Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 5 septembrie 2010

Rezultate etapa a 4-a

AS Leresti 3-2( 1-2)AS Schitu Golesti
A fost greu. Un meci slab , cu jucatori obositi de la nunta, cu o echipa oaspete care are un nr 5 ( Alex) jucator deosebit, cu un arbitraj destul de controversat. Un meci cu puncte smulse, ceea ce face realizarea mult mai meritata. 


AS Cetateni 2-0 AS Partizanul Vladesti
AS Cimentul Valea Mare Pravat 2-1 AS Godeni
AS Bughea de Jos 1-4 AS Sporting Mihaesti
AS Vulturul Vulturesti 0-4 AS Dragoslavele- singurul rezultat pe care l-am ratat
AS Stoenesti 2-0 AS Balilesti
AS Inter Cotesti 5-0 AS Poenari de Muscel
AS Petrolul Hartiesti 2-2 AS Inter Aninoasa

19 comentarii:

  1. scula de tot ... no comment (deja am zis) :))
    creca nimeni din liga a 5-a nu are asa ceva, chiar liga a 4-a.

    RăspundețiȘtergere
  2. E frumos ! Dar normal e cand iti vine niste oaspeti sa-i primesti in el, nu sa ii trimiti sa se schimbe afara !!! Nu e frumos din partea cui a proiectat acest vestiar

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarat. Se spera ca , in curand, consiliul local sa aloce fonduri si pentru un vestiar al oaspetilor si( sau) al arbitrilor. Vine iarna...

    RăspundețiȘtergere
  4. gica acesta este vestiarul echipei AS LERESTI 2010.
    Voi intrati abuziv acolo si va veni o zi cand veti da socoteala.Cand veti plati pentru acel vestiar si pentru teren sa spuneti ca aveti dreptul sa intrati acolo.
    pana acum ati fost lasati in pace dar de acum incolo lucrurile se vor schimba.
    Atata timp cat nu ati stiut sa va vedeti lungul nasului si ati aruncat cu noroi in toata echipa AS Leresti 2010 si in cei de la primarie nu merita sa mai fiti lasati in pace.
    adevarat proverbul ,,calatorul moare de drum lung si prostul de grija altuia".Se pare ca mintea voastra a fost odihnita si de aceea v-ati folosit de orice mijloc sa faceti rau.
    RUSINE SA VA FIE SI IN SPECIAL LINGAULUI DE GABI POPA CARE PANA ACUM ACIURA LA O STICLA DE BERE CA BANI DE UNDE

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand AS Leresti se folosea de acest " vestiar" (facut as acum stii si tu bine cum), AS Leresti 2010 si visele de marire a unora dintre voi nu existau. Cum am mai spus imi sunteti toti prieteni dar cand vad cata rautate poate exista(in ambele tabere) ma faceti sa imi para rau de timpul petrecut acolo.
    Nu stiu cat rau si mai ales cui , am facut noi , dar un lucru pot spune: In afara de Gabi , Iulica, Visa si Cioaca, unde au ales restul jucatorilor sa joace?
    Unde , in statul lui AS Leresti 2010, scrie ca primaria este parte a asociatiei?
    Ce realizari ati adus voi la realizarea si intretinerea vestiarului?
    De cand e Gabi Popa un lingau , atata timp cat e un produs al Lerestiului si un exemplu de longevitate?
    NU stiu cand am dus noi grija voastra , din comentariul tau vad ca pe voi va doare de noi. Am mai spus , o repet , pana vei intelege:
    Succes in tot ce AS Leresti 2010 va face!
    Bafta multa!

    RăspundețiȘtergere
  6. DESPRE CE VORBIM GICA? DESPRE LONGEVITATE? ASTA ERA PE TIMPUL LUI PASVANTE CHIORUL...
    DE CAND NU MAI JUCA PARTAN FOTBAL? DE 2 SAU DE 3 ANI?

