Campionat 2016-2017

Translate

joi, 14 octombrie 2010

Etapa a 10-a pronosticuri ,comentarii si programul de joc AS Leresti-AS Godeni

A.S. LERESTI - A.S. GODENI -.Cred ca Lerestiul greu se poate impiedica cu cei de la Godeni
 Arbitri: Moise Alexandru | Dobrescu Ovidiu | Dorobantu Sandel |
Observator: Buzatu Pavel

 
A.S. INTER. ANINOASA - A.S. SPORTING MIHAESTI -Mihaiesti un joc usor in deplasare
 Arbitri: Balan Gheorghita | Titu Elvis Marius | Vasile Florin Andrei |
 Observator: Irimia Marius Gabriel\

 

A.S. VIITORUL POIENARI DE MUSCEL - A.S. DRAGOSLAVELE - Celor de la Poienari le revine o sarcina grea primesc liderul
Arbitri: Belega Eduard | Anghelina Cristian | Bunel Cristinel |
Observator: Niculescu Marius
  

A.S. BALILESTI - A.S. SCHITU GOLESTI - La Balilesti un meci echilibrat intre doua echipe destul de ambitioase
Arbitri: Dragomir David George | Dinca Adrian Aurelian | Hera Petre |
Observator: Postoaca Mihai

 

A.S. PETROLUL HIRTIESTI - A.S. PARTIZANUL VLADESTI - La Hartiesti,vin cei de la Vladesti care vor cele trei puncte,dar trebuie sa joace cu ambitie
Arbitri: Constantin Alexandru | Richiteanu Elena | Florea Adrian Danut |
Observator: Miutu Emilian

 

A.S. INTER. COTESTI - A.S. CETATENI - Un derby la Cotesti care are nevoie de cele trei puncte pentru a se mentine in primele locuri,iar cei din Cetateni vin dupa pierderea a 2 puncte pe teren propiu,un meci deschis si foarte incins
Arbitri: Popescu Valentin | Neculaescu Bogdan | Dumitrescu Gheorghe |
Observator: Sandu Marin

 

A.S. STOENESTI - A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT - La Stoenesti tot un meci incins,dar cred ca gazdele au prima sansa
Arbitri: Marin Nicusor | Ionescu Mihai Marian | Ion Adrian |
Observator: Nicolae Laurentiu

 

A.S. VULTURUL VULTURESTI - A.S. BUGHEA DE JOS -La Vulturesti,Bughea are o deplasare lunga si grea,dar cred ca cele mai multe puncte au fost castigate in deplasare,asa ca totul e posibil
Arbitri: Avrigeanu Marius | Floroiu Mihai | Irimia Stefan |
Observator: Neculaescu Ciprian

 



Comentarii realizate de ELI intr-o postare anterioara..Obiectiv si decent , comentariul merita publicat!

Pronostic No.1=  1-2-2-X-2-X-X-1


In fiecare duminica, AS Leresti, incearca sa aduca fidelilior spectatori, informatii despre situatia echipei, clasamentul la zi dar si un comentariu plin de substrat al bunului meu prieten B.D., printr-un program de meci editat pe hartie.
  In continuare va prezint programul etapei a 10-a , in perspectiva jocului de la Leresti:

17 comentarii:

