fost si vor ramane prietenii nostrii , indiferent de optiunea lor. Razboiul unora, nu trebuie sa fie si al nostru.
 Ambitia mea este ca aceasta echipa sa termine campionatul cu brio, dar asta depinde numai de jucatorii ei si de potentialii sponsori. Realitatea este , ca, va fi un sezon greu, ceea ce e cu atat mai motivant! 
  

3 comentarii:

  1. super tare....FORZZA AS.LERESTI o echipa adevarata cu oameni adevarati, luptatori pentru o comuna in care consilierii ,primarul si vice primarul nu au facut nimic sa sustina aceasta echipa in care se gasesc jucatori care isi doresc sa faca performanta. Singurul om adevarat care mai sustine AS.LERESTI este " BEBITA"(VELCOR) si ca fost jucator al echipei de juniori in sezonul trecut, sunt mandru de acesti baieti ca vor sa duca echipa in Divizia D. "VA UREZ MULT SUCCES" by(Blinky)>

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim de aprecieri Blinky. Sper sa mai apucam un sezon in D, si sa refacem jocurile bune.

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!