Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 28 august 2011

Rezulatele etapei a 4-a

Etapa a 4-a a adus urmatoarele rezultate:

 INTER. COTESTI 3 - 1 A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT
A.S. SCHITU GOLESTI 2 - 1 A.S. GODENI

C.S. SPORTING PITESTI 4 - 1  ( 3-0)A.S. LERESTI= 0-3

A.S. LERESTI 2010 5 - 0 A.S. BALILESTI
A.S. VULTURUL VULTURESTI 6 - 0 A.S. INTER. ANINOASA
A.S. BOTENI 0 - 2 A.S. PETROLUL HIRTIESTI
A.S. SPORTING MIHAESTI 0 - 2 A.S. PARTIZANUL VLADESTI
A.S. CETATENI 10 - 1 A.S. BUGHEA DE JOS

Etapa asta ne-a aratat clar caci favorita la castigarea campionatului este echipa din Cetateni , care are deja multe goluri inscrise si maximul de puncte.
 Pe de alta parte, Cotestiul continua seria buna, la fel si Schitu care chia daca invinge la limita , mai adauga 3 puncte in clasament.
 2010 , realizeaza o victorie comfortabila  contra celor de la Balilesti.
 Vulturestiul face si ea scor contra Aninoasei si surprinde victoria celor de  Hartiesti la vecina din Boteni.
 Sporting Mihaesti pierde acasa cu Vladestiul  sia arata ca nu sunt in cea mai buna forma.


AS Leresti a avut un meci greu contra pustilor de la Sporting Pitesti, nu neaparat prin prisma valorii ci a lipsei de jucatori din  lotul nostru. Cu o ehipa improvizata, Lerestiul incepe bine jocul si rateaza in minutul 2 prin Alex Popescu , o mare oportunitate de a deschide scorul. Jocul e controlat de Leresti pana la prima pauza de apa cand caldura incepe sa se simta iar pustii de la Sporting sa alerge mai mult si sa construiasca. Astfel golurile din prima repriza vin ca urmare a unor greseli de marcaj si scorul e deja prea sever.
 Dupa pauza Lerestiul pare surprinzator mai proaspata desi diferenta de varsta si greutate dintre cele doua echipe e mare. Sporting rateaza la randul lor o multime de oportunitati , o repriza cu un joc rapid si ocazii mari la ambele porti cu un plus pentru Leresti. Golul lui Alex Popescu , intarata un pic jocul , dar ratarile enorme nu schimba nimic , din contra , Sporting mai inscrie odata pe contraatac. Scor final 4-1 dar din pacate pentru ei de la Sporting , au folosit un jucator " pe fals" asa ca vor pierde meciul cu 3-0.
 Una peste alta ultima duminica de vara, calda si uscata , a adus un joc frumos pe "centralul"din Campulung!

20 de comentarii:

  1. De data asta eu sunt oaia neagra a echipei.Cu un comportament iesit din comun L antrenorului de la C.S. SPORTING PITESTI de la o confruntare mai veche am hatarat ca ORGANIZATOR DE COMPRTITII sa fac aceasta contestatie pe acest jucator nr 8.Poate o sa primesc foarte multe palmi sau vorbe rele,sunt un om corect.Chiar daca rezultatul din teren a fost favorabil gazdelor,imi pare rau dar asta e.Imi asum aceasta contestatie pe care o s-o sustinem impreuna cu toata echipa chiar daca din partea altora vom fi blamati sau tratati cu indiferenta.O SEARA BUNA.ELI SI COMPANIA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ca esti oaia alba! Ai adus 3 puncte echipei! De blamat trebuiesc blamatai cei ce nu joaca corect , iar pentru asta suporta consecintele...

    RăspundețiȘtergere
  3. L=al,COMPRTITII=COMPETITII,PALMI=PALME,.MA MIR CUM AI LUAT BACALAUREATUL.

    RăspundețiȘtergere
  4. Usor e sa dai cu piatra si sa razi de cel care greseste. Precum vezi sunt greseli normale din taste , Eli atingand tastele alaturate. Se intampla tuturor, nu e vorba de lipsa de cultura. De apreciat e faptul ca el scrie..... si e sincer!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici nu-mi fac griji sau sa ma stresez de acel anonim care mai tot timpul ne sicaneaza.Cum mai spuneam,eu unul, acesti ANONIMI pentru mine nici nu exista si cum sa ma pot supara pe cineva pe care nu-l cunosc.Din nou trebuie sa ajungem de unde am plecat.Daca am scris gresit nu cred ar trebui sa-mi taie cineva capul,sunt om si pot gresi,asa ca sunt altele mai grele pe lumea aceasta.O SEARA PLACUTA.ELI SI COMPANIA.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ca gresesti mai treaca mearga.
    DAR SA NI FII COERENT IN MODUL DE EXPRIMARE ESTE GRAV.