  1. In mare aveam idee despre ce inseamna utopie, stiam ca e ceva irealizabil si recunosc ca a trebuit sa deschid dexul sa inteleg adevaratul sens al cuvantului.De aceia imi permit sa dau un sfat acestui poet necunoscut [de altfel un fotbalist cunoscut in Leresti]: daca vrea sa fie inteles de cei ce vin duminica la fotbal si care in majoritate sunt oameni simpli,sa nu mai foloseasca termeni pe care nici el nu-i intelege in totalitate. Asa ca poate fii mult mai direct ca de exemplu: ''Autoritatile locale in frunte cu primarul sunt niste diabolici pentru ca in mintea lor criminala nu vor in ruptul capului sa finanteze o societate civil particulara din bani publici si ca deasemenea nu vor sa plateasca sub nici o forma datoria echipei A.S. Leresti catre pensiunea AMADA datorie existenta in urma banchetului din nu mai stiu ce an in care sa inclus si cazarea tovarasului Ghiberdel si a fiului sau si asa mai departe."
    P.S. Incepand de azi imi dau seama ca domnul poet necunoscut[de altfel mare fotbalist al Lerestiului]nu poate sa iasa din starea in care se afla.Intotdeauna cand cineva a fost laudat in odele sale ,[PROGRAM DE MECI]sa fiti convinsi ca acest lucru sa intamplat cu un scop precis.AVIZ AMATORILOR. ..SPER SA NU SE SIMTA JIGNIT DAR POATE CA ODATA SI ODATA VA INTELEGE CA EL NU ESTE BURICUL PAMANTULUI[de altfel este utopic sa crezi asta] SI CA ADMINISTRATIA LOCALA NU SE REZUMA NUMAI LA ECHIPA DE FOTBAL SI CA LA ORA ACTUALA SUNT MULT MAI MULTE PRIORITATI.

    RăspundețiȘtergere
  2. APROPO ;Ghiberdel si fiul sau = angajati la AJF ARGES. Asta pt cine nu stie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant comentariul anterior,al vechiului meu prieten anonim.
    Programul scris al etapei , prezentat la joc, reprezinta un obicei mai vechi la Leresti , obicei inceput de BD. Nu-i poet, caci nu scrie in versuri , mai degraba filozof, dar nu asta e problema.
    Nu stiu povestea intreaga de la Amada( desi am fost acolo , iar tu nu!) dar tot ce stiu este ca BD ca si altii( recte Ghiberdel ) , au fost invitati de catre organizatori ( Echipa era condusa de Visa- se intampla inaintea craciunului trecut daca nu ma insel). Daca exista restante , rusine celor ce s-au ocupat de treaba asta , mai ales ca fiecare jucator a contribuit financiar!
    Si acum sa trecem la ce e mai important , comentariul asupra programului.
    Nu analizam cuvantul "utopie" caci nu are rost. Ca si tine , cred ca si altii , fara sa citeasca dex-ul , stiu sensul cuvantului. Daca crezi ca spectatorii ce vin la meciuri sunt inculti si incapabili sa inteleaga un text , e jignitor la adresa lor.
    Ca BD , metaforizeaza excesiv, vine din faptul ca ( cred eu) a citit cate ceva la viata lui si stie sa invarta cuvintele, cinste lui.
    Articolul nu se leaga de primarie sau de realizarile ei, ci de lupta unor baieti , ce , impotriva asteptarilorsi a greutatilor, inca exista si fac o figura frumoasa. Asta ca sa fie pe intelesul tuturor, desi e UTOPIC sa cred asta!
    Problemele administratie locale , le las in grija lor , noi incercam sa vorbim despre fotbal!
    Sa auzim de bine si te asteptam sa primesti programul , duminica , la meci.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu de ce atata se intra-n polemica ,stau si ma intreb...in loc sa ne bucuram si sa avem respect pt copiii acestia care fara nici-o motivatie vin duminica de duminica sa joace atat pt ei cat si pt noi(iubitorii de fotbal)...ar trebui sa fim mai buni, ca si asa viata e destul de grea(o parere a unei suportere}

    RăspundețiȘtergere
  5. Va fi o etapa imprevizibila si asta o spun numai di cauza conditiilor meteo nefavorabile, dar iata totusi tinand cont de pozitiile echipelor din clasament si orgoliile lor, pronosticurile mele
    1,2,2,1,2,2,1,1

    RăspundețiȘtergere
  6. Iata pronosticurile de pana acum:
    No.1- 1-2-2-X-2-X-X-1
    Romel- 1-2-2-2-2-x-1-1
    Cosmin- 1-2-2-1X-2X-2X-1-1
    Boby- 1-2-2-1-2-2-1-1

    Polimicile in general ar trebui sa fie constructive. Faptul ca un suporter de gen feminin ne scrie , e un lucru deosebit intr-o lume subiectiva. Din pacate , exista comentarii subiective intotdeauna, oameni ce vor sa starneasca scandal din nimic. Din fericire , noi suntem toleranti si acceptam orice opinie decent exprimata!