    RăspundețiȘtergere
  7. Gabi Popa , ca si Gabi Verde, e un lerestean get beget care a jucat multi ani la echipa locala. Despre asta vorbim. Vorbim despre el ca om si ca jucator, iar faptul ca inca vine si ajuta echipa , dupa o pauza de 1-2 ani) nu poate fi decat un lucru bun .
    Amandoi imi sunt prieteni si sunt niste tipi OK , in ciuda clarelor simpatii si antipatii pe care le ai. Trebuiesc ambii judecati dupa intreaga activitate ,nu numai dupa o simpla parere. Faptul ca s-a retras o perioada nu inseamna ca nu a fost pe langa echipa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt un lerestean si un spectator fidel al fotbalului in aceasta comuna.Am aflat si eu situatia si cred ca cei de la AS LERESTI nu sunt corecti.Au fost niste tradatori.Nu merita astfel de oameni sa joace fotbal.Ar trebui sa fie corecti cu ei ,nu numai cu jucatorii ceilalti.un singur cuvant "lasitate"!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce au tradat cei ce joaca la AS Leresti?
    Faptul ca au ales sa joace in continuare la AS Leresti?
    Echipa AS Leresti a ramas in aproximativ aceeasi formatie , aceeasi jucatori, aceeasi echipa, acelasi nume. NU a tradat nimeni nimic! Nici cei ce au plecat nici cei au ramas, nu sunt lasi sau tradatori. A fost doar optiunea fiecaruia, corect si democratic. Doar atat!

    RăspundețiȘtergere
  10. GICA BATI CAMPII RAU DE TOT. SA MOR EU ! TE STIAM UN BAIAT CORECT CU BUN SIMNT DAR MA UIMESTI DE LA O ZI LA ALTA.
    AM URMARIT TOT CE S-A SCRIS SI CREDE-MA CA NU AM SCRIS NICIODATA PANA AZI.
    CUM POTI SA SPUI MA FRATE CA PRIMARIA TREBUIA SA VA PLATEASCA VOUA LA AJF PENTRU CA ASA ERA NORMAL? PAI DE CE SA FIE NORMAL GICA?
    VOI ATI FOST CORECTI FATA DE EI? VOI CE ATI FACUT GICA ATI FACU ACTELE CUM V-A CONVENIT VOUA SI APOI ATI VENIT SA VA FINANTEZE EI?
    ASTA-I BUNA ,MA...
    INTR-UN COMENTARIU SPUI CA PRIMARUL NU V-A AJUTAT CU NIMIC . TIN SA TE CONTRAZIC LA ACEASTA AFIRMATIE.
    1)PRIMARUL A SPIJINIT ECHIPA . V-A CUMPARAT ECHIPAMENT ,TRENINGURI, GHETE DE FOTBAL(TOATE MARIMEA 42 CA DE ASA TREBUIA SA POARTE TOTI ), PLASE SI TOT CE A TREBUIT.
    ACUM TREBUIE SA-L SCUZI GICA DACA NU S-A DUS PERSONAL SA CUMPERE CELE MENTIONATE MAI SUS .DAR TREBUIA SA AIBA SI BOBI O IMPLICATIE IN TOATE CELE CA, DE, E MERITUL LUI 100%.DE PARCA AR FI DAT EL BANII.
    2) PRIMARIA NU A PUS NICIODATA O RABA DE NISIP SAU MAI MULTE PE TERNUL DE FOTBAL CA RISCA SA AIBA ALTA FOLOSINTA NU CREZI?
    3) CE TOT AI CU VISA, GABI, SI IULICA?
    LASA-TII FRATE IN PACE CA PREA MULT IA-TI PUPAT IN PARTEA DORSALA.
    NU VEDETI CA EI NU SCRIU DE VOI ,NICI DE BINE ,NICI DE RAU.
    EU SINCER NU AM VAZUT NIMIC SCRIS DE EI.
    4) V-ATI FOLOSIT DE TOATE MIJLOACELE POSIBILE DE A LE PUNE BETE IN ROATE. DE LA POLITIE SI PANA LA CE MAI VRETI VOI.
    5) IL BARFITI PE VISA ASA CUM L-ATI BARFIT SI PE DORU. ERA BUN VISA CAND VA DATEA DE BAUT , CAND VA FACEA GRATARE PE BANII LUI ?
    ATUNCI NU MAI ERA INTRUS IN ECHIPA GICA ?