    RăspundețiȘtergere
  7. no1....sa nu te mai surprinda echipa din hartiesti...anul asta o sa terminam in primele 10...garantat.

    RăspundețiȘtergere
  8. ''Atentiune Atentiune''. Duminica 04 09 2011 ''mare meci mare''.Pe stadionul Parc din Leresti se intalnesc doua echipe intruna singura.Echipa gazda ''Pitilii'' si cu echipa oaspete ''Titili''isi disputa prostia.Acest meci nu ar fi avut loc daca prostia ar durea deoarece toti cei ''BINEVOITORI'' orgoliosi ar fi fost la spital vaitandu-se de boala secolului''PROSTIA''.
    Aceasta este declaratia mea pe cre mi-o asum si o semnez.

    GIGI BECALI

    PS.Acum rad si imi pare rau dar, GARANTAT NU ESTE RASUL MEU!

    RăspundețiȘtergere
  9. O sa ai ocazia sa declari si maine , in programul etapei a 5-a, si maine.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu siguranta ANONIMUL nostru tine cu Steaua Bucuresti.Eu cred ca si acest ANONIM este implicat sau a fost implicat in anturajul celor doua echipe,prea il framanta gandul de noi.O ZI BUNA.ELI SI COMPANIA.

    RăspundețiȘtergere
  11. NU STIU DE CE NU A RAMAS SCRIS INSA MAI SCRIU INCA O DATA
    SINGURUL LUCRU PE CARE L-AU SPUS A FOST:
    ,, EI AU ALES UN DRUM, NOI AM PORNIT PE ALTUL,IMPORTANT ESTE CA FIECARE A ALES CE ESTE MAI BUN PENTRU EL, SANATOSI SA FIM CA ASTA ESTE LUCRUL CEL MAI IMPORTANT"

    RăspundețiȘtergere
  12. AM INTELES!
    TE DERANJEAZA ADEVARUL SI DE ACEEIA STERGI ORICE COMENTARIU CARE ESTE SCRIS IN NUMELE ADEVARULUI
    LAS AI FOST SI VEI RAMANE

    RăspundețiȘtergere
  13. ???, zau ca nu te inteleg, cu cine te certi? Don't drink and write!

    RăspundețiȘtergere
  14. Pt ELI e rusinos ca apelezi la astfel de strategii pt a aduna puncte nu cred ca un jucator a adus victoria celor de la SPORTING;la un scor strans as fi inteles dar scorul din teren ne scuteste de orice comentariu

    RăspundețiȘtergere
  15. VISA 70
    PT cei interesati tot eu sunt antrenorul(din umbra)al celor de la LERESTI 2010 alaturi de sufletul echipei GABI VERDE creierul echipei VIOREL DUMITRASCU si motorul echipei RYNEY ;sunt cei care mi-au fost si-mi sunt alaturi si care au adunat langa ei baieti de caracter impreuna cu,care au format o echipa frumoasa si ne dorim de perspectiva care sa atace podiumul.Deocamdata ne propunem sa creeam un lot omogen care sa ofere spectacol cetatenilor din LERESTI.UREZ CELOR DOUA ECHIPE BAFTA SI SPER CA SPECTACOLUL SI FAIR-PLAY-UL SA DOMINE!

    RăspundețiȘtergere
  16. ce antrenezi baaa greieri prin parc ?

    RăspundețiȘtergere
  17. Antrenez greierii sa ajute furnicuta.Inca o data terbuie sa constat ca bunul simt si cei 7 ani de acasa iti lipsesc cu desavarsire BAI ANONIMULE (dar nu ma mira e specific pt. unii dintre voi)

    RăspundețiȘtergere
  18. fiecare echipa are in sanul ei un nucleu de jucatori , in jurul carora se creeaza lotul. Si la voi , Visa , ca si la noi , se incearca performanta dar mai ales placerea de a juca. ASa cum ai spus si tu , sa fim sanatosi si sa ne bucuram de fotbal , ce va fi pe teren , vom vedea, important e sa ne simtim bine!

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!