Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 3 octombrie 2010

Derby decis in a 2-a repriza!

    AS Leresti- AS Dragoslavele= 2-4(1-1)          

La Leresti , pe o vreme numai buna de fotbal , a avut loc derbyul seriei intre AS Leresti si AS Dragoslavele.
 Meciul a inceput cu nota de dominare a gazdelor care au si inscris in primele minute.1-0. Dominare a continuat pana spre jumatatea primei reprize , cu alte cateva ocazii,cand AS Dragoslavele a inceput sa controleze jocul si asa a facut pana la final.
 Cu linie mediana foarte buna , oaspetii au preluat initiativa si au reusit egalarea cu 3 minute inainte de pauza. 1-1.
 Pauza nu a fost un sfetnic prea bun pentru AS Leresti , care , in lipsa unui lot mai numeros , a inceput sa cedeze teren. In a 2-a repriza oaspetii au dominat clar si au inscris de 3 ori  as ca cu 10 minmute inainte de final scorul era un neverosimil 1-4. Golul inscris de C Popa in ultimele minute , nu a mai contat prea mult , oaspetii avand si ei cateva ratari. Jocul se termina cu scorul de 2-4, o victorie meritata a oaspetilor , echipa mai buna astazi.
 De notat fair-play-ul in care s-a desfasurat jocul , un meci fara probleme de arbitraj sau de comportament nesportiv.
             Felicitari oaspetilor pentru victorie!

6 comentarii:

  1. M-au deranjat azi cateva lucruri, la fel cum aseara m-aubsurprins altele.
    Aseara cativa baieti de bun simt si mare caracter , trasau terenul si pregateau suprafata de joc in vederea jocului de azi. Desi familisti , desi era sambata seara, ei au gasit timp si bunavointa pentru acest lucru. Sunt aceeasi baieti meci de meci , ceea ce e mai de apreciat!Su sunt exact aceia care nu au pretentii nciodata si nu au aere de vedetism.
    Astazi la teren , atmosfera buna ca de derby. Din pacate lotul Lerestiului nu este atat de numeros si de echilibrat valoric ca cel din Dragoslavele , dovada si scorul. Dar atitudinea unora din teren ca si a altora care nici macar nu au intrat, m-au deranjat. Exact atitudinea putea sa echilibreze fortele din teren. Daca pe cei ce au intrat ii poti scuza, pe cei ce nu au intrat nu o poti face. E vorba de bun simt , de respect , de colegialitate. E vorba de ignorarea celor ce sambata seara tusau terenul. Din pacate aici trebuie lucrat , iar eu unul , ca si cei ce tusau terenul , am cam obosit sa fiu luat drept fraier.Este foarte important sa ne respectam ca atare in special prin ceea ce facem. Si pe noi ne dor juliturile , si mai mult , ne doare rezultatul. Pe altii....

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce repede ai postat dupa joc! Se vede ca ati pierdut , ai ajuns devreme acasa!:))
    Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  3. am fost la meci.prima repriza ati jucat destul de bine, apoi la 1-1 ati cam oprit motoarele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce ANONIM neserios?Se vede ca se bucura de .De ce sa nu recunoastem ca cei de la Dragoslavele au fost mai buni.Bravo GICUTA pentru ce ai scris jos palaria pentru tine.Oricum am ramas o echipa iubita noi AS Leresti,lumea vine la stadion sa ne vada.Asta este nu poti numai sa castigi,mergem mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca sa dainuiesti este nevoie de oameni cu caractere puternice.Totul se construieste in timp,la bine si la greu.Este normal sa fi necajit dupa o infrangere acasa,dar competitia merge mai departe.Important este spiritul de echipa care trebuie sa ne defineasca pe totii.SUCCES AS LERESTI !

    RăspundețiȘtergere
  6. Spiritul de echipa il dau jucatorii, iar caracterul lor indica ce fel de spirit e.. Din fericire la echipa tonusul epozitiv , iar usoarele nemultumiri sau suparari trec. Ideea e ca toti sa contribuie la asta..

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!