    IN INCHEIERE VA DORESC SA AJUNGETI SI VOI ,,COATE GOALE" CA UNII CE V-AU SPRIJINIT SI S-AU COMPORTAT IMPECABIL DE LA CEL MAI MIC , PANA LA CEL MAI MARE !

    ,, COCOS LA MINTE E SI OMUL PROST,
    CE NU PRICEPE PROSTUL NU ARE NICI UN ROST"

    TUDOR ARGHEZI
    AVETI MULTE DE INVATAT DIN ACEASTA FABULA.CITITI-O , DAR SA O INTELEGE-TI. EU CRED CA PENTRU UNII ESTE MULT PREA GREA.

    RăspundețiȘtergere
  11. Citesc , citesc si ma uimesc! Apreciez citatul din Arghezi ( pe care surprizator l-am si inteles) dar mai departe am impresia ca nu ne intelegem deloc.
    Tot scriu de cand am creat acest bolg ( ca si pe blogul CJ Nord) ca e timpul ca cearta sa se termine si sa ne vedem fiecare de problemele noastre, fiecare cu echipa pe care si-a ales-o , decent , civilizat asa cum ar trebui sa se poarte niste oameni maturi!
    Nefiind din Leresti si neimplicandu-ma pana la construirea acestui site( care e facut pentru cu totul alte motive)nu m-am lovit niciodata de rautatea, ura si poate invidia cu care vad ca se gratuleaza oamenii prin comuna musceleana.
    Faptul ca mi-am spus parerea vis-a vis de situatia de la Leresti , a fost pentru faptul ca am jucat aici in ultimii 10 ani si stiti toti ca m-am implicat cu sufletul deschis la echipa , indiferent cine a fost antrenor( conducator). Cand altii stateau la caldurica la un mic si o bere , eu veneam din spital cu branula in brat sa joc pe ploaie si viscol. Am facut-o de placere si nu am scos ochii ninmanui niciodata., alegerea a fost a mea in tot ce am facut si fac!
    Ca sa-ti raspund acum la cele de mai sus, am sa o fac scurt si la obiect , caci vad ca metaforic , citind toate postarile mele , ai inteles partial ce am vrut sa spun:
    1. NU am spus ca era corect ca primaria sa finanteze echipa! Era corect sa nu ii taie finantarea deja existenta! DE CE? Pentru ca echipa se numeste AS Leresti si deserveste comuna Leresti. Astfel nu avea rost infiintarea unei noi echipe.
    2. Actele facute " cum am vrut noi", nu a fost de interesul meu, adica eu nu m-am implicat in asa ceva. Faptul ca tu Gabi nu ai fost inclus in structura Asociatiei , ii intrebi pe cei care au facut-o de ce .
    3. Daca ai fi citit atent si a fi si inteles, am spus ( as acum ti-am si spus-o asta seara la telefon). NU AM NIMIC NICI CU VISA , NICI CU TINE NICI CU IULICA , NICI CU NIMENI! Daca am vorbit despre ei , mi-am spus niste pareri raspunzand la alte polemici
    4. Despre primar mi-am propus sa nu mai vorbesc, precum vezi nu am mai scris din simplul motiv ca NU E PRIMARUL MEU!
    5.Jur ca tot timpul mi-a parut rau de ruptura din echipa si de faptul ca niciodata nu va mai fi atmosfera din trecut. Si inca ceva: Toti suntem jucatori in varsta, in loc sa ne bucuram de putinul timp pe care il mai avem ca jucatori , stam sa ne certam.
    6. Eu nu stiu sa-l fi barfit pe Visa ,sau pe altii si sa-i fi numit" coate goale", nu face parte din vocabularul meu! Din contra!

