Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 7 august 2011

Rezultatele etapei 1-a , 7-08-2011

A.S. GODENI 2 - 2 A.S. BUGHEA DE JOS
A.S. LERESTI  1 - 0(0-0)  A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT

A.S. BALILESTI 2 - 5 A.S. INTER. COTESTI
A.S. INTER. ANINOASA 1 - 1 A.S. SCHITU GOLESTI
A.S. PETROLUL HIRTIESTI 2 - 2 C.S. SPORTING PITESTI
A.S. PARTIZANUL VLADESTI 4 - 3 A.S. LERESTI 2010
A.S. CETATENI 4 - 0 A.S. VULTURUL VULTURESTI

 Gata cu vacanta! Noua editie de campionat a inceput rapid , conform programului , chiar daca fara cateva echipe , printre care si fosta campioana, AS Dragoslavele.
 Ca si sezonul trecut , noi continuam in aceeasi formula organizatorica , iar lotul este acelasi , fara imbunatatiri, poate doar cu cateva lipsuri.
 Lasand discutille organizatorice pentru alta postare,
 meciul nostru de azi contra celor de la Valea Mare a, venit ca o revansa de ambele parti , pentru meciul din primavara. Cu toate ca se anunta un joc cu scantei , iata ca , jocul a fost extrem de animat , aprig , dar fair -play , fara accidentari stupide , sau faulturi aiurea, respectul dintre jucatori , fiind mai mare decat ambitiile unora.
 Dupa o prima repriza relativ echilibrata , in care gazdele a avut mai multe situatii de gol ,tartate cu usurinta , iar oaspetiii au replicat pe masura , al doilea mitan , a fost mai animat, prin eliminarea lui C Popa, ptr injurii.
 Ramasi in 10 oameni , lerestenii s-au mobilizat si au inscris , printr-un gol superb , prin Alex Popescu , (sut in vinclu , de la 30 m) , restul reprizei , fiind dominat oarecum de oaspeti , care au si ratat doua mari oportunitati , dar si de gazde , care din noua au ratat nepermis de usor oe cintraatac. Un rezultat corect , un joc frumos , un arbitraj binisor spre bun, si un inceput cu dreptul pentru noi.!

 Restul etapei , s-a desfasurat fara jocul de la Mihaesti se pare, rezultatele au fost interesante,:
 Bughea a reusit un 2-2 la Godeni , se pare meritat, greu de castigat acolo.
 Cotesiul bate la Balilesti la scor , in cel mai spectaculos joc al etapei ca si scor.
 Schitu Golesti face doar un 1-1 la Aninoasa , echipa ce pare sa creasca ca si joc.
 Hartiestiul incepe cu dreptul si nu pierde contra celor de la Sporting Campulung , primul punct in acest sezon si un loc in clasament ne mai atins pana acum .
 Vladestiul arata o pofta de gol mare si castiga contra colegilor de la 2010.
 Cetateniul , pare a fi una din pretendentele la locul 1 , castiga sec cu 4-0 contra Vulturestiului si preia "tricoul galben".
 Asadar , jocurile AU INCEPUT!
 Doresc tuturor echipelor succes si fair play! 

13 comentarii:

  1. astept opini de la celelalte jocuri( Romell, gladiator etc)

    RăspundețiȘtergere
  2. Rezultat corect;PARTIZANUL VLADESTI-A.S.LERESTI 2010 4-3.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gata am rectificat , mersi de atentionare!

    RăspundețiȘtergere
  4. dragostlavele, mihaesti, boteni si stoenesti, nu mai sunt cu noi in campionat

    RăspundețiȘtergere
  5. Sincer imi pare rau de cele patru echipe.Cu siguranta ca peste tot situatiile financiare si-au spus cuvantul.Cred ca daca aveau mai multa ambitie reuseau sa mearga mai departe,dar asta este situatia.

    RăspundețiȘtergere
  6. O etapa destul de disputata,dar cu goluri multe.Cu trei egaluri,doua victorii la limita,o victorie clara la Cetateni,dar si o victorie a celor de la Cotesti.E doar inceputul unui nou,dar si greu campionat din diferite motive.Speram ca toate echipele sa reuseasca sa treaca peste toate greutatile si sa se mentina in acest campionat.Ar fi pacat ca sa pierdem si duminicile dedicate fotbalului.As vrea sa mentionez daca s-ar putea sa fie cat mai multa seriozitate si bun simt in aceste comentarii.E pacat sa ne mai jicnim si sa ne scoatem ochii,iar aceste comentarii care sunt ANONIME sa nu le bagam in seama.Cred ca se poate loga toata lumea si mai ales de ce sa nu ne cunoastem mai bine intre noi ca doar tot 14 echipe am mai ramas.ASTA ESTE PAREREA MEA.O ZI BUNA.ELI SI COMPANIA.

    RăspundețiȘtergere
  7. Faptul ca Dragoslavele , Mihaesti, Boteni nu evolueaza in aceasta editie de campionat e clar din motive financiare. Chiar si asa , cred ca dragostea de fotbal ar trebui sa invinga partea financiara si e regretabil ca unele din cele mai mari comune din judet nu sunt reprezentate in fotbal nici macar la ultimul nivel.
    Exemplul viu suntem noi ( zic eu) faptul ca o comuna poate avea o echipa a primariei dar si una privata , inseamna ca ne pasa de fotbal , ca iubim acest sport , dar ce e mai important, suntem o echipa unita! evoluam in aceeasi formula de multi ani si asta arata caracterul jucatorilor!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am ramas paf cand am auzit si de cei de la Rucar prin ce trec.Imi pare rau de Sendi,imi imaginez prin ce trece.E greu sa te mentii,dar daca iti doresti cu adevarat,cu siguranta poti.Eu stiu de la noi mai bine,dar experienta din anii anteriori ne-a facut sa fim increzatori in noi.Cum a zis si NO.1 unitatea si spiritul de echipa doboara orice.O ZI BUNA.ELI SI COMPANIA.

    RăspundețiȘtergere
  9. Un lucru bun:MIHAESTI-BOTENI,s-a reprogramat pentru o alta data.Din auzite va spun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru cei care nu stiu maine este ziua lui CRISTI POPA-POSTASU.LA MULTI ANI si sa fie sanatos.Urarile masa si dansul maine.O SEARA BUNA ELI SI COMPANIA.

    RăspundețiȘtergere
  11. HE HE , SA SE PASTREZE PTR DUMINICA! lA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!