    RăspundețiȘtergere
  7. GICA CITESTE DEFINITIA METAFOREI SI APOI FOLOSESTE CUVANTUL METAFORA

    RăspundețiȘtergere
  8. ESTE DEZGUSTATOR SA TOT CITESC RAUTATILE VOASTRE(A CELOR DE LA AS LERESTI).
    MA INTREB DACA NU V-ATI SATURAT SA TOT BATETI TOACA IN CEEA CE-I PRIVESTE PE CEI DE LA AS LERESTI 2010. CA VISA SE OCUPA ANUL TRECUT DE ECHIPA ESTE ADEVARAT INSA BOBI SI POSTASU S-A OCUPAT DE PETRECERE.ASTA O STII PREA BINE GICA!
    dar se pare ,si nu se pare asa este, e mai usor sa arunci pisica moarta in ograda altuia.
    SE PARE CA BUNA DISPOZITIE SI INTELEGEREA DE LA AS LERESTI 2010 VA DERANJEAZA F MULT.
    EI ISI PASTREAZA OBICEIUL DE A MERGE LA O BERE DUPA MECI, CU SPONSORII PE CARE NU-I PREASLAVESC, ASA CUM FACETI VOI,SUNT CU ADEVARAT PRIETENI DE NADEJDE IN VIATA DE ZI CU ZI.

    PS AM SPUS SI O REPET- O ECHIPA SE LEAGA IN ANI DE ZILE . NU POT AVEA PRETENTIE LA REZULTATE IMEDIATE . NU POTI COMPARA O ECHIPA CARE JOACA DE 10-15 ANI IN ACEEASI FORMULA CU UNA IN FORMARE

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut!
    Remarc perseverenta cu care inca incerci sa aprinzi un scandal pe care numai tu il astepti.
    Din nefericire (pentru tine), am sa raspund cu bun simt , caci esti intr-o mare eroare , in general , iar raspunsurile care ti le dau , sunt cu speranta ca vei intelege...
    Baietii de la 2010, sunt ca si noi niste jucatori ce , fac saptamanal efortul de a juca prin ploaie, de a se lovi , si de a sta departe de familie. E un efort ce trebuie apreciat la toti!Nu exista , ura , invidie,sau rautate intre jucatorii celor 2 echipe, dovada ca se si intalnesc impreuna, la Vladuta , la o bere ,din cand in cand.
    Am spus clar ,jucatorii au platit anul trecut pentru petrecere,daca e un diferent , el exista intre organizatorii de la echipa si cei de la pensiune, nu e problema mea si nici a ta!
    Daca intrii pe taramul vorbelor, trebuie sa fi mai atent cand faci observatii, nu de alta , dar vad ca ai prins gustul DEX-ului si asta ma bucura. Deci , ca sa intelegi citez din DEX:
    Metafora= figură de stil constând în a atribui unui cuvânt un înțeles nou pe baza unei comparații subînțelese. (< fr. métaphore, lat., gr. metaphora, it. metafora) p. gener. figură de stil.
    Si acum ca sa iti citez din programul de meci o metafora , sa intelegi:
    "In schimb un artist al cuvintelor,culminand si cu acest Balon de Aur al literelor,ce spunea despre fotbal ‘’ este o forma de societate perfecta." -- Gasesti tu metaforicul din text, ca tot iti place