    Si ca sa inchei ca si tine Gabi:
    Hai sa nu ne mai dam cocosi !

    In rest sa auzim de bine!
    P.S.
    Mereu am auzit vorbe de genul:
    De ce primaria sa va faca VOUA, de ce sa fa dreaga VOUA, VOI sunteti asa. Dar acei "VOUA" nu e aceeasi echipa din ultimii ani 5 ani? Acei "VOI" nu sunt aceeasi jucatori care de ani de zile sa zbat duminca pe teren? Cu ce sunteti voi mai legali , mai cinstiti , mai corecti decat acei " VOI" despre care vorbiti? Gandeste-te la treaba asta si apoi vorbim si de Cosbuc , nu numai de Arghezi!

    RăspundețiȘtergere
  12. Gica,
    din respect pentru Gabi te rog sa nu-l mai implici in comentariile voastre.
    Dupa cate stiu, el, nu a scris decat o data ca nu este autorul unei postari.Daca tu ,ai ceva personal cu decizia pe care el a luat-o este strict problema ta .
    Nu stiu cate din sotiile voastre ar accepta tot circul pe care l-ati facut , unii dintre foi ajungand pana la marlanie.
    I-ai facut plangere la politie, l-ati facut cum v-a venit voua la gura ba mai mult l-ai ,,pus sub umbrela protectoare a primariei" , l-ati sunat in miez de noapte cand tatal lui urma sa fie operat a doua zi si asta a-ti facut-o din prietenie sa inteleg?
    Halal prieteni ii sunteti Gica!

    IN SPERANTA CA VETI GANDII DE DOUO ORI INAINTE DE A FACE CEVA VA DORESC TOT BINELE DIN LUME!

    RăspundețiȘtergere
  13. democratie in stilul lui basescu,gica?

    RăspundețiȘtergere
  14. Atunci cand nu gandesti dai vina pe democratie ca de asa e la noi.
    Ce legatura are democratia cu bunul simnt al fiecaruia?
    DUPA CE AM CITIT COMENTARIILE DE MAI SUS IMI DAU SEAMA CA CEI DE LA AS LERESTI 2010 AU FACUT FOARTE BINE CA NU S-AU ALATURAT VOUA.
    RAMAN MULTE LUCRURI PE CARE VOI, CEI DE LA AS LERESTI , LE SPUNETI IN VERSIUNEA VOASTRA CARE VA CONVINE. SE PARE CA REALITATEA, ADEVARUL , APARTINE IN PROPORTIE DESTUL DE MARE CELOR DE LA AS LERESTI 2010.
    SA RECURGI LA GESTURI PRECUM CELE RELATATE MAI SUS ESTE RUSINOS SI JOSNIC

    RăspundețiȘtergere
  15. Ma abtin la a mai comenta ceva la cele spuse de voi! Recititi ce ma scris si apoi vorbiti! Daca nu faceti distinctia dintre bun simt si rautate , sa fiti sanatosi. Eu de scris scriu ce cred pentru ca asate e un blog: un jurnal online.
    Daca a-ti fi macar pe jumatate corecti pe cat va considerati , a-ti semna fiecare comentariul pe care il faceti , in asa fel nu l-as mai confunda pe Gabi cu unul dintre voi!
    Restul..., recititi( inclusiv postarile de pe CJ Nord ,judecati si apoi vorbiti.
    In rest, ne intalnim la bere si va explic mai pe larg.
    P.S.
    Din respect pentru cei ce citesc pe blog, nu am sters nici un comentariu din cele postate

    RăspundețiȘtergere
  16. Te contrazici singur Gica!
    Inrorci lucrurile in asa fel incatnici tu nu mai sti ce spui. Recunoasteti ca nu a-ti procedat corect ca nu va ia nimeni nimic. Din copilarie stiu o vorba ,,greseala recunoscuta e pe jumatate iertata". Se pare ca la voi nu a ajuns.

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!