    In incheiere trebuie sa iti repet , ca echipa celor de la AS Leresti 2010 merita felicitata pentru efort , mai ales ca joaca joi-duminica de vreo 3 saptamani. Pretentiile tale la rezultate si performante, dragul meu, nu face obiectul acestui blog!
    Numai bine

    RăspundețiȘtergere
  10. Dupa o saptamana de alergare azi am intrat pe blog sa mai citesc ceva nou,dar se pare ca m-am inselat si am dat din nou de acele mesaje scrise cu ''LITERE DE AUR'',din partea unora care nu prea stiu chiar totul despre ele.Din nou cazul ''AMADA''.Pentru acest anonim care il tot framanta acest subiect il informez ca ar trebui sa ma framante pe mine (ELI) si pe VISA si nu cum spui tu pe BOBI si pe POSTASU.Aceasta datorie a ramas in urma unui calcul gresit pe care noi l-am facut.Fiecare jucator a contribuit cu bani si cateva persoane care au participat la acest eveniment.Mentionez ca atunci echipa era sustinuta financiar de primarie,care la momentul de atunci nu a putut sa ne ajute cu nimic,doar promisiuni.Apoi am vorbit si am rugat daca se poate sa ne ajute cu aceea suma de bani prin intermediul domnului BRAGUTA REMUS.Nu este nici o problema speram ca in timp cat mai scurt sa gasim o solutie pentru a achita aceasta suma de bani.Va rog din suflet nu mai bagati si pa alti in oala.Ce treaba aveti cu Ghiberdel,din ce stiu el plecase acasa si nu a ramas la pensiune.Anonimule cred ca acum iti este clar pe cine sa tragi la raspundere sau mai bine sa ma suni sa vorbim mai amanuntit daca ai placere.Sa aveti o zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  11. Suntem o echipa,
    Si fac parte din ea,
    Plang si sufar pentru ea,
    E echipa mea.

    Azi,
    Este duminica
    Si plec la stadion,
    Joc si castig,
    Sunt un campion.

    Prin aceste versuri eu ma gasesc alaturi de baietii si de prietenii mei din jur.Ma straduiesc ca totul sa-mi iasa bine si sa trec peste toate si peste tot,doar alaturi de voi.Respect aceasta echipa si pe toti din ea si sunt sigur ca impreuna vom reusii tot ce ne-am propus.Haideti sa lasam orgolile la o parte ca sa putem indeplini la bun sfarsit proiectul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  12. Tot ce inteleg din inscrisurile tale Eli,este ca ai ramas acelasi individ umil in fata mai marilor BD SI PC si ca nu poti iesi din tiparul executantului.De altfel nu esti numai tu in aceasta situatie.Radu este unic in felul lui {prostia intruchipata], deasemenea folosit ca inaintas in ciuda faptului ca la echipa este fundas.Ghiberdel este lingaul tuturor.Iti garantez ca nu a putut face deplasarea la domiciliul sau in seara banchetului de la Amada.Era rupt.A servit somn la pensiune pana a doua zi la pranz.Asa ca nu mai lua partea mai marilor ca o sa ajungi in mocirla. Cat despre datorie chiar ca este treaba voastra.Tu sti mai bine cine va influenteaza.
    PS.Nu te cred cand spui ca ai aterizat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu vad umilinta in textul lui Eli , poate doar entuziasm de a se afla langa niste oameni( nu numai BD si PC) langa care te simti bine.
    Faptul ca Ghiberdel a dormit sau nu la Amada , e neimportant , ce e mai interesant e faptul ca intotdeauna trebuie sa se ridice cineva sa zica BA. Nu vad rostul acestor discutii , mai ales ca din cum il stiu eu, Eli , este tolerant si intelegator cu toata lumea. Daca a fi intelegator , inseamna a fi umil, atunci asa sunt si eu si mare parte din echipa AS Leresti